reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Jeszcze 17 h do mojej wizyty! Czyli odjąć czas na sen zostaje mi ... czekania 8h przez dzień... Czas mi szybciej zleci, gdyż umówiłam się z psiapsiółką na plotki! Ehh....może powinnam czas do wizyty przeliczyć na minuty? To by było 1020minut do wizyty od teraz!

a ty masz chlopca no nie???? szczesciara a ja wciaz zyje WNIEblogiej nieswiadomosci:no:

reklama
Tak, w 13 tygodniu dowiedziałam się, że będę mamą Synka Adasia :-) A imiona już macie wybrane??

No u nas jeszcze nie wiemy co mamy...bo przeciez ten moj lekarz to cholery z nim mozna dostac nie mialam USG jeszcze a nastepna wizyte mam 10.1.09(w pazdz) wiec wtedy sie dowiemy a z imieniem to latwo nie bedzie bo to musi byc cos co po polsku i angielsku bedzie sie kupy trzymac...co mi sie podoba to mezowi nie a co mezowi to z kolei mi sie nie podoba...jakby moj maz powiedzial"no nie dogodzi"haha to na tyle po polsku mowi haha
a i jeszcze moja mamuska sie wtraca i mnie tylko na narw wchodzi:((((((((

oj trafili mi sie. szukamy innego mieszkania do kupienia albo wynajęcia. Musimy sie wynieść stąd bo ja nie wyrobię. Najgorzej ze dalej zyjemy na kartonach, od 1 lipca tak jest. Chciałabym szykować pokoik dla dziecka ale nie mogę, chciałabym posprzątać bo mnie wnerwia balagan , tez nie ma jak. Nawet mój komputer stoi jeszcze w kartonach bo nie ma gdzie go zainstalować. Złoszczą mnie te białe ściany, podłoga w kuchni którą trzeba myć 2 razy dziennie a i tak wydaje sie brudna, łazienka bez prysznica. A najbardziej hałasy z góry, tupanie, szuranie, bieganie itp.
Jak sie nie przeprowadzimy to mała będzie miała mamę waritke albo morderczynie. Bo albo zwarjuje albo kogoś zabiję

Tak, w 13 tygodniu dowiedziałam się, że będę mamą Synka Adasia :-) A imiona już macie wybrane??

W 13 tyg?????????????????????:szok:
A mnie moj lekarz w 10 nie chciala USG zrobic...."bo malo bedzie widac" its getting better and better...ale zla jestem mowie ci...nawet pic nie mam mojej dzidzi...ale ja nie wiedzialam ze tak szybko mozna wiedziec co sie ma juz w 13 tyg??wow

oj trafili mi sie. szukamy innego mieszkania do kupienia albo wynajęcia. Musimy sie wynieść stąd bo ja nie wyrobię. Najgorzej ze dalej zyjemy na kartonach, od 1 lipca tak jest. Chciałabym szykować pokoik dla dziecka ale nie mogę, chciałabym posprzątać bo mnie wnerwia balagan , tez nie ma jak. Nawet mój komputer stoi jeszcze w kartonach bo nie ma gdzie go zainstalować. Złoszczą mnie te białe ściany, podłoga w kuchni którą trzeba myć 2 razy dziennie a i tak wydaje sie brudna, łazienka bez prysznica. A najbardziej hałasy z góry, tupanie, szuranie, bieganie itp.
Jak sie nie przeprowadzimy to mała będzie miała mamę waritke albo morderczynie. Bo albo zwarjuje albo kogoś zabiję

Masz dziewczynke?????awwww congrats:) albo obie zostaniecie wariatkami:p

dobra spiochy wy sobie smacznie spijcie a ja sobie poplacze bo sama zostalam;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((

jak mam zrobic zeby HTML kod byl wlaczony????????!!!????????????????

Ostatnia edycja:
ja się nie odzywam... focha mam i nawet już nóżką tupnęłam... nikt się mną nie przejął, słownie NIKT, jeszcze mnie od niezdar wyzywają... chyba poczekam na męża przed tv... a Rechot to chyba się od stóp do głów goli tyle jej nie ma..albo swego mena i dodatkowo psa sąsiadów dorwała...no chyba że taki busz miała:szok:

reklama
Do góry