reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie,,,
Na tym moim zadupiu, nawet bluzki nie można kupić! Masakra jakaś!
Kupiłam za to album dla Adasia :) Wkleiłam zdjęcie już do "zakupów" :-)

Wklejam zdjęcia moich pupilków... Tylko Sid się obudził i dał się sfotografować. Druga rzekotka spała i jej nie ruszałam. Zwierzaki te są jeszcze malutkie, mają dopiero kilka miesięcy, osiągają długość 7cm. Rzekotki prowadzą nocny tryb życia, więc Manferda nie ruszałam hehe. Zdjęcia przedstawiają same zwierzaki jak i terrarium!

Załączniki

• IMG_1640.jpg
    IMG_1640.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1641.jpg
    IMG_1641.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_1644.jpg
    IMG_1644.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_1646.JPG
    IMG_1646.JPG
    95,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1647.jpg
    IMG_1647.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Witajcie,,,
Wklejam zdjęcia moich pupilków... Tylko Sid się obudził i dał się sfotografować. Druga rzekotka spała i jej nie ruszałam. Zwierzaki te są jeszcze malutkie, mają dopiero kilka miesięcy, osiągają długość 7cm. Rzekotki prowadzą nocny tryb życia, więc Manferda nie ruszałam hehe. Zdjęcia przedstawiają same zwierzaki jak i terrarium!

Fajnie,że lubisz cos innego:) "rzekotki"nigdy nie słyszałam o takim zwierzątku,ale fotki super:];-)

olenka12345 rzekotki też występują w polsce! To są żabki, które siedzą na drzewach, liściach itp, i tak głośno kumkają!
Moja mama ma mnóstwo ich w malinach! takie słodkie, zielone!
A te są egzotyczne rzekotki żabie (arlekiny) :-)

Hej :)
wróciłam z Krakowa zmęczona jak pies.
Kupiliśmy wczoraj tylko sweterek dla mnie i golf. Łóżeczka nie kupiliśmy bo wszystko co mi się podobało miało ceny z kosmosu. Zamówię to na allegro , może nawet dziś tylko odpocznę. Musze się przespać bo głowa mnie tak boli i czuje ze coś łapie.
Jutro mam korepetycje o 14 wiec do tego czasu muszę odsprzątać mieszkanie. Ale to nie dziś , bo nie dam rady. Wybaczcie poczytam co u Was jak bede sie lepiej czuła. Wielkie buziaki

A gratulacje Nowej Pani MGR :-)

Tyle przeczytałam

Najeli fajne masz te rzekotki :-) ja poza moim mezem zwierzat nie posiadam :-D

Musze się pożalić...wkurza mnie mój mąż bo jest fizjoterapeutą, a mnie boli mega pośladek chyba od kregosłupa i proszę żeby mi coś porobił a on mnie zbywa. Wiem że ma dosyć swoich pacjentów ale ostatnio jakiejś cięzarnej pomagał :wściekła/y:
A ja to co niby, dupa mnie boli bo już mi się cięzko spi wciąż na boku...

reklama
Najeli fajne masz te rzekotki :-) ja poza moim mezem zwierzat nie posiadam :-D

Musze się pożalić...wkurza mnie mój mąż bo jest fizjoterapeutą, a mnie boli mega pośladek chyba od kregosłupa i proszę żeby mi coś porobił a on mnie zbywa. Wiem że ma dosyć swoich pacjentów ale ostatnio jakiejś cięzarnej pomagał :wściekła/y:
A ja to co niby, dupa mnie boli bo już mi się cięzko spi wciąż na boku...

no to porządnie zje... i napewno odrazu do roboty się weźmie:tak:

Do góry