reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dobra Laski,
Spadam, bo mój mężu już wiernie czeka!

Żegnam się po raz drugi hehe,

Buziaki!

P.S. Do tworzenia regulaminu jutro dołączę! Zajebiaszczy pomysł!

reklama
Ja też zaraz spadam spać, ale mam nadzieję, że jutro ruszą pomysły do regulaminu ! Chociaż już prawidłowym i mocnym stwierdzeniem uderzyła Shingle :-)

Narazie masz 17 tydzień, także pewnie za te 3 dni Ci wskoczy na 5 miesiąc. Teściowa spoko ;-), Może Ci komlpemt chciała rzucic, że duża jeszcze nie jesteś tylko szczuplatka ;-) (ta jasne, nie znam twojej tesciowej, ale nie wierze w jej intencje, to była ironia). Spoko ja dzisiaj dostałam zjebe, bo nei podizękowała, za to że babcia mi pranie poprzewieszała wczoraj, bo skarpetki były źle powieszone, no i nie podziękowała, że mi porysowła parapet. Mówćie mi od dzić typ niepokorny i jescze coś było po tym, że mi brkuje pokory ,ale kurde nie zapamiętałam. A było to coś fajnego coś ala fiu bździu.

Pysia powiem ci szczerze ze taka to bym chyba udusila(ale ja nic nikomu zlego nie zycze)zlalszcza ze z wami mieszka...grrr(wiem napewno moje dziecko jak dorosnie ze mna nie bedzie mieszkac bo ja nie chce byc zolza tesciowa...)
Moja moglaby mniec lajtowy zawal moze by jej przeszlo.Na poczatku byla spoko nic sie nie wtracala-a ja glupia zachwalalam ja pod niebiosa...no to teraz mam...Potwora co to mieszka na tym samym osiedlu ale 3 ulice dalej...A szwagierke tez mam po h**u Od kaz pierwsza zaszla w ciaze(ze my niby jakis wyscig mialysmy czy ku**a jak)to juz calkiem jej odwalilo i pier***i ze to niby mojej dzidzi nikt nie bedzie tak kochal bo nie pierwsze(due date ma na grudzien) to zesmy sie popsztykaly a tesciowa wziela jej strone(a jak zamiast sie nie wtracac) i teraz jestesmy na sciezce wojennej bo nie wytrzymalam i tesciowej powiedzialam whats up...
Takze kazda z nas musi chyba przejs chrzest bojowy...a jak:angry:

Glodna jestemm cosik bym zjadla ALE NIE WIEM CO:-(

Ostatnia edycja:
Pysia powiem ci szczerze ze taka to bym chyba udusila(ale ja nic nikomu zlego nie zycze)
Moja moglaby mniec lajtowy zawal moze by jej przeszlo.Na poczatku byla spoko nic sie nie wtracala-a ja glupia zachwalalam ja pod niebiosa...no to teraz mam...Potwora co to mieszka na tym samym osiedlu ale 3 ulice dalej...A szwagierke tez mam po h**u Od kaz pierwsza zaszla w ciaze(ze my niby jakis wyscig mialysmy czy ku**a jak)to juz calkiem jej odwalilo i pier***i ze to niby mojej dzidzi nikt nie bedzie tak kochal bo nie pierwsze(due date ma na grudzien) to zesmy sie popsztykaly a tesciowa wziela jej strone(a jak zamiast sie nie wtracac) i teraz jestesmy na sciezce wojennej bo nie wytrzymalam i tesciowej powiedzialam whats up...
Takze kazda z nas musi chyba przejs chrzest bojowy...a jak:angry:

Glodna jestemm cosik bym zjadla ALE NIE WIEM CO:-(
O jejuuuuuuuu ja bym nie wytrzymała chyba -.- Ale nie nerwuj się bo to niezdrowo:* Ja moją teściową puki co widziałam 2 razy w życiu a raczej mieszkałam pod jej dachem łacznie jakiś miesiąc a co to będzie dalej to nie wiem :D
Ja właśnie placka drożdżowego się najadłam :p

Paullla dobranoc :)

O jejuuuuuuuu ja bym nie wytrzymała chyba -.- Ale nie nerwuj się bo to niezdrowo:* Ja moją teściową puki co widziałam 2 razy w życiu a raczej mieszkałam pod jej dachem łacznie jakiś miesiąc a co to będzie dalej to nie wiem :D

To to jeszcze nic tesciowka chciala w koncu nas pogodzic mnie i szwagierke...a ja stwierdzilam ze ja jej nie zapomne tego puki nie przeprosi bo jak nie przeprosila tzn ze nadal tak uwaza i przykro jej nie jest...to mi tesciowa pojechala ze no tak Polacy to tacy so ze do konca zycia zle beda pamietac i nie wybaczaja...bo tak bylo z zydami i pierwsza i druga wojna swiatowa...ze niby teraz i niemcow nienawidzimy i ruskow i caly swiat...grrrrrr gdzie mnie porownywac z 2009 do ludzi ktorzy maja po 90-80 lat...i przeszli swoje...to jej wyje****m z wietnamem i september 11...ze tez tak maja wiec niech mi nie pier***i i z bzdetami nie wyjezdza....mowie ci....tylko tesc jest normalny w tej rodzinie i moj David.
Dlatego sie modle o chlopaczka bo jak corka bedzie to trez pewnie taka glupia bedzie (bo glupote to sie w genach ma niestety):-(

ciesz sie ze tylko tyla ja widzialas i modl zeby te spotkania byly jak najzadsze...tak jest lepiej haha

reklama
Do góry