reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry :tak:
Znachorka jaaa podziwiam :tak: i pokazuj tą koszulkę nocną jak tylko skończysz :tak:
agaB powodzonka na badaniu i trzymam kciuki :)
patrycja214 ale Ci dobrze choć 3 dni wolnego :D I USG niedługo ja dopiero 30 :(

Jakie plany na dziś macie? Ja musze o 10 na godzinkę do pracy jechać później się mogę lenić do 15 a później urwanie głowy - remont :szok:
Kochana Ty też dasz radę wytrzymać już bliżej niż dalej;-) Ja miesiąc już prawie czekam i nareszcie się doczekam :-) ten dzień zbliża się dużymi kroczkami:-) U Ciebie też ani się obejrzysz i już będzie 30;-)

reklama

Witam się poniedziałkowo (nienawidzę poniedziałków :crazy:)

Widzę kochane że się nie nudziłyście w weekend - szkoda że jest taki krótki.

My wczoraj byliśmy na 1 urodzinach Zuzi i mój Lolek wyszalał się na całego :-p Tylko jubilatka miała kiepski humorek...
Jak wróciliśmy do domu mój M ( bo ma na imię Michał :tak:) rzucił się na robotę i prawie skończył łazienkę.
Burdel w domu mam nieprzytomny, więc wcale mi się tam nie spieszy. Muszę posprzątać, bo zostało tylko fugowanie, trzeba zawiesić suszarkę i przykręcić próg. Już mi się słabo robi na samą myśl o sprzątaniu :sorry2:

AgaB koniecznie napisz co nowego u Twoich Bąbelków :-)
Czy któraś jeszcze ma dzisiaj wizytę ?

Miłego dzionka Brzuchatki

hej hej :)))

dzien doberek :-D

jak tam minal weekend? troche was wczoraj poczytalam, z trudem nadrobilam co pisalyscie, ale juz mi sie wszystko pomieszalo, co ktora pisala ;-)

ja wczoraj mialam fajniutki dzien...urodzinki mojego Kochania :) kolo poludnia wrocilismy od moich rodzicow, bo nocowalismy u nich...w domku dalam Marcinowi prezent...wielki karton pelen papierow, a w nim duuuzo roznych prezentow :)))) potem zjedlismy sobie pyszny torcik:))mniamm....i pojechalismy do kina na Kac Vegas- usmialismy sie do bolu brzucha :) potem mecz siatkarzy i upragnione zloto :)))) a po meczu zrobilam mojemu skarbowi odslone ostatniego prezentu....wyszlam z lazienki w stroju pokojowki :))))) oszalal z radosci :))))hahhahaha....potem bylo baaaardzo milo;) nastepnie zrobilismy sobie ladna sesje zdjeciowa-ciazowa:) potulilismy sie i spac...ok. 2:30 :tak: a o 6:30 zadzwonil budzik ;) ale oboje obudzilismy sie z usmiechem na twarzy :-D

a dzis musze sie w koncu pouczyc....ale spac mi sie chce jak nie wiem co ;)

acha....witam nowa lutoweczke :))) zycze spokojnej ciazy i milego pisania z nami :)
a za wszystkie z nas, ktore maja dzis wizyty trzymam kciuki :)))

Kochana Ty też dasz radę wytrzymać już bliżej niż dalej;-) Ja miesiąc już prawie czekam i nareszcie się doczekam :-) ten dzień zbliża się dużymi kroczkami:-) U Ciebie też ani się obejrzysz i już będzie 30;-)
Mam taką nadzieję :D

Moja Szefowa jest nienormalna -.- Kazała mi w piątek kupic kilka płyt cd no to kupiłam jakieś przeboje rmf fm, radia zet idt czyli to co w radiu każdy jest zmuszony słuchac a ona ma jakieś wąty 0o
Ja może tym babom powinnam jakiś hardstyle czy heavy metal kupić czy jak ? :-D

A może Wodeckiego czy inne Wały Jagiellońskie :-) Nie stresuj się kochana bo wiesz... złość piękności szkodzi nie wspominając o Twoim Dzieciątku :-p

A może Wodeckiego czy inne Wały Jagiellońskie :-) Nie stresuj się kochana bo wiesz... złość piękności szkodzi nie wspominając o Twoim Dzieciątku :-p
Hahahhahaha! No tak może to im mogłam kupić :-D Zresztą u nas w salonie te Panie przychodzące się odchudzać na tych cudacznych maszynach i tak wolą sobie włączyć tv i oglądać te swoje serialiki ;] Ale no o tym Wodeckim następny raz pomyślę :-D

Good morning Lejdis jestem w mega dobrym humorze, bo siatkarze cudownie wczoraj wygrali z Francuzami -> chwała im za to

no ale jest i tego plus, jutro mam wizyte :D o 15:00 i bardzo proszę o trzymanie kciuków i pozytywne wibracje dla moich maluszków :tak:BUZIAKI

agaB ogromne kciuki za wizytę i czekamy na dobre wiadomości

to ja jeszcze nie. Znowu kilkogram mi zleciał, a jużsie cieszyłam ze go mam. I znowu waze tyle co przed ciążą. Zobaczymy jak to dalej pójdzie. Idę się myć laseczki i czekam na meza, bo dzisiaj do późna w robicie jest :(. Miłej nocki życzę ;-). A chorowitkom życzę zdrówka

_Pysia_ ja jeszcze nie wróciłam do wagi sprzed ciąży, więc nic się nie przejmuj, bo w końcu będziemy musiały zacząć tyć

Pięknie wczoraj nasi siatkarze zagrali, ale potem już padłam, a jeszcze puszczali chyba Skazanego (zaś się wciągnęłam) i CSI, ale już nie dałabym rady oglądać

Mężuś zrobił mi pyszne śniadanko -> kanapeczki z białym serem i rzodkiewką i inkę z mlekiem i cukrem, więc sobie wcinam i jest dobrze

Planów na dziś nie mam, więc nie wiem co będę robić, a Mężuś dziś zaczyna szlifować gładź w łazience i może jutro uda mu się ją pomalować (taki super kolor wybrałam limonkowy, bo cała łazienka jest na zielono) i może do końca tygodnia w końcu uda się ją skończyć i będę mogła zaliczyć pierwszą kąpiel

Jak wasze samopoczucie Śnieżynki w poniedziałek???

Ostatnia edycja:
Witajcie poniedziałkowo!
Wy też miałyście takie ciężkie wstawanie? Kurcze, budzik przestawiałam chyba ze sto razy! Hehe, ale już jestem w pracy, i myślę co tu robić, aby się nie narobić :-)

najlepsza tesciowa to martwa tesciowa
Święte słowa!

Bryyy !!! Ja już od 5:15 na nogach . Szyję sobie koszulkę nocną . Tak mam nasrane w główce o tej godzinie wstawać i szyć :p I to ręcznie :pAaaa no i
GRATULACJE DLA NASZYCH ZŁOTYCH CHŁOPAKÓW !!!!
Szyje sobie dalej. Jak skończe to wkleje fotki :)
Podziwiam Cię, naprawdę! Musisz się nam pochwalić swoim dziełem!
Ja to jestem anty-zdolna do takich ręcznych robótek, ale podziwiam ludzi, którzy to potrafią i czerpią z tego przyjemność!

shingle sama jestem po remoncie, dlatego wiem jaki kryzys musisz przechodzić. Ale powiem Ci, że jak już wypucujesz cały dom , to każdy skrawek mieszkania będzie sprawiał Ci ogromną przyjemność z samego patrzenia!

kalina82 superowo spędziliście niedzielkę! Gratuluje pomysłu na prezent! Na pewno mąż był zachwycony!

agaB trzymam kciuki dzisiaj!

Miłego dnia! ...a wszystkim chorującym lutówkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Dzień dooooobryyyyy ! :-)

Bryyy !!! Ja już od 5:15 na nogach . Szyję sobie koszulkę nocną . Tak mam nasrane w główce o tej godzinie wstawać i szyć :p I to ręcznie :pAaaa no i
GRATULACJE DLA NASZYCH ZŁOTYCH CHŁOPAKÓW !!!!
Szyje sobie dalej. Jak skończe to wkleje fotki :)

WOW :-) PODZIWIAM CIĘ!!:-) Ja bym w życiu nie wyszła z łóżeczka hehehe

Nie dość, ze poniedziałek to pogoda do dupy:crazy: Ja muszę zaraz zabrać się do nauki (przynajmniej mam taki zamiar), bo w środę znów muszę jechać do Rzeszowa na zaliczenie... Pan w czerwcu zrobił zaliczenie na 10 pytań, 6 dobrych odp.-zdane, a za błędną odpowiedź minus 1pkt. czyli ogólnie kolorowo dostałam 2 jak 90% grupy hehehehe
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty ! :-p Nie wiem jak Wy, ale ja jak leże rano w łóżku i się przeciągnę to strach mnie ogarnia, że może za bardzo to zrobiłam hehe... no cóż :-) Idę zrobić nalot na lodówkę ]:->

reklama
Dzień dooooobryyyyy ! :-)

WOW :-) PODZIWIAM CIĘ!!:-) Ja bym w życiu nie wyszła z łóżeczka hehehe

Nie dość, ze poniedziałek to pogoda do dupy:crazy: Ja muszę zaraz zabrać się do nauki (przynajmniej mam taki zamiar), bo w środę znów muszę jechać do Rzeszowa na zaliczenie... Pan w czerwcu zrobił zaliczenie na 10 pytań, 6 dobrych odp.-zdane, a za błędną odpowiedź minus 1pkt. czyli ogólnie kolorowo dostałam 2 jak 90% grupy hehehehe
Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty ! :-p Nie wiem jak Wy, ale ja jak leże rano w łóżku i się przeciągnę to strach mnie ogarnia, że może za bardzo to zrobiłam hehe... no cóż :-) Idę zrobić nalot na lodówkę ]:->
No to Ilonka przyjemnej nauki;-) Będę trzymać kciuki za zaliczenie w środę:tak: I smacznego śniadanka:-)

Do góry