reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
daj znac po wizycie - ja ide jutro na 19
Ja też mam jutro wizytę po 18:-)
Witam dziewczyny, dołączam do wątku, również mam termin na luty, dokładnie na 8 lutego, jestem w 8 tygodniu
Moni_ka witam w gronie Lutówek:-) i gratuluję:-) a jak samopoczucie???
Samopoczucie ok, mam troszkę mdłości z rana ale na szczęście nie wymiotuje, byłam 15 czerwca u lekarza, dzidzia miała 6 mm i serduszko biło to był 7 tydzień, strasznie się cieszę ale zarazem boję, ponieważ w lutym miałam pusty pęcherz ciążowy który poroniłam będąc w 7 tygodniu, ale wtedy od poczatku miałam problemy, plamienia już w dniu spodziewanej miesiączki oraz później więc nie było szans, teraz czuję się dobrze, nie mam żadnych plamienień i mam wielką nadzieję, że będzie wszystko ok tym bardziej ze dzidzia juz jest, a wtedy nie było nic... Pozdrawiam wszystkie lutóweczki i mam nadzieję ze wszystkie dotrwamy do 9 miesiąca!!!!:-)
L
Losek
Gość
Ja dzisiaj mam chyba 3 powazniejszy kryzysowy dzien w samopoczucie od poczatku ciazy.. czuje sie fatalnie, niedobrze mi strasznie, nie mialam juz nic w lodowce do jedzenia takze musialam isc do sklepu... zalujcie, ze nie widzialyscie mojej miny chodzac po sklepie, szkoda,ze ktos mnie nie nagral.. kupowalam na sile tylko zeby cos bylo w lodowce ale glownie i tak owoce , warzywa i przeciery dla niemowlat bo mi wczoraj kolezanka polecila ze sa dobre na mdlosci z owocow..na mieso to nawet nie moge patrzec...
Ja do pracy nie chodze od dzisiaj...wzielam urlop a L4 planuje tez wziasc tak za miesiac...
Ja do pracy nie chodze od dzisiaj...wzielam urlop a L4 planuje tez wziasc tak za miesiac...
L
Losek
Gość
Samopoczucie ok, mam troszkę mdłości z rana ale na szczęście nie wymiotuje, byłam 15 czerwca u lekarza, dzidzia miała 6 mm i serduszko biło to był 7 tydzień, strasznie się cieszę ale zarazem boję, ponieważ w lutym miałam pusty pęcherz ciążowy który poroniłam będąc w 7 tygodniu, ale wtedy od poczatku miałam problemy, plamienia już w dniu spodziewanej miesiączki oraz później więc nie było szans, teraz czuję się dobrze, nie mam żadnych plamienień i mam wielką nadzieję, że będzie wszystko ok tym bardziej ze dzidzia juz jest, a wtedy nie było nic... Pozdrawiam wszystkie lutóweczki i mam nadzieję ze wszystkie dotrwamy do 9 miesiąca!!!!:-)
Super gratulacje, ja ide za 3 dni! a jak szybko bilo serduszko? :-)
UUU wiesz co.. jak szybko biło to nie jestem w stanie Ci powiedzieć bo byłam tak zaaferowana i miałam łzy w oczach ze szczęścia że nie wiedziałam jak się nazywam, na następną wizytę idę 15 lipca, mam nadzięję ze wszystko dalej będzie ok.
madzia8310
Fanka BB :)
cześć dziewczyny...:-):-):-)
Ja się czuję ok...objawów ciążowych brak aż się boje.....
Teraz czekam na koleżanki bo wpadną na kawę...poplotkujemy ;-)
Piszecie o L4...już się wybieracie na zwolnienia? Kurcze strasznie szybko mi się wydaje...ja nie planuje brać wolnego i dopiero iść na macierzyński z 2-3 tygodnie przed data porodu jak wszytsko będzie ok. Poza tym tu w UK i tak ciężko dostać zwolnienie...ciąża nie choroba i trudno się doprosić o L4
U mnie dziś ładnie słoneczko świeci...i zaraz idziemy z młodym na ogródek pranie powiesić...normalnie codziennie pranie musze robić ....ehh
Trzymajcie się i miłego dnia
Witam nowe brzuchatki
Ja się czuję ok...objawów ciążowych brak aż się boje.....
Teraz czekam na koleżanki bo wpadną na kawę...poplotkujemy ;-)
Piszecie o L4...już się wybieracie na zwolnienia? Kurcze strasznie szybko mi się wydaje...ja nie planuje brać wolnego i dopiero iść na macierzyński z 2-3 tygodnie przed data porodu jak wszytsko będzie ok. Poza tym tu w UK i tak ciężko dostać zwolnienie...ciąża nie choroba i trudno się doprosić o L4
U mnie dziś ładnie słoneczko świeci...i zaraz idziemy z młodym na ogródek pranie powiesić...normalnie codziennie pranie musze robić ....ehh
Trzymajcie się i miłego dnia
Witam nowe brzuchatki
L
Losek
Gość
Na pewno )
reklama
L
Losek
Gość
no moze poprostu CI nie powiedzial... najwazniejsze,ze bije