reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Ale wiecie jak ja często wpierdzielam frytki lepiej nie pytajcie bo pomyślicie że mi 5 klepka odleciała:) Bosz...ale teraz jestem nadęta szok! A ten no...a dzięki już instaluję:)

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!

http://pregnancy.baby-gaga.com/

witam, rozgość się u nas i jak najczęściej zaglądaj, spokojnej ciąży!

Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK :) jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku :D Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków :) martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*

wielkie podwójne gratulacje!!! dwie słodziutkie córeczki rewelacje! imiona tez cudne!

Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić:tak: wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa:baffled: więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić:-p) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę:tak: najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły:confused: co myślicie???

Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze:-D

świetny pomysł z upożądkowaniem listy! jestem za! nie zapomnij o mnie ja też jeszcze nie znam płci bo maleństwo się ukrywa! a co do imion to także debata mąż-żona trwa!

ale wczoraj mnie mąż wykończył,:crazy: zawsze wracamy razem z pracy bo mamy w tym samym miejscu biura, ale on wczoraj miał jakiś klientów i na spotkaniu siedział prawie do 19, po czym miałam go jeszcze odwieść do rynku na kolację z tymi klientami co się skończyło tym że sama dotarłam potwornie padnięta do domu po 20 jeszcze z psiakiem na spacer coś zjeść i jak wróciłam to palcem nie byłam w stanie ruszyć masakra!:crazy:

Mmm dzięki tym kupom mam jeszcze większą ochotę na jedzenie !!! :-D:-D:-):-):-):-)

A te zamiast mnie pocieszyć to mi jeszcze mówią co jadły ?!?!?! normalnie Auschwitz :-p! hahaha:-D:-D

Ej frytusie... ja chce frytunie, frytusiusiusie <serduszka>

reklama
Do góry