JESTEŚMY MISTRZAMI !!!!!!!!!!!!!!
PIĘKNY MECZ!!!!
PIĘKNY MECZ!!!!
agaB za wizytę oczywiście będziemy trzymać kciuki.... pod warunkiem, że nam zdasz relację! No zresztą nie wyobrażam sobie, abyśmy nie były na bieżąco! Hehe!
Sulwie wiesz, my tu normalne nie jesteśmy, ale co tam będziemy udawać! Grunt, że czujemy się jak w domu i żaden temat nie jest nam obcy :-)
Poza tym, wcale Ci się nie dziwie , że czasami Ci tyłek cierpnie, bo tutaj kobitki naprawdę potrafią pokazać swój talent do pisania :-):-) Hehe,
Poza tym, chciałabym uprzedzić nową koleżankę Izę, o tym, że u nas nie ma tematów tabu! U nas używa się prostego słownictwa i można sobie przyklnąć! Nie jesteśmy "Pańcie Cip Cip" ani Ą Ę . Walimy prosto z mostu, czasami bez większej potrzeby hehe
Ilonaa mój Irek też ciągle się piekli, że na bb siedze, a jak jest w domu, to droczy się ze mną zaglądając przez ramie. Wczoraj tylko w jednym pokoju mieliśmy internet, i chciałam skorzystać aby zaglądnąć tutaj, a on siedzi i siedzi... W końcu powiedziałam, że nie mogę korzystać dopóki tu jest i ofuczany poszedł do salonu hehe. Faceci i tak nie zrozumią tego forum... Hehe...
Idę spać...
Jutro do pracy, a mąż jeszcze dziś obiecywał na wieczór małe co nieco
Kolorowych senków i do jutra!!!!