reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
ja mykam na jakis czas ogarnac te bide...ale znajac zycie nie bedzieta za mna tesknic bo ja wciaz dla was such a noob jestem tutaj:zawstydzona/y:

cholercia ale poswiecenie....ty po prostu malej wiary kobitka jestes i tyle...

Wiecej wiary w moje mozliwosci KOBITO!!!!ja se dam rade:laugh2:

jakas menda sie do mnie przypetala....

hehe myślałam, że ta menda to do mnie:-D kurcze to ja tu o Ciebie dbam, a Ty sie tak odpłacasz nooo żadnej wdzięczności w tych ludziach...:-p

ja mykam na jakis czas ogarnac te bide...ale znajac zycie nie bedzieta za mna tesknic bo ja wciaz dla was such a noob jestem tutaj:zawstydzona/y:

ej tym to się nie martw!!jestem trochę dłużej niż Ty a i tak tylko udają że mnie lubią...bywa no...najwyżej same się polubimy chcesz??:-)
ale tak sobie myślę, że Ty będziesz miała najgorzej ze zgraniem się co do miejsca spotkania...

ooo matkooo oglądam Londyńczyków i tam był poród i dzieciaczek długo nie dawał znaku życia, myślałam, że już ryknę a wtedy on ryknął uuuuuuuuuuufffffffffff

hehe myślałam, że ta menda to do mnie:-D kurcze to ja tu o Ciebie dbam, a Ty sie tak odpłacasz nooo żadnej wdzięczności w tych ludziach...:-p

ej tym to się nie martw!!jestem trochę dłużej niż Ty a i tak tylko udają że mnie lubią...bywa no...najwyżej same się polubimy chcesz??:-)
ale tak sobie myślę, że Ty będziesz miała najgorzej ze zgraniem się co do miejsca spotkania...

ooo matkooo oglądam Londyńczyków i tam był poród i dzieciaczek długo nie dawał znaku życia, myślałam, że już ryknę a wtedy on ryknął uuuuuuuuuuufffffffffff

nie no ja nie na ciebie z ta menda wyrwala...to o ten katar mi chodzi...nie masz pojecia katastrofa...:crazy:
A swoja droga to ja tu jestem jak nikogo ni ma bo wy juz wszystkiw w lozkach sobie smacznie spicie jak ja sie finally z lozka zwleke:no2:
Oh londynczykow tez dawno juz nie widzialam....to nowa serie puszczaja czy ta stara jeszcze????

nie no ja nie na ciebie z ta menda wyrwala...to o ten katar mi chodzi...nie masz pojecia katastrofa...:crazy:
A swoja droga to ja tu jestem jak nikogo ni ma bo wy juz wszystkiw w lozkach sobie smacznie spicie jak ja sie finally z lozka zwleke:no2:
Oh londynczykow tez dawno juz nie widzialam....to nowa serie puszczaja czy ta stara jeszcze????

współczuję z katarem..o londynczykach nie wiem bo nie ogladalam, teraz nic innego nie ma w tv :(

aaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale jestem niezdara....a teraz cierpię :(:(:(:( wsadziłam łapkę w żurek mam całą poparzoną spuchniętą czerwoną boli szczypie buuuuuuuuuuuuu

współczuję z katarem..o londynczykach nie wiem bo nie ogladalam, teraz nic innego nie ma w tv :(

aaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ale jestem niezdara....a teraz cierpię :(:(:(:( wsadziłam łapkę w żurek mam całą poparzoną spuchniętą czerwoną boli szczypie buuuuuuuuuuuuu

to gdzie lapy pchasz?????haha
patrz na jedzenie jak po nie siegasz a nie patrzysz w monitor i szukasz zarelka...<wspolczujaca>

ja znów czekam na męża. Jutro maja przyjść robotnicy poprawiać parapety w wynajmowanym mieszkaniu. Trzeba meble poodsuwać, pościągać z parapetów ciężkie rzeczy itp. sama sobie nie poradzę. mam nadzieje ze dziś ten mój Bond wróci wcześniej niż wczoraj. Aż się boje jutrzejszego sprzątania.

Kobitki jesteście niesamowite. co wejde to umieram ze śmiechu. wystrczy poczytać sobie lutówki i juz humorek gwarantowany na cały dzień :-). Uwaga- uzaleznia okrutnie

reklama
Do góry