reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

mi tez zle wyswietla....ale skoro jest nas juz dwie...haha bo myslalam sobie kurcze nic nie pilam a jakos krzywo widze ...zamknelam jedno oko z nadzieja ze na jedno bede dobrze widziec ale nic sie nie zmienilo rofl:p

reklama
kurcze mi sie nie naprawiło :-(. Wyświetla tak dziwnie i jakbyśmy pisały w odpowiedzi Gibaga:wściekła/y:
inne wątki ok bo sprawdzałam

to samo u mnie ...cos popsulam:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i cale forum sie na mnie obrazi :szok:
co ja teraz zrobie???????????:szok:

haha nie wiem nawet probowalam wlaczyc strone od nowa...a moze jak sie wyloguje to zadziala

reklama
to samo u mnie ...cos popsulam:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i cale forum sie na mnie obrazi :szok:
co ja teraz zrobie???????????:szok:

haha nie wiem nawet probowalam wlaczyc strone od nowa...a moze jak sie wyloguje to zadziala
na Ciebie Nigdy !!! nawet gdybyś popsuła to co, w koncu to tylko stronka, a my sobie radzimy.

juz mi sie naprawiło
Kurcze, zaczynam sie bać ze sama będe jutro walczyć z mieszkaniem jak robotnicy przyjdą. Mojego dalej nie ma, chyba zacznę sie złościć

Do góry