reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
A ja mam do Was pytanie z innej beczki :p
Natomiast miałam kiedyś gęste włosy do czasu aż nie zrobili mi 4 narkoz gdzie włosy mi wychodziły garściami :-(
Stosowałam w sumie dużo różnych preparatów z apteki i nie za bardzo mi to pomagało teraz od początku ciąży też zauważyłam spore wypadanie włosów macie może jakieś domowe sposoby na wzmocnienie włosów ?

Nie koszuli jeszcze nie pokazywałam , bo jeszcze bedzie przy niej troche roboty . Ozdabianie najwiecej zajmie ...

a propo mieszkania ... tylko w tym problem ze ja nie ejstem w stanie palacic za mieszkanie wiecej niz 600 zł plus media ... to taka granica dla mnie ...

majsii , zapytaj w aptece o WAX THERAPY . Stosują ją nawet ludzie po chemii zeby odzyskać dawny stan włosów . Ponoć niesamowicie skuteczne .

Majsii co do włosów, to ja przed ciążą miałam mocne włosy, często rozjaśniam i pomimo tego były mocne!
A teraz? Stwierdziłam, że do lutego będę łysa! Wypadają i to dramatycznie!
Za to paznokcie mam mocne - jak nigdy! Zawsze mi się łamały a teraz? Aż miło na nie patrzeć!
Co do włosów, to próbowałam już wszystkiego.... Mi nic nie pomogło!

Nie koszuli jeszcze nie pokazywałam , bo jeszcze bedzie przy niej troche roboty . Ozdabianie najwiecej zajmie ...

a propo mieszkania ... tylko w tym problem ze ja nie ejstem w stanie palacic za mieszkanie wiecej niz 600 zł plus media ... to taka granica dla mnie ...
Aha chyba że tak:-( Ale trzymam kciuki żebyście znaleźli coś fajnego za niskie pieniądze;-) A może akurat traficie na jakąś super okazje;-)

reklama
majsii , zapytaj w aptece o WAX THERAPY . Stosują ją nawet ludzie po chemii zeby odzyskać dawny stan włosów . Ponoć niesamowicie skuteczne .
Dziękuję bardzo :) spróbuję :tak:

W końcu uda się znaleźć odpowiednie mieszkanko :tak:
Ja Wam zazdroszczę, że będziecie albo jesteście na swoim Nasz domek będzie gotowy za jakieś 2 lata dopiero jak już uda Nam się ustalić miejsce zamieszkania ;] bo to nie jest takie proste niestety ;/ a puki co trzeba przekoczować u Rodziców ;/ mam tylko nadzieję, że nie będzie tak źle :-p

Najeli To dokładnie jak u mnie niedługo będę patrzeć z zazdrością na każdą kobietę która ma gęste włosy :-(;/

Ostatnia edycja:
Do góry