reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie,,,
Na tym moim zadupiu, nawet bluzki nie można kupić! Masakra jakaś!
Kupiłam za to album dla Adasia :) Wkleiłam zdjęcie już do "zakupów" :-)

Wklejam zdjęcia moich pupilków... Tylko Sid się obudził i dał się sfotografować. Druga rzekotka spała i jej nie ruszałam. Zwierzaki te są jeszcze malutkie, mają dopiero kilka miesięcy, osiągają długość 7cm. Rzekotki prowadzą nocny tryb życia, więc Manferda nie ruszałam hehe. Zdjęcia przedstawiają same zwierzaki jak i terrarium!

Załączniki

• IMG_1640.jpg
    IMG_1640.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1641.jpg
    IMG_1641.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_1644.jpg
    IMG_1644.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_1646.JPG
    IMG_1646.JPG
    95,5 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_1647.jpg
    IMG_1647.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Witajcie,,,
Wklejam zdjęcia moich pupilków... Tylko Sid się obudził i dał się sfotografować. Druga rzekotka spała i jej nie ruszałam. Zwierzaki te są jeszcze malutkie, mają dopiero kilka miesięcy, osiągają długość 7cm. Rzekotki prowadzą nocny tryb życia, więc Manferda nie ruszałam hehe. Zdjęcia przedstawiają same zwierzaki jak i terrarium!

Fajnie,że lubisz cos innego:) "rzekotki"nigdy nie słyszałam o takim zwierzątku,ale fotki super:];-)

olenka12345 rzekotki też występują w polsce! To są żabki, które siedzą na drzewach, liściach itp, i tak głośno kumkają!
Moja mama ma mnóstwo ich w malinach! takie słodkie, zielone!
A te są egzotyczne rzekotki żabie (arlekiny) :-)

Hej :)
wróciłam z Krakowa zmęczona jak pies.
Kupiliśmy wczoraj tylko sweterek dla mnie i golf. Łóżeczka nie kupiliśmy bo wszystko co mi się podobało miało ceny z kosmosu. Zamówię to na allegro , może nawet dziś tylko odpocznę. Musze się przespać bo głowa mnie tak boli i czuje ze coś łapie.
Jutro mam korepetycje o 14 wiec do tego czasu muszę odsprzątać mieszkanie. Ale to nie dziś , bo nie dam rady. Wybaczcie poczytam co u Was jak bede sie lepiej czuła. Wielkie buziaki

A gratulacje Nowej Pani MGR :-)

Tyle przeczytałam

Najeli fajne masz te rzekotki :-) ja poza moim mezem zwierzat nie posiadam :-D

Musze się pożalić...wkurza mnie mój mąż bo jest fizjoterapeutą, a mnie boli mega pośladek chyba od kregosłupa i proszę żeby mi coś porobił a on mnie zbywa. Wiem że ma dosyć swoich pacjentów ale ostatnio jakiejś cięzarnej pomagał :wściekła/y:
A ja to co niby, dupa mnie boli bo już mi się cięzko spi wciąż na boku...

reklama
Najeli fajne masz te rzekotki :-) ja poza moim mezem zwierzat nie posiadam :-D

Musze się pożalić...wkurza mnie mój mąż bo jest fizjoterapeutą, a mnie boli mega pośladek chyba od kregosłupa i proszę żeby mi coś porobił a on mnie zbywa. Wiem że ma dosyć swoich pacjentów ale ostatnio jakiejś cięzarnej pomagał :wściekła/y:
A ja to co niby, dupa mnie boli bo już mi się cięzko spi wciąż na boku...

no to porządnie zje... i napewno odrazu do roboty się weźmie:tak:

Do góry