reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Gibaga jest specjalny wątek na takie linki :-)

jednak tu jeszcze zajrzałam.. mężuś musiał lecieć po pączki, bo miałam zachciankę:-D teraz obżarta nie mogę zasnąć, idę coś poczytać by oczka zmęczyć, bo tu ciiiszaaa... śpią wszystkie czy jak??to niech im się coś miłego przyśni, co która woli-bezproblemowy remont czy przeprowadzka, coca-cola, pizza, jedzenie z toną cukru, brak chorób (zatoki, nerki, itp) czy smuteczków, śliczne ciążowe ciuszki, miłe panie w urzędach i autobusach, dobre wyniki badań, zwarte nieskrócone szyjki, nietwardniejące brzuszki, bezproblemowe i kochane dzieciaki z poprzedniego związku męża, obronione mgr czy inne prace (mi się może przyśnić napisana:p), kochani i wyrozumiali mężowie/chłopacy/partnerzy/partnerki(??), wygolony busz, panowie z dużymi uśmiechami, niezarysowane autka, śliczne lekkie funkcjonalne wózki, a już na pewno każdej spokojna zdrowa ciąża, szybki i mało bolesny poród i śliczny zdrowy dzieciaczek (tu niech jedne śnią o chłopczyku, a inne o dziewczynce...)....ale się rozmarzyłam... gdybym tak mogła do każdej wysłać jej piękny sen... a potem jego spełnienie... ale byłoby pięknie...ech...dobranoc dziewczynki :*

Dzień dobry Dziewczynki:-) Boże Was zostawić na jedno popołudnie, normalnie litości dla człowieka nie macie;-) Żartuje oczywiście fajnie jest poczytać i poprawić sobie humorek z samego rana:-D No dziś nareszcie piątek już tylko tydzień do USG:-D:-D:-D
Po południu idziemy wybierać farbkę i pod koniec miesiąca już się przeprowadzimy z Grześkiem do naszego nowego lokum:-) Na razie mamy jednopokojowe i płacimy 500 zl odstępnego + czynsz i rachunki a na szczęście jest nasza znajoma i ma dom bliźniak i wynajmie nam pół domu osobne wejście 3 pokoje kuchnia, łazienka za 400zl + gaz, prąd, woda także super trafiliśmy:-) Już się nie mogę doczekać aż się wyprowadzimy z tej nory:sorry:
A co do Waszych rozmów ja też jestem antykościelna wierzę ale w Boga ale księża dla mnie to złodziejska mafia;-)
A cole uwielbiam sobie wypić od czasu do czasu a co sobie będziemy żałować jak smakuje nie pije codziennie tylko raz na jakis czas;-)
Rechotku rozwaliłaś mnie tą Andżelą:-D:-D:-D Jesteś DE BEST!:-D
Miłego przedpołudnia Dziewczynki!:-D

hey brzuchatki nici z golenia Andżeli jak zobaczył ja w okazałaości to sie golenie skończyło..... świntuch...ale dziś obiecał że sie postara to zrobić i nie poniosą go ....emocje....lece narazie do pracki później się odezwę.......

Czesc Lutoweczki, dopiero doczytalam wszystko co naskrobalyscie wczoraj wieczorem...fajnie jest Was poczytac..

ja po sniadanku, ale z kiepskim nastrojem...to chyba konsekwencja wczorajszego placzliwego wieczoru :( te hormony mnie wykoncza...a moj narzeczony powinien dostac pokojowa nagrode nobla....ehhhh....dzis juz tez sobie poplakalam...

strasznie wkurzaja mnie te nastroje.... dzis rano oczy mialam tak spuchniete, ze szok...ledwo je otworzylam....

za oknem ponuro, ale mam nadzieje, ze humor mi sie poprawi... a jak u Was z nastrojami? tez macie takie jazdy bez powodu?mam nadzieje, ze nie...

buziaki na dobry dzionek

hey brzuchatki nici z golenia Andżeli jak zobaczył ja w okazałaości to sie golenie skończyło..... świntuch...ale dziś obiecał że sie postara to zrobić i nie poniosą go ....emocje....lece narazie do pracki później się odezwę.......
Och Ty Kusicielko:-D Będzie ciężko z Andżelą Twój mężczyzna nie może się jej oprzeć;-) Miłego dnia w pracy:tak::-)

reklama
UFFF PRZECZYTAŁAM WSZYSTKO !!! Jestem z siebie dumna haha:-p Ja nadal chora ;( Wczoraj wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i Andrzejek nie zbliżał się do mnie tak capiło ode mnie, pomimo prób mycia zębów, żucia gum itp. :-) Idę do wanny się wygrzać, wypić kolejną herbatkę i wracam do Was Dziewczynki :-)

Do góry