reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Moja sister przyszła na tii , więc na chwilę was opuszczam! :-):-) Ale spoko, spoko! Wróce i sie rozprawie ze wszystkimi!

taaa i sobie poszła...a obiecała, że nie będzie tego robić...i uwierz tu kobiecie...
a w dodatku ja nie mam siostry i nie mogę sobie tiiować z nią :(

jak na razie radze sobie z waszym jak to nazwalas wczesniej inglisz swietnie;-)

bo my na razie spokojnej wersji używamy, takiej wiesz, dla początkujących, żebyś nadążyła:-D

taaa i sobie poszła...a obiecała, że nie będzie tego robić...i uwierz tu kobiecie...
a w dodatku ja nie mam siostry i nie mogę sobie tiiować z nią :(

bo my na razie spokojnej wersji używamy, takiej wiesz, dla początkujących, żebyś nadążyła:-D

cholercia ale poswiecenie....ty po prostu malej wiary kobitka jestes i tyle...

Wiecej wiary w moje mozliwosci KOBITO!!!!ja se dam rade:laugh2:

reklama
jakas menda sie do mnie przypetala....katar mam jak cholercia i chyba lep mi rozsadzi...z chusteczkami nie nadazam....grrrrrrrrr:no:

Do góry