Majsii tak, umowa jest zawsze na 2 lata podpisywana, później przedłużana zaś o 2 lata. Mieszkanie nie jest w sumie nasze, ale jak będą tzw wykupy (początki prywatyzacji mieszkaniówki) to mamy pierwszeństwo wykupu (dlatego też pozwalamy sobie na remonty!). No i nie mogą nas wyrzucić z mieszkania! Chyba, żebyśmy olewali rachunki i mieli wielotysięczne zadłużenie!
reklama
Aha rozumiem ...wybory i te sprawy ok..nadążyłam To ja też będę na ciebie głosować!To jeszcze mi powiedcie laseczki jak wklejacie...emoty hahahaBo ja nie teges po raz 2 i nie wiem jak :]
Ilona A ja miałam ochotę na frytki i już jestem po a brzuch mam jeszcze raz taki Armagedon!
Ilona A ja miałam ochotę na frytki i już jestem po a brzuch mam jeszcze raz taki Armagedon!
O mnie też możesz pisać. Ja wiem że mam nasrane we łbie i na pewno się nie obrażę ;-)Musisz się przyzwyczaić, że my mamy trochę nie teges w głowach hehe, tzn ja mówię w tym momencie o sobie żeby nie było! :-)
Nie mamy zarządu lutówek, i obecnie prowadzimy ostre debaty zmierzające do kampanii wyborczej!
Majsii
Fanka BB :)
Ilona ahahhahahahahah! Ja rano poszłam bo bułki i serki później po ciastka nie dawno po drożdżówkę a teraz poszłam po pączki babka w sklepie pomysli, że ja nienormalna jestemPowiem tyle... CZUBKI ! :-)
A ja kur mam na coś ochotę tylko nie chce mi się isc do sklepu ;(((((( i nie mam kogo wysłać... no psa lub królika hehe
Majsii
Fanka BB :)
O to jakaś inwazja brzuchatek frytkasów jest Co tu ktoś pisze, że ma na coś ochotę to pada słowo FRYTKIAha rozumiem ...wybory i te sprawy ok..nadążyłam To ja też będę na ciebie głosować!To jeszcze mi powiedcie laseczki jak wklejacie...emoty hahahaBo ja nie teges po raz 2 i nie wiem jak :]
Rechot1sb tobie jako Magazynierowi nie wypada! Fuj, takie słownictwo!
Ja tam niedoszły licencjat, więc walę prosto...
Kupa była z rana, po pierwszym śniadanku. Regularna, nie twarda nie miętka, grunt, że obluzowało w kiszkach!
Kupa była z rana, po pierwszym śniadanku. Regularna, nie twarda nie miętka, grunt, że obluzowało w kiszkach!
Aha rozumiem ...wybory i te sprawy ok..nadążyłam To ja też będę na ciebie głosować!To jeszcze mi powiedcie laseczki jak wklejacie...emoty hahahaBo ja nie teges po raz 2 i nie wiem jak :]
kliknij na mojego emota tam musisz sobie down loadnąć pakiet i zainstalować bo to my mamy taki dodatkowy...bo te z bb też mało i nedzne......wiec jak juz zainstalujesz na górze w przegladarce pokaze ci sie buzka klikasz wybierasz kategorie i wybierasz emota klikasz go on się sam wstawia
Zazdroszcze kondycji! Ja to wyjdę na 3 schody i zadyszka!Ilona ahahhahahahahah! Ja rano poszłam bo bułki i serki później po ciastka nie dawno po drożdżówkę a teraz poszłam po pączki babka w sklepie pomysli, że ja nienormalna jestem
Ja jeszcze tego etapu nie osiagłam! Dziś zrobiłam sobię piękną sygnaturkę i duma mnie od środka rozpiera! Hehe...kliknij na mojego emota tam musisz sobie down loadnąć pakiet i zainstalować bo to my mamy taki dodatkowy...bo te z bb też mało i nedzne......wiec jak juz zainstalujesz na górze w przegladarce pokaze ci sie buzka klikasz wybierasz kategorie i wybierasz emota klikasz go on się sam wstawia
reklama
Rechot1sb tobie jako Magazynierowi nie wypada! Fuj, takie słownictwo!
mam hasło mam hasło a raczej chasłooo
" stolec z rana, jak śmietana :"