reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

witam poniedzialkowo!

Rechot: GRATULACJE!!!!!
Najeli: zabki przecudne, a powiedz one ci w tym terarium tez tak fajnie kumkaja?

ja wlasnie planuje wyjazd do Polski w pazdzierniku, ale bede szalec z zakupami dla malenstwa...:-p:tak::tak:
ja tez jestem z Bielska, wiec spotkanie w tych okolicach to bylby prawdziwy rarytas !!!!:-):-):-)

aha! ja mialam to usg polowkowe robione w zeszla srode. Mierza: wielkosc glowki, wielkosc mozgu i mozdzku, ilosc plynu mozgowo rdzeniowego, sprawdzaja czy nie ma rozszczepu podniebienia, czy sa dobrze umiejscowione oczodoly, czy serce ma 4 komory i jak pracuje,cos jeszcze z arteriami sprawdzaja, ale nie bardzo pokojarzylam co... czy sa dwie nerki, czy jest zoladek i pecherz, obwod brzuszka, dlugosc kosci udowej, czy sa dwie rece, dwie nozki, ilosc paluszkow, i zazwyczaj plec, ale np. moje tak nogi zacisnelo, ze sie nie dalo sprawdzic.. pozniej z tych pomiarow glowki, brzuszka i kosci udowej licza wage i wzrost malenstwa...ufff...i chyba tyle...:nerd:

reklama
_milena_ faceci tak mają! Główka do góry! Pogadaj z nim i może Coś Ci doradzi,,,

Sulwie moje jeszcze nie kumkają. Zaczynają jak mają ok 1,5roku...
A co do usg połówkowego to muszę znaleźć jakiegoś lekarza gdzieś bliżej... Na szczęście mam na to czas :-)

Moja następna wizyta przypada na 2 października, wtedy zacznę 22 tydzień, pewnie wtedy będzie to usg połówkowe, ale nic o tym połówkowym lekarz mi nie mówił. Na ostatniej wizycie mówił o usg w październiku, ale nie wspominał o takim skrupulatnym zaglądnieciu

Najeli: a sprawdzalas w Bielsku? Ja wlasnie dzisiaj dostalam namiar na lekarza w BB od mojej kolezanki bo sie zastanawiam czy by nie zrobic jeszcze jednego usg coby podpatzrec jednak czy to chlopczyk czy dziewunia..., takze jak chcesz to do niego zadzwon i spytaj czy robi polowkowe: tel. 33 8227722 (dr. Stolecki, ul. Olszowki, BB).

Oglądam właśnie serial w TV i przypomniało mi się jak to fajnie jest jak się dopiero co zakocha, poznaje wzajemnie, te motylki w brzuszku, wata w kolanach...:rofl2::rofl2: ahh brakuje mi tego:-) rozmarzyłam się :rofl2:

reklama
Oglądam właśnie serial w TV i przypomniało mi się jak to fajnie jest jak się dopiero co zakocha, poznaje wzajemnie, te motylki w brzuszku, wata w kolanach...:rofl2::rofl2: ahh brakuje mi tego:-) rozmarzyłam się :rofl2:

heheheh zawsze się żałuje tego co minęło:-), ja z moim Maciulkiem latałam dwa dni teraz za garniturem, no i wyszło na moje:-)bo Maciuś oczywiście uważa zawsze że jest czas, na nic moje prosby, że możemy nic nie znaleźć, no i rzeczywiście, garniaki na kurdupli chyba tylko produkują, a Maciek do nich nie należy (ma 188cm wzrostu, no i jest boskooo umięśniony hehehe 44cm w bicepsie na siłce wyrobił, przez to z koszulami jest problem bo rękawy rozrywa)czekamy na dostawę, jak nie znajdę nic na niego to nie wiem w czym do slubu pójdzie:baffled:

Do góry