patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ten monitor oddechu super sprawa!Na TVN pokazywali m.in. matę którą wkłada się pod prześcieradło dziecka, która czuwa nad oddechem dzidziusia, pokazywali też "zegarek" dla dziecka i jak sie za bardzo oddali ileś tam metrów (ile sobie ustalimy) to nam nadajniczej pika pokazywali kamerkę nad łóżeczko, która pokazuje również temp. w pokoju, jakiś taki fajny kibelek był, ale nie zdążyli pokazać "bo czas" a tyle tego tam koleś miał do pokazania :----(
Pokaż pierwsza!Ściągnij gacie! Pokaż majtki!
Masz rację lepiej może więcej zapłacić ale w jako takim stanie mieć to mieszkanie;-)hej dziewczyny ... szał normalnie szał ... starałam sie o mieszkanie kolejowe ... bo sa okropnie tanie ... wczoraj je byłam oglądac ... budynek w którym nikt nie mieszka do kilku miesiecy zaledwie , i już wyłamane wszytskie drzwi , rozkradzione kaloryfery i melina dzika na kazdym mieszkaniu ... Maly remont to pol biedy ...ale nie bede na wlasny koszt zakladać od nowa ogrzewania !!!Ech ... jest jeszze opcja mieszkania na terenie zakladu pracy mojej mamy ... ale to wielkie 5cio pokojowe mieszkanie ... nie wiem ile za nie zakrzykną ... Przynajmniej mam pewnosc ze jest w dobrym stanie i nie musze sie CO martwić ...