reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
halo halo hallllo
dzień doberek :)))
ale wstałam w dobrym humorku...albo to Wasza zasługa (kładłam się roześmiana:)) albo tego, że obudziłam się obok mężusia (a to się rzadko zdarza, zalezy od zmiany)...obstawiam Was :D

to jest nic nauczyłam się podobne robić he he he w chałupie trzaskam sobie za freee w przelocie serdecznie zapraszam

to ja kiedyś zajadę na te naleśniczki, mogemogemoge??

Chciałam zapytać gdzie się podziewają nasze nocne marki ? :rofl2:

Teraz pewnie Babiszony muszą odespać te nocne rozmowy przy monitorze :rofl2::rofl2:

Teraz pewnie śpią:-D i pewnie do do 11 Gaduły będą spały albo i dłużej:-D Ach Wy nie dobre...:-D:-D:-D

no ja Was proszę nooo... nocą to my się rozkręcamy, nie Rechot?? a ja wstałam o 11.30 :-D

Witajcie wszystkie lutówki, te normalne i te nienormalne też! Hehe! Widzę, że wiele mnie ominęło... Ładną miałyście korbe! Masakra! Jak to dziś czytałam to sie posikałam!
Tygrynka zauważyłaś że mnie nie było... Tęsniłaś? Bardzo! Przepraszam.... zachowałam się jak guwniarz, moje zachowanie się już nie powtórzy! Aj promis!
gibaga więc Ty znasz inglisz! Super! Bo my też tu czasami korzystamy z tego języka. Przynajmniej będziesz kumała co mówimy. Jeees!

oo nienormalne witają, to chyba mnie :-D aj tam korbę..troszkę nas poniosło, ot co:-D
Najeli noo niech mi się to nie powtórzy!!inaczej do kąta pójdziesz!!nie rób mi więcej tego:no:
Ja myślę, że gibaga może nie zrozumieć naszego inglisza...trzeba ją poduczyć, bo tam pewnie dziwnej wersji ją nauczyli:-p

co ty laski wymyśliły wczoraj zaczeło się że ludzi psuje i jestem zbereźnik.....normalnie same zakonnice tu

Rechot toć to czysta nieskażona prawda o Tobie!!!
a Ty to naszą naczelną zakonnicą powinnać zostać:-p

My tu gadu gadu o żarełku, a mój Adaś dopomina się 4 śniadania! Idę szybko coś zrobić i nastawię obiad. Ale UWAGA! Będę tu zaglądać, więc miejcie sie na baczności! Wczoraj Wam popuściłam, ale dziś sie ode mnie nie odgonicie tak łatwo!:-D:-D

mam nadzieję, że dziś nie popuścisz Najeli:-D:-D:-D

mhmm obiadek przyszedł... tzn zrobiłam sama :-p żurek i polędwiczkę w sosie kurkowym...mniam...zmykam!!

Jezu, Was na 3 minuty zostawić i już o kupie.. normalnie jak 3 latki, a nie jak powazne matki. Potem się nie dziwie, że kobiety nie chcą mieć dzieci jak tylko o kupkach się mówi, tyle zże to powinno się o dziedzięcych mówić, a nie swoich własnych

oooooo sie zakonnica znalazła :p

halo halo hallllo
dzień doberek :)))
ale wstałam w dobrym humorku...albo to Wasza zasługa (kładłam się roześmiana:)) albo tego, że obudziłam się obok mężusia (a to się rzadko zdarza, zalezy od zmiany)...obstawiam Was :D
to ja kiedyś zajadę na te naleśniczki, mogemogemoge??
no ja Was proszę nooo... nocą to my się rozkręcamy, nie Rechot?? a ja wstałam o 11.30 :-D
oo nienormalne witają, to chyba mnie :-D aj tam korbę..troszkę nas poniosło, ot co:-D
Najeli noo niech mi się to nie powtórzy!!inaczej do kąta pójdziesz!!nie rób mi więcej tego:no:
Ja myślę, że gibaga może nie zrozumieć naszego inglisza...trzeba ją poduczyć, bo tam pewnie dziwnej wersji ją nauczyli:-p
Rechot toć to czysta nieskażona prawda o Tobie!!!
a Ty to naszą naczelną zakonnicą powinnać zostać:-p
mam nadzieję, że dziś nie popuścisz Najeli:-D:-D:-D

mhmm obiadek przyszedł... tzn zrobiłam sama :-p żurek i polędwiczkę w sosie kurkowym...mniam...zmykam!!

no prosze kto wstał...no nie wierze ..... jo obudziałaś się obok mensza bo mariola w delegacji ha ha ha joke taki niesmaczny : P typowy dla mnie

Rechotku napisałam Ci przepis jak robię na kulinariach. Tyle ze nie wiem czy one takie dietetyczne. Jesteś ekspertem w tych sprawach to sama ocenisz:-)

dziekuję, patrzam na skład placków i jest nawet spoko już zrobiłam zapis co kupić zrobie.....

_PYSIA_ codziennie pije szklankę wody przegotowanej jem masę owoców w ciągu dnia i suszone śliwki też codziennie jem i co 4 dni ostatnio odwiedzam kibelek już nawet syropek piję LACTULOL i nic więcej mi nie pomaga:-(

nieeee to nie tak:no: po prostu mój murzynek musiał wyjechać, no to już zostałam w łóżku przy mężu:-D

he he he a to prawda co mówią o czarnych.....uśmiechach.....

Szkoda ze nie mieszkasz blizej to dala bym Ci cukinie, taka z działki moich rodziców wiec bez chemii na 100%.

kurcze cos dzis nie moge połaczyć sie z moim bankiem a musze przelac pieniądze za opłaty.

jesteś kochana :*

_PYSIA_ codziennie pije szklankę wody przegotowanej jem masę owoców w ciągu dnia i suszone śliwki też codziennie jem i co 4 dni ostatnio odwiedzam kibelek już nawet syropek piję LACTULOL i nic więcej mi nie pomaga:-(

kiszonki kochana kiszonki i popij mlekiem...brutalne ale bedziesz jak szcześliwy gejzer

reklama
Do góry