reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A odnośnie szkoły, bo widzę poruszany wątek...
Dzwoniłam wczoraj na swoją uczelnie, aby dowiedzieć się kiedy będę miała wyznaczony termin obrony... Sekretariat nieczynny, dziekanat nic nie wie, dopero zadzwoniłam sobie bezpośrednio do dyrektora i on mi powiedział, że będzie dzwonił 17.09 z listą osób do krakowa, a oni później wyznaczą termin! Na koniec dodał, większość koleżanek zrezygnowało, została Pani sama (tak jakby chciał mi powiedzieć, że mam zrezygnować, no szok!), na to ja, że dla mnie to nie jest problem! On do mnie: a obrona może być nawet w listopadzie, bo to zależy od Krakowa! Na to ja już beszczelnie: byle było do lutego!
No powiem Wam, jakie zlewanie człowieka! Nie dośc, że praca oddana, obrona 750zł zapłacona, a oni mi powiedzą, że nie wiedzą kiedy termin! Koszmar!

reklama
he he he ale beki po rzodkiewce strasznie śmierdzą ja od mojego Andrzeja mam zakaz jedzienia rzodkiewek ...a tak wogole to czemu nazywacie zwoich facetów M...MMMMMMM.....jak kryminały Jacek M podejrzany o to czy tamto....o ojcostwo he he he toć piszta normalnie a nie jak w rubryce kryminalnej.....chyba że wiecie nie zasłuzyli

dobre pytanie :-p też kiedyś zastanawiałam się czemu tak inni się kryją :-p Mój jest albo Mój Miś, albo Andrzej hehehe :-p

łeb mi rozpier.....................................
idę na ostry dyżur :-p

hej dziewczyny, ranyyy ale się ostatnio rozpisałyście, powoli nie nadążam hihi, wcinam sobie spagetti i mam do was pytanko, czy zdarza wam się mieć takie bóle brzucha przypominające skurcze w nocy jak np, przekręcacie się z jednej strony na drugą?:eek: ja ostatnio coś nie mogę się wyspać, tzn, raz ze spie juz tylko na boku a nie na plecach (podobno nie wolno z brzusiem spac na plecach?)czytałam że wygodniej jest jak się włozy podusię miedzy nogi ale mi to nie pomaga:confused2: i dziś w nocy te bóle i znowu mam nerwy:confused2:

hej dziewczyny, ranyyy ale się ostatnio rozpisałyście, powoli nie nadążam hihi, wcinam sobie spagetti i mam do was pytanko, czy zdarza wam się mieć takie bóle brzucha przypominające skurcze w nocy jak np, przekręcacie się z jednej strony na drugą?:eek: ja ostatnio coś nie mogę się wyspać, tzn, raz ze spie juz tylko na boku a nie na plecach (podobno nie wolno z brzusiem spac na plecach?)czytałam że wygodniej jest jak się włozy podusię miedzy nogi ale mi to nie pomaga:confused2: i dziś w nocy te bóle i znowu mam nerwy:confused2:
Niestety nie pomogę:-( Nie mam żadnych skurczów ani bólów brzuszka(jedynie skurcze łydek:-() w pierwszym trymestrze się zdarzały takie bóle w brzuszku ale teraz nie także nie wiem jeśli się martwisz może idź do lekarza?

Kochane co do bekania to mój Mężuś mi pozwala, a nawet mówi, żebym bekała do woli, bo przynajmniej jak bekam to nie wymiotuję:-p ale zawsze się śmieje, że tak jak ja teraz bekam to jemu nigdy w życiu, by się nie udało:-p a ja do niego, że to Sóweczka coś do niego mówi, ale ja nie wiem co i sam to musi rozszyfrować:-D a pierdzimy oboje tak samo, więc czasem jak się czegoś najemy to musimy często wietrzyć w pokoju:sorry:

kaasiorek ale mi smaka na spagetti zrobiłaś
:-D:-D:-D:-D :-D a co do tych bóli to ja nie mam, ale w nocy też ciężko mi się wyspać, bo strasznie często się budzę:sorry:

Najeli na rzodkiewkę to już od przed wczoraj mam ochotę, więc się w nią zaopatrzyłam, ale dopiero dziś na śniadanie udało mi się ją zjeść, bo wczoraj to nic nie przyjmowałam:crazy: i dziś pewnie na kolacyjkę też będzie coś z rzodkiewką:-)

Ostatnia edycja:

Kochana gdzieś czytałam o tym ostatnio i to, że jest związane z powiększaniem się wszystkiego i krążeniem i radzili żeby spać na lewym boku z podusią miedzy nogami;-) Może to to i Ci pomoże. Kataszaone ma tą podusie w kształcie litery C i z tego co wiem to bardzo chwali sobie hehe

Niestety nie pomogę:-( Nie mam żadnych skurczów ani bólów brzuszka(jedynie skurcze łydek:-() w pierwszym trymestrze się zdarzały takie bóle w brzuszku ale teraz nie także nie wiem jeśli się martwisz może idź do lekarza?

Wiem że bóle w dolnej części brzucha są normalne i czasem mi sie zdarzają, ale dziś po prostu poczułam lekki ból wyżej, jak zmienialam pozycje spania, jedną strone na drugą, a śpicie też tylko na prawym lub lewym boku? wiadomo że teraz na brzuchu sie nie da ihihih ale na plecach ja np. lubiłam i nie lubie ograniczeń:confused2:

reklama
Kochana gdzieś czytałam o tym ostatnio i to, że jest związane z powiększaniem się wszystkiego i krążeniem i radzili żeby spać na lewym boku z podusią miedzy nogami;-) Może to to i Ci pomoże. Kataszaone ma tą podusie w kształcie litery C i z tego co wiem to bardzo chwali sobie hehe

o tej podusi słyszałam;-) i też ją chyba kupię, kocham spać, a dziś przez to że raz mnie coś zabolałao to zaraz się zdenerwowałam co jest grane...no i się niewyspałam...brrrr w ogóle dziś humorek mi się zepsuł, ciązowe nastroje mnie dopadły:sorry:

Do góry