reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie łikendowo!
Już piątek! Do wizyty zostało 6h 20minut. Dam rady!

gibaga dziwnego masz lekarza, bo ja już miała pierwsze usg w 6 czy 7 tygodniu, i już było widać bijące serduszko! Niczym ta plamka nie przypominała dzidziusia, ale było już widać jak serduszko bije. Przecież w 13 tygodniu płód wygląda jak malutki człowieczek, ma paluszki mózg i kręgosłup, wszystko idealnie widać, słychać serce!

rechot1sb no nie, jak mogłaś nie ogolić Andżeli? Rozumiem, że nie mógł się powstrzymać i dobrze, że uległaś, bo mogło się to krwawo skończyć hehe,
Ja do golenia potrzebowałabym kosiarki! Tak się zapuściłam, że hej!

Ilonaa nikt nie mówił, że czosnek to perfuma hehe :-):-)

reklama
UFFF PRZECZYTAŁAM WSZYSTKO !!! Jestem z siebie dumna haha:-p Ja nadal chora ;( Wczoraj wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i Andrzejek nie zbliżał się do mnie tak capiło ode mnie, pomimo prób mycia zębów, żucia gum itp. :-) Idę do wanny się wygrzać, wypić kolejną herbatkę i wracam do Was Dziewczynki :-)
No to czekamy Ilonka:-) Grzej się grzej Kochana musisz szybko wrócić do sił:tak:

Dzień doberek Śnieżynki

Mama Sówka:) rzodkiewka jest de best, co nie? Hehe :-)

No pewnie, że jest najlepsza i tyle się jej wczoraj najadłam, że masakra

a taka farba długo pachnie?muszę się wynieść na noc??

Wiesz sama dokładnie nie wiem, ale jutro albo pojutrze będziemy malować łazienkę to powiem Ci ile schnie taka farba

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty oby wszystkie wiadomości były dobre

Wczoraj wszyscy się śmiali, że jeden dzień leżę i zdycham, a wczoraj upiekłam ciasto, zrobiłam pyszną sałatkę i kolację Mężusiowi
oczywiście teraz już codziennie chciałby takie atrakcję, ale nie mogę go za bardzo rozpieszczać, bo się przyzwyczai

Dziś nie zapeszając też czuję się dobrze

Wczoraj pooglądałam mecz siatkarzy i powiem, że dumna jestem z nich, że tak super grają

Co do coli to ja jakoś nigdy nie lubiłam, bo potem miałam jakiś taki dziwny smak w ustach no i teraz dalej nie piję

Jak tam Wasze samopoczucie???

Ostatnia edycja:
cześć Kwiatuszki
Moj Bond poleciał kupić folie malarską. za 2 godziny przylezą robotnicy zdzierać parapety. Matko, juz sie boje co to będzie.
Rano mała zrobiła nam psikusa. O 8 rano kopnęła tak ze aż sie obudziłam, potem drugi raz ,wiec ja budzę mojego żeby poczuł, bo koniaczki były solidnie. zanim go dobudziłam to kopnęła jeszcze raz i przestała. Mój zaspany przyłozył mi rękę do brzucha ale chyba za mocno bo sie mała przestraszyła i przestała kopać. Jak tylko zabrał ręke to kopnęla jeszcze 2 razy i przestała. A męzulek tak chciał poczuć jak to jest. No to mamy złośliwą bestyjkę ;-)

cześć Kwiatuszki
Moj Bond poleciał kupić folie malarską. za 2 godziny przylezą robotnicy zdzierać parapety. Matko, juz sie boje co to będzie.
Rano mała zrobiła nam psikusa. O 8 rano kopnęła tak ze aż sie obudziłam, potem drugi raz ,wiec ja budzę mojego żeby poczuł, bo koniaczki były solidnie. zanim go dobudziłam to kopnęła jeszcze raz i przestała. Mój zaspany przyłozył mi rękę do brzucha ale chyba za mocno bo sie mała przestraszyła i przestała kopać. Jak tylko zabrał ręke to kopnęla jeszcze 2 razy i przestała. A męzulek tak chciał poczuć jak to jest. No to mamy złośliwą bestyjkę ;-)
To tak jak u nas zawsze jak zaczyna kopać to albo Grześka nie ma a jak jest to mówie mu przyłóż rękę i dzidzia przestaje się ruszać a on mówi no nic nie czuje coś ze mną nie tak:-D:-D:-D Ktoś komuś na złość robi:-D

Najeli mocno będziemy trzymać kciuki i oczywiście czekając na relacje. ja to robotników wygonie nawet z pokoju ;)

Ilonka kocha to zniesie i 2 razy mocniejszy zapaszek niż czosnek ;-). A najważniejsze żeby Tobie było lepiej. Herbatka z sokiem malinowym i cytryną i duuużo odpoczynku w ciepełku.
Sówko no pewnie, potem by nie docenił, a jak dostanie raz na jakis czas to będzie dopiero rarytas. gdyby złoto było dostępne tak jak piasek straciłoby swoją wartość ;-)

Anisen współczuje Ci tego remontu! Ja mam go już za sobą! Pokoik Adasia wygląda cudnie! Pomarańczowe ściany, wykładzina niebieska w misie, tapczan będzie pomarańczowo niebieski, komoda jasna... Jak meble dojadą to zrobię zdjęcie!
Ale remontu współczuje!

A co do samopoczucia...
Ajm fiil gud, ta ra ra ra ra :-)

To tak jak u nas zawsze jak zaczyna kopać to albo Grześka nie ma a jak jest to mówie mu przyłóż rękę i dzidzia przestaje się ruszać a on mówi no nic nie czuje coś ze mną nie tak:-D:-D:-D Ktoś komuś na złość robi:-D
Moj Jarek to pewnie bedzie na mnie patrzył jak na wariata ;) ale dzis tak mocno kopnęla ,że az mnie obudziło. Wiec pocieszam sie ze przestanie robic fochy i da sie poznać tatusiowi. ale by miał mine, już nie mogę sie doczekać kiedy On też poczuje maleństwo

reklama
Ale dziewczyny, z tymi ruchami to ja też tak mam. Mały fakt faktem nie daje jeszcze często o sobie znać, ale minimum raz na dzień. Jak jest mój Irek w pobliżu to szybko go wołam i nasz Adaś zawsze się uspokaja! A jak tylko odejdzie, to mały zaś daje czadu hehe! Od razu widać, że synuś mamusi :-)

Do góry