reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja na szczęście dziś mam dobry dzień:-)

Upiekłam nawet ciasto z jabłkami i migdałami:-D ale nie wiem czy dobre wyszło, bo jeszcze nie próbowałam, bo za ciepłe:sorry:

Teraz zjadłam mega pyszny obiadek -> ziemniaczki, mięsko, jajko sadzone i fasolka szparagowa:-) teraz muszę się troszkę położyć, żeby się ułożyło w brzuszku i żeby Sóweczka nie marudziła:-p

Co do pomidorów to nigdy ich nie lubiłam (wiem dziwna jestem) i wszyscy się śmiali, że może w ciąży mi się odmieni, ale jak widać nie odmieniło się:-p

Ja na szczęście dziś mam dobry dzień:-)

Upiekłam nawet ciasto z jabłkami i migdałami:-D ale nie wiem czy dobre wyszło, bo jeszcze nie próbowałam, bo za ciepłe:sorry:

Teraz zjadłam mega pyszny obiadek -> ziemniaczki, mięsko, jajko sadzone i fasolka szparagowa:-) teraz muszę się troszkę położyć, żeby się ułożyło w brzuszku i żeby Sóweczka nie marudziła:-p

Co do pomidorów to nigdy ich nie lubiłam (wiem dziwna jestem) i wszyscy się śmiali, że może w ciąży mi się odmieni, ale jak widać nie odmieniło się:-p

wow MamoSówki ale masz pysznosci!!moze chcesz mnie zaprosic do siebie??zwlaszcza na to ciasto..mhm...

a ja juz po obiadku pyszne ziemiaczaki ze śmietanką wciągnełam:-D

a co do winogrona to ja wiem że on taki słodziutki ale póki jest wszystko ok to nie moge się oprzeć, rodzynki tez wcinam:-)

a za samochód to jak pisałam mąż się nawet na mnie nie wkurzył ale mi jest strasznie głupio bo wiecie faceci to mają bzika na ich punkcie (a mój chyba zwłaszcza) i tak się cieszył z niego a tu psikus bok porysowany wczoraj to nawet do serwisu chcial go zawieść by to zrobili ale dzis już mówi że w sumie to tego mocno nie widać więc chyba da spokój ale i tak mi głupio:zawstydzona/y:

No, jeszcze chwilka i zjem kapuśniak! Jejeje! :cool2:

A teraz zjadłam 4 rzodkiewki i strasznie śmierdząco mi się beka! Cóż, ale dobre były więc warto! A tak jak już wcześniej mówiłam, że co mnie nie zabije, to mnie wzmocni hehe... :-)

rechot1sb z drugiej strony ciesz się, że nie masz zatwardzenia! Inne dziewczyny mają i widzisz jak cierpią katusze!

_Pysia_ jesteś "Pańća Cip Cip" , nie chcesz rozmawiać z nami o kupie to nie!

Mama Sówka:) ja bym chętnie zszamała tą fasolkę ! Mmm Mmm szyszunia!

Tygrynka... a Ty sobie nie pozwalaj za dużo z tym spaniem, dobra! Bo my tu co niektóre od rana na nogach, a Ty leniu śmierdzący najpierw siedzisz po nocach na forum, a potem godzina 13 i się pojawiasz.
Hehe, no dobra, nie będę zazdrosna o to, że śpisz tak długo... ;-)

reklama
No, jeszcze chwilka i zjem kapuśniak! Jejeje! :cool2:

A teraz zjadłam 4 rzodkiewki i strasznie śmierdząco mi się beka! Cóż, ale dobre były więc warto! A tak jak już wcześniej mówiłam, że co mnie nie zabije, to mnie wzmocni hehe... :-)

rechot1sb z drugiej strony ciesz się, że nie masz zatwardzenia! Inne dziewczyny mają i widzisz jak cierpią katusze!

_Pysia_ jesteś "Pańća Cip Cip" , nie chcesz rozmawiać z nami o kupie to nie!

Mama Sówka:) ja bym chętnie zszamała tą fasolkę ! Mmm Mmm szyszunia!

Tygrynka... a Ty sobie nie pozwalaj za dużo z tym spaniem, dobra! Bo my tu co niektóre od rana na nogach, a Ty leniu śmierdzący najpierw siedzisz po nocach na forum, a potem godzina 13 i się pojawiasz.
Hehe, no dobra, nie będę zazdrosna o to, że śpisz tak długo... ;-)

"Pańcia Cip Cip buehehehehehe dobreeeee :d
Najeli no daj człowiekowi pospać nooo zw łaszcza że człowiek chyba od 1 października zaczyna prackę:-D i wtedy będzie jęczał jak Ty będziesz spać:-p

Do góry