reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

gucha90 witam w gronie

wejdź na luty 2010 i tam na "wymyślamy regulamin

Najeli ty już już prezydentową zostałaś, nikt Cię nie poinformował??

reklama
Majsii ja Ci powiem, jak my zdobyliśmy to mieszkanie....
Poszliśmy do Mieszkaniówki (u Ciebie pewnie też coś takiego jest, spółdzielnia mieszkaniowa czy coś takiego...), i tam były przetargi na mieszkania, no i nam się to mieszkanie spodobało i pytamy o procedury tego. To wyglądało tak, że w kopercie zamkniętej piszesz ile możesz zapłacić za m2, my daliśmy 7,5zł za m2. I okazało się, że wygraliśmy! Wcześniej się zorientowaliśmy ile mniej więcej można dać, bo każdy rynek jest inny.

Majsii ja Ci powiem, jak my zdobyliśmy to mieszkanie....
Poszliśmy do Mieszkaniówki (u Ciebie pewnie też coś takiego jest, spółdzielnia mieszkaniowa czy coś takiego...), i tam były przetargi na mieszkania, no i nam się to mieszkanie spodobało i pytamy o procedury tego. To wyglądało tak, że w kopercie zamkniętej piszesz ile możesz zapłacić za m2, my daliśmy 7,5zł za m2. I okazało się, że wygraliśmy! Wcześniej się zorientowaliśmy ile mniej więcej można dać, bo każdy rynek jest inny.
Ale to jak to 7,5 zł? :szok: i to jest wynajem odstępne czy jak ? teraz jeszcze bardziej w szoku jestem :szok:

Wypraszam sobie.... głównym jajcarzem jest rechot1sb ,
Tygrynka (tutaj nieobecna chwilowo) może być prezesem
a ja moge być sprzątającym!

Prezydentową nie będę, bo Kaczyński jest brzydki! Fuuj , i mały!

Ale niedługo wybory!:-)I musisz startować my już na Ciebie będziemy głosować!:-)

P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe

Najeli Ty członkiem ? Hmm Myślałam że g(ł)ównym jajcarzem :-p

Najeli jak zawsze o małych i członkach <zarządu>...ja nie wiem a dopiero mamy 12:00

reklama
Do góry