Bo co? Bo mam taką teściową hehe, chcesz się zamienić?
Kurde! Ja Ci nawet dopłacę! heheheeee
to ja dam swoją, ona nigdy się nie wtrąca tylko dobrze radzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo co? Bo mam taką teściową hehe, chcesz się zamienić?
Kurde! Ja Ci nawet dopłacę! heheheeee
Ilonaa mój Irek też ciągle się piekli, że na bb siedze, a jak jest w domu, to droczy się ze mną zaglądając przez ramie. Wczoraj tylko w jednym pokoju mieliśmy internet, i chciałam skorzystać aby zaglądnąć tutaj, a on siedzi i siedzi... W końcu powiedziałam, że nie mogę korzystać dopóki tu jest i ofuczany poszedł do salonu hehe. Faceci i tak nie zrozumią tego forum... Hehe...
Haha "biedny" :-):-):-) Mój czasami też się wkurza jak coś do mnie mówi, a ja do niego "yhy...yhy..." i patrzę w monitor laptopa ale tak poza tym ostatnio powiedział mi, że woli to niż żebym przesiadywała na naszej-klasie
QUOTE=Sulwie;4171045] Ja tam to forum uwielbiam!!!! jak kiedys weszlam na inne miesiace..hmm...to np na pierwszej stronie byl wpisany regulamin, ktory sobie same dziewczyny wymyslily....nic dodac nic ujac.....
no suwaczki nas troche kłamią . Bo jesli pisze 17 i 4 dni to najeli jest w 18 tyg . Bo suwaczek podaje pełne tygodnie . te cztery dni na plusie to własnie W 18 TYG
To może tą Twoją sklonujemy? Hehe, jak się wszystkie tu zrzucimy, to zabieg będzie tańszy :-)to ja dam swoją, ona nigdy się nie wtrąca tylko dobrze radzi
Hahahahhahha zasada pierwsza i jedyna POZOSTAJEMY SOBĄ! :-):-):-):-):-)OGŁASZAM KONKURS NA REGULAMIN ! haha może założę osobny wątek w którym powymyślamy zasady "lutówek" a potem skleimy w jedną wielką całość?? :-)