reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

E tam! Fajna jesteś i tyle! Tolerujesz to , że my pierdzimy i bekamy (choć dobrze, że nie musisz wąchać! mówie Ci, masakra!).
My Cię lubimy, bo fajna jesteś ! Poza tym wszystkie lutówki są fajne! bez wyjątku! No i będziemy mieć fajne dzieci, nieee?:-):-):-)

ahhhhhhhhhhh mów mi tak jeszczeeeeeeee:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
bo mam focha na kuchnię...autentycznie!!
1. okno jest obok drzwi na klatkę i wszyscy zaglądają, a więc roleta zewnętrzna jest zaciągnięta, a więc ciemno jak w d... u murzyna, a więc w słoneczny dzień jest mi tam źle jak w norce
2. kuchenka to całe dwa palniki elektryczne, takie jak w kuchence turystycznej, do tego nie obok siebie, a jeden za drugim i wciśnięte w róg kuchni...
3. jak się wprowadziliśmy to w szafce znalazłam pułapkę na myszy, niby pusta czysta, ale już się boję zaglądać w ciemne rogi...

a gotować umiem i lubię, a już zwłaszcza ciasta piec, a tu piekarnika nie ma :(
nic to czekam na nowe mieszkanko,a jak tam coś będzie nie tak to remoncik i sprzątanko i urządzanko po mojemu:-)

aaa. Spoko ja podobno zabijam mojego meza makaronem:eek:

bo to niezdrowe według jego babci i pewnie przez to moje gotowanie to do szpitala trafi, bo nie je wcale ziemniaków <lol>
Mam pełno takich historii w zanadrzu

...wróciłam ......nie śmierdzę...hew he he podczas krótkiego pobytu pod prysznicem pożegnałam się z moją Andżelą, widziałam jeszczę jej kawałeczek taki tyci...obiecałam jej że zobaczymy się w marcu na bank i że bedę z nią nadal gadać mimo że sie nie widzimy, obiecałam tez że będę wysyłać co niej miłego goscia ile się da żeby się nie nudziła he he he

...wróciłam ......nie śmierdzę...hew he he podczas krótkiego pobytu pod prysznicem pożegnałam się z moją Andżelą, widziałam jeszczę jej kawałeczek taki tyci...obiecałam jej że zobaczymy się w marcu na bank i że bedę z nią nadal gadać mimo że sie nie widzimy, obiecałam tez że będę wysyłać co niej miłego goscia ile się da żeby się nie nudziła he he he

hehehehhehehehhehehehehehhe dobreeeeeeeeeeee
a przepraszam...o czym Ty z nią gadasz????

A ty nie wiesz, ze można używać lusterka???

reklama
Do góry