reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
no suwaczki nas troche kłamią . Bo jesli pisze 17 i 4 dni to najeli jest w 18 tyg . Bo suwaczek podaje pełne tygodnie . te cztery dni na plusie to własnie W 18 TYG :)

Ilonaa mój Irek też ciągle się piekli, że na bb siedze, a jak jest w domu, to droczy się ze mną zaglądając przez ramie. Wczoraj tylko w jednym pokoju mieliśmy internet, i chciałam skorzystać aby zaglądnąć tutaj, a on siedzi i siedzi... W końcu powiedziałam, że nie mogę korzystać dopóki tu jest i ofuczany poszedł do salonu hehe. Faceci i tak nie zrozumią tego forum... Hehe...

Haha "biedny" :-):-):-) Mój czasami też się wkurza jak coś do mnie mówi, a ja do niego "yhy...yhy..." i patrzę w monitor laptopa:-p ale tak poza tym ostatnio powiedział mi, że woli to niż żebym przesiadywała na naszej-klasie :-p

QUOTE=Sulwie;4171045] Ja tam to forum uwielbiam!!!! jak kiedys weszlam na inne miesiace..hmm...to np na pierwszej stronie byl wpisany regulamin, ktory sobie same dziewczyny wymyslily....nic dodac nic ujac..:baffled::confused:...[/QUOTE]

OGŁASZAM KONKURS NA REGULAMIN ! haha może założę osobny wątek w którym powymyślamy zasady "lutówek" a potem skleimy w jedną wielką całość?? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-)

_Pysia_ No widzisz.... źle pranie wieszasz i nie doceniasz tego, że kobieta Ci pomaga! Przecież skarpetki lepiej schną jak się je inaczej powiesi!

Kurde, ja bym chyba zabiła, szczerze! Co jej zależy jak skarpetki schną? A zapytał je ktoś o zdanie?
Nie no, Ty to masz moja droga rzeźnie w biały dzień i to pod jednym dachem!

Haha "biedny" :-):-):-) Mój czasami też się wkurza jak coś do mnie mówi, a ja do niego "yhy...yhy..." i patrzę w monitor laptopa:-p ale tak poza tym ostatnio powiedział mi, że woli to niż żebym przesiadywała na naszej-klasie :-p

QUOTE=Sulwie;4171045] Ja tam to forum uwielbiam!!!! jak kiedys weszlam na inne miesiace..hmm...to np na pierwszej stronie byl wpisany regulamin, ktory sobie same dziewczyny wymyslily....nic dodac nic ujac..:baffled::confused:...

OGŁASZAM KONKURS NA REGULAMIN ! haha może założę osobny wątek w którym powymyślamy zasady "lutówek" a potem skleimy w jedną wielką całość?? :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-)[/QUOTE]
To dawaj. wymyslimy najleszy regulamin pod słońcem :)

no suwaczki nas troche kłamią . Bo jesli pisze 17 i 4 dni to najeli jest w 18 tyg . Bo suwaczek podaje pełne tygodnie . te cztery dni na plusie to własnie W 18 TYG :)

Mi lekarz właśnie tak wytłumaczył! :-)

to ja dam swoją, ona nigdy się nie wtrąca tylko dobrze radzi:tak:
To może tą Twoją sklonujemy? Hehe, jak się wszystkie tu zrzucimy, to zabieg będzie tańszy :-)

Ilonaa ten konkurs super sprawa! Można by było coś razem zmajstrować :-)

Hehe, do lutego mnóstwo czasu, ciekawe ile pomysłów nam do głowy jeszcze wskoczy!!!!

reklama
Do góry