reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Majsii tak, umowa jest zawsze na 2 lata podpisywana, później przedłużana zaś o 2 lata. Mieszkanie nie jest w sumie nasze, ale jak będą tzw wykupy (początki prywatyzacji mieszkaniówki) to mamy pierwszeństwo wykupu (dlatego też pozwalamy sobie na remonty!). No i nie mogą nas wyrzucić z mieszkania! Chyba, żebyśmy olewali rachunki i mieli wielotysięczne zadłużenie!

reklama
Aha rozumiem ...wybory i te sprawy ok..nadążyłam :D To ja też będę na ciebie głosować!:)To jeszcze mi powiedcie laseczki jak wklejacie...emoty hahaha:)Bo ja nie teges po raz 2 i nie wiem jak :]
Ilona A ja miałam ochotę na frytki i już jestem po a brzuch mam jeszcze raz taki:D Armagedon!:)

Musisz się przyzwyczaić, że my mamy trochę nie teges w głowach hehe, tzn ja mówię w tym momencie o sobie żeby nie było! :-)

Nie mamy zarządu lutówek, i obecnie prowadzimy ostre debaty zmierzające do kampanii wyborczej!
O mnie też możesz pisać. Ja wiem że mam nasrane we łbie :-p i na pewno się nie obrażę ;-)

Powiem tyle... CZUBKI ! :-)

A ja kur mam na coś ochotę tylko nie chce mi się isc do sklepu ;(((((( i nie mam kogo wysłać... no psa lub królika hehe:-p
Ilona ahahhahahahahah! Ja rano poszłam bo bułki i serki później po ciastka nie dawno po drożdżówkę a teraz poszłam po pączki babka w sklepie pomysli, że ja nienormalna jestem :-D

Aha rozumiem ...wybory i te sprawy ok..nadążyłam :D To ja też będę na ciebie głosować!:)To jeszcze mi powiedcie laseczki jak wklejacie...emoty hahaha:)Bo ja nie teges po raz 2 i nie wiem jak :]
Ilona A ja miałam ochotę na frytki i już jestem po a brzuch mam jeszcze raz taki:D Armagedon!:)
O to jakaś inwazja brzuchatek frytkasów jest :-D Co tu ktoś pisze, że ma na coś ochotę to pada słowo FRYTKI :-D

Rechot1sb tobie jako Magazynierowi nie wypada! Fuj, takie słownictwo!

Ja tam niedoszły licencjat, więc walę prosto...

Kupa była z rana, po pierwszym śniadanku. Regularna, nie twarda nie miętka, grunt, że obluzowało w kiszkach!

kliknij na mojego emota tam musisz sobie down loadnąć pakiet i zainstalować bo to my mamy taki dodatkowy...bo te z bb też mało i nedzne......wiec jak juz zainstalujesz na górze w przegladarce pokaze ci sie buzka klikasz wybierasz kategorie i wybierasz emota klikasz go on się sam wstawia

Ilona ahahhahahahahah! Ja rano poszłam bo bułki i serki później po ciastka nie dawno po drożdżówkę a teraz poszłam po pączki babka w sklepie pomysli, że ja nienormalna jestem :-D
Zazdroszcze kondycji! Ja to wyjdę na 3 schody i zadyszka!

kliknij na mojego emota tam musisz sobie down loadnąć pakiet i zainstalować bo to my mamy taki dodatkowy...bo te z bb też mało i nedzne......wiec jak juz zainstalujesz na górze w przegladarce pokaze ci sie buzka klikasz wybierasz kategorie i wybierasz emota klikasz go on się sam wstawia
Ja jeszcze tego etapu nie osiagłam! Dziś zrobiłam sobię piękną sygnaturkę i duma mnie od środka rozpiera! Hehe...

reklama
Rechot1sb tobie jako Magazynierowi nie wypada! Fuj, takie słownictwo!

Ja tam niedoszły licencjat, więc walę prosto...

Kupa była z rana, po pierwszym śniadanku. Regularna, nie twarda nie miętka, grunt, że obluzowało w kiszkach!

mam hasło mam hasło a raczej chasłooo

" stolec z rana, jak śmietana :"

Do góry