reklama
Majsii ja Ci powiem, jak my zdobyliśmy to mieszkanie....
Poszliśmy do Mieszkaniówki (u Ciebie pewnie też coś takiego jest, spółdzielnia mieszkaniowa czy coś takiego...), i tam były przetargi na mieszkania, no i nam się to mieszkanie spodobało i pytamy o procedury tego. To wyglądało tak, że w kopercie zamkniętej piszesz ile możesz zapłacić za m2, my daliśmy 7,5zł za m2. I okazało się, że wygraliśmy! Wcześniej się zorientowaliśmy ile mniej więcej można dać, bo każdy rynek jest inny.
Poszliśmy do Mieszkaniówki (u Ciebie pewnie też coś takiego jest, spółdzielnia mieszkaniowa czy coś takiego...), i tam były przetargi na mieszkania, no i nam się to mieszkanie spodobało i pytamy o procedury tego. To wyglądało tak, że w kopercie zamkniętej piszesz ile możesz zapłacić za m2, my daliśmy 7,5zł za m2. I okazało się, że wygraliśmy! Wcześniej się zorientowaliśmy ile mniej więcej można dać, bo każdy rynek jest inny.
Majsii
Fanka BB :)
Ale to jak to 7,5 zł? i to jest wynajem odstępne czy jak ? teraz jeszcze bardziej w szoku jestemMajsii ja Ci powiem, jak my zdobyliśmy to mieszkanie....
My odstępnego nie płacimy, bo to od Mieszkaniówki bezpośrednio! 7,5zł za m2, metrów jest niecałe 80 (dokładnie 78,coś tam hehe).Ale to jak to 7,5 zł? i to jest wynajem odstępne czy jak ? teraz jeszcze bardziej w szoku jestem
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ale niedługo wybory!:-)I musisz startować my już na Ciebie będziemy głosować!:-)Wypraszam sobie.... głównym jajcarzem jest rechot1sb ,
Tygrynka (tutaj nieobecna chwilowo) może być prezesem
a ja moge być sprzątającym!
Prezydentową nie będę, bo Kaczyński jest brzydki! Fuuj , i mały!
Ale niedługo wybory!:-)I musisz startować my już na Ciebie będziemy głosować!:-)
Powinnam się przygotować? Zrobić bilbordy? Plakaty? hehe! Muszę pomyśleć nad hasłem wyborczym!
P.S. Właśnie! Nie mamy zarządu! A mogę być członkiem? Zawsze chciałam być członkiem! hehe
Najeli Ty członkiem ? Hmm Myślałam że g(ł)ównym jajcarzem
Wypraszam sobie.... głównym jajcarzem jest rechot1sb ,
Tygrynka (tutaj nieobecna chwilowo) może być prezesem
a ja moge być sprzątającym!
Prezydentową nie będę, bo Kaczyński jest brzydki! Fuuj , i mały!
Najeli jak zawsze o małych i członkach <zarządu>...ja nie wiem a dopiero mamy 12:00
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Zrobimy Ci darmową kampanię każda w swoim mieście z koszulką z Twoim imieniem i nazwiskiem będzie zapierniczać Tylko hasło Ci potrzebnePowinnam się przygotować? Zrobić bilbordy? Plakaty? hehe! Muszę pomyśleć nad hasłem wyborczym!
reklama