Gibaga jest specjalny wątek na takie linki :-)
jednak tu jeszcze zajrzałam.. mężuś musiał lecieć po pączki, bo miałam zachciankę
teraz obżarta nie mogę zasnąć, idę coś poczytać by oczka zmęczyć, bo tu ciiiszaaa... śpią wszystkie czy jak??to niech im się coś miłego przyśni, co która woli-bezproblemowy remont czy przeprowadzka, coca-cola, pizza, jedzenie z toną cukru, brak chorób (zatoki, nerki, itp) czy smuteczków, śliczne ciążowe ciuszki, miłe panie w urzędach i autobusach, dobre wyniki badań, zwarte nieskrócone szyjki, nietwardniejące brzuszki, bezproblemowe i kochane dzieciaki z poprzedniego związku męża, obronione mgr czy inne prace (mi się może przyśnić napisana
), kochani i wyrozumiali mężowie/chłopacy/partnerzy/partnerki(??), wygolony busz, panowie z dużymi uśmiechami, niezarysowane autka, śliczne lekkie funkcjonalne wózki, a już na pewno każdej spokojna zdrowa ciąża, szybki i mało bolesny poród i śliczny zdrowy dzieciaczek (tu niech jedne śnią o chłopczyku, a inne o dziewczynce...)....ale się rozmarzyłam... gdybym tak mogła do każdej wysłać jej piękny sen... a potem jego spełnienie... ale byłoby pięknie...ech...dobranoc dziewczynki :*