reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
hehehehhehehehhehehehehehhe dobreeeeeeeeeeee
a przepraszam...o czym Ty z nią gadasz????

no wiesz normalnie w koncu to moja kumpelka...jak jej minoł dzień czy ją cos nie swędzi czy chce do fryzjera, jak jej było czy jest zadowolona itp no wiesz babskie gadanie i tematy...

A ty nie wiesz, ze można używać lusterka???

tak ale wiesz tak lubimy wiesz oko w oko wargi w wargi.....

no wiesz normalnie w koncu to moja kumpelka...jak jej minoł dzień czy ją cos nie swędzi czy chce do fryzjera, jak jej było czy jest zadowolona itp no wiesz babskie gadanie i tematy...

tak ale wiesz tak lubimy wiesz oko w oko wargi w wargi.....

eee, to ty chyba jakimś joginem jesteś jak Ci się to udaje

Dziendobry wszystkim brzusiolkom...well dziendobry powiedzmy albo dobrywieczor:pjuz sie zgubic mozna w tych strefach czasowych...jak wam dzionek mija na gadanku o "kuponach" i goleniu i strzyzeniu????:pniezle sie ubawilam czytajac te wasze posty...bardzo zajmujae:tak:

gorzej być od c***-c***.... :-p
też zmykam, dzisiaj spokój, bo Rechotek nie może zaspać do pracy... a ja wezmę się do..tak!!zgadłyście!!do mgr :-p
miłego wieczorku bez żadnych dolegliwości, buziaczki!!

reklama
rechot1sb nie no, ja aż taka skorbiona nie jestem. Ale naprawde z nią gadasz? Łee, moja wyobraźnia działa! Masakra!!!! :-):-) Zaraz się posikam!!

Tygrynka, nie zostawiaj nas! My tu zginiemy bez Ciebie! :-):-)

Do góry