mam hasło mam hasło a raczej chasłooo
" stolec z rana, jak śmietana :"
Nikt lepiej tego by nie ujął! Z tym hasłem można świat podbijać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam hasło mam hasło a raczej chasłooo
" stolec z rana, jak śmietana :"
a jeszcze tego etapu nie osiagłam! Dziś zrobiłam sobię piękną sygnaturkę i duma mnie od środka rozpiera! Hehe...
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy! Jestem w 17 tyg ciąży i tej radości nie da się z niczym porównać :-) Moje maleństwo także ma się pojawić w lutym, czekam na nie z wielką niecierpliwością!
Jestem nowa na forum i uważam, że to świetny pomysł, móc wymienić się wiadomosciami z innymi mamami!
Pozdrawiam!
http://pregnancy.baby-gaga.com/
Cześć dziewczynki :-)
jesteśmy po wizycie, wszystko OK jestem szczęśliwa, no i już wiem czyje serduszka biją mi w brzuszku Danusi i Dorotki :-) będą 2 dziewczynki!!
jutro napiszę więcej a teraz padam na pyszczek więc idę pod przysznic i do spanka papapa i Dziękuję za trzymanie kciuków martwiłam się jak to wszystko pójdzie ale wszystkie pomiary OK, i termin się też nie zmienił, więcej szczegółów jutro jak będę bardziej do życia PAPAPA :*
Śnieżynki ważne!!!, bo uzupełniałam dziś listę i tak pomyślałam, że trzeba coś z tym zrobić wpisane są tam wszystkie dziewczyny, które się na Lutówkach odezwały, ale jak same niedawno zauważyłyście to wiele wcale się nie odzywa więc może zrobię tak, że poczekam jeszcze parę tygodni i będę uzupełniać listę o płeć i imiona naszych Maleństw (bo jak widzę nie każde chce się ujawnić) i potem zrobię taką konkretną listę tylko tych dziewczyn, które rzeczywiście na forum się udzielają, a resztę usunę najwyżej do tych co się nie odzywają napiszę na priva co się z nimi dzieje, żeby się nie obraziły co myślicie???
Tak właśnie kojarzyłam, że którejś ze Śnieżynek Maleństwo nie pokazało płci, a już USG nie będzie miała, a to TY:-) to tylko podaj jak już ustalicie imiona to wpiszę na listę i zostaniecie w czerwonym kolorze
bieganie codziennie po 5-7 km cos daje teraz już odwykłam a co dopiero po porodzie tak odwyknę od tego, że pewnie będe miała taką kondycje, że na 2 piętro nie wlezęZazdroszcze kondycji! Ja to wyjdę na 3 schody i zadyszka!
frytek mi nie wolno...cierpie...qwa nic mi nie wolno....ide na znak protestu objeść się sałatą lub pomidorkiem.....Ale wiecie jak ja często wpierdzielam frytki lepiej nie pytajcie bo pomyślicie że mi 5 klepka odleciała Bosz...ale teraz jestem nadęta szok! A ten no...a dzięki już instaluję
To ja sie powtórze, że i tak macie SUPER EXTRA ZAJEBISCIE!Julisia to i tak masz dobrze że o 19 kończycie mój jak jest o 21 w domu to jest dorbrze...o tej porze dopiero rozpoczynamy dzień
"nie zapomnij o mnie"świetny pomysł z upożądkowaniem listy! jestem za! nie zapomnij o mnie ja też jeszcze nie znam płci bo maleństwo się ukrywa! a co do imion to także debata mąż-żona trwa!