Dusia08
Marzec '08
mieszkamy w Boisea ty obstawiam East cost huh???
A swoja droga...to Ty nie wiesz ze najbardziej amerykanscy w USA sa Polacy??????ROFL
No zgadlas ja mieszkam w CT.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mieszkamy w Boisea ty obstawiam East cost huh???
A swoja droga...to Ty nie wiesz ze najbardziej amerykanscy w USA sa Polacy??????ROFL
Ja na szczęście dziś mam dobry dzień:-)
Upiekłam nawet ciasto z jabłkami i migdałami ale nie wiem czy dobre wyszło, bo jeszcze nie próbowałam, bo za ciepłe
Teraz zjadłam mega pyszny obiadek -> ziemniaczki, mięsko, jajko sadzone i fasolka szparagowa:-) teraz muszę się troszkę położyć, żeby się ułożyło w brzuszku i żeby Sóweczka nie marudziła
Co do pomidorów to nigdy ich nie lubiłam (wiem dziwna jestem) i wszyscy się śmiali, że może w ciąży mi się odmieni, ale jak widać nie odmieniło się
wow MamoSówki ale masz pysznosci!!moze chcesz mnie zaprosic do siebie??zwlaszcza na to ciasto..mhm...
Zapraszam:-) ciasto jeszcze nie ruszone, więc może się załapiesz, bo u mnie wszystko szybko znika
No, jeszcze chwilka i zjem kapuśniak! Jejeje!
A teraz zjadłam 4 rzodkiewki i strasznie śmierdząco mi się beka! Cóż, ale dobre były więc warto! A tak jak już wcześniej mówiłam, że co mnie nie zabije, to mnie wzmocni hehe... :-)
rechot1sb z drugiej strony ciesz się, że nie masz zatwardzenia! Inne dziewczyny mają i widzisz jak cierpią katusze!
_Pysia_ jesteś "Pańća Cip Cip" , nie chcesz rozmawiać z nami o kupie to nie!
Mama Sówka ja bym chętnie zszamała tą fasolkę ! Mmm Mmm szyszunia!
Tygrynka... a Ty sobie nie pozwalaj za dużo z tym spaniem, dobra! Bo my tu co niektóre od rana na nogach, a Ty leniu śmierdzący najpierw siedzisz po nocach na forum, a potem godzina 13 i się pojawiasz.
Hehe, no dobra, nie będę zazdrosna o to, że śpisz tak długo... ;-)