reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Witajcie Lodóweczki!
Ja już w pracy... nic mi się dziś nie chce! Masakra jakaś...
Mam syf w kuchni, jestem głodna.... a obiecałam koleżankom ze studiów, że się z nimi spotkam dziś o 17:30 na kawce... nie chce mi się nigdzie jechać przez tą pogodę!
Porobię coś w pracy, powalczę z fakturami i jadę do domu, oprzątam kuchnię, wypiję herbatkę i może mi się zachce cokolwiek hehe.

Mama Sówka:)
pomysł rewelacyjny z tą listą! Trzeba coś z tym zrobić, bo lista długa a nas tu kilkanaście siedzących i uzależnionych hehe :-)

Sulwie jak będziesz w Polsce, właściwie przed wyjazdem do Polski się zgadamy, ja Ci zaraz napiszę mój numer telefonu i już się dogadamy! Spotkanie było by świetnym pomysłem! Może do tego czasu skończą budować Sferę, a jak nie, to nowe Gemini Park jest otwarte...byłaś już tam? Fajne centrum handlowe!

Tygrynka nie rozumiem facetów, mój też tak psioczy na to forum hehe, a jak powiedziałam o spotkaniu... "normalne jesteście? czy wam już całkiem odbiło?" hehe ale na końcu powiedział, że pojedzie ze mną!
Na pewno wchodzi tutaj ukradkiem i czyta, ale cóż mogę poradzić.... Przy mnie tego nie robi! :-)

patrycja214 Epoka Lodowcowa jest de best! A widziałaś już z dinozaurami? Ja byłam na tym w kinie i sikałam ze śmiechu!

rechot1sb kochana uważaj na siebie i dbaj o bobaska! Jeżeli szpital będzie konieczny, to oczywiście, że jedź! Na razie stosuj się do zaleceń lekarza i odpoczywaj!

reklama
Do góry