reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

To dobrze czy źle? Bo ja nie mam problemów z cukrem choć mój Tato jest cukrzykiem ...:-(

bardzo bobrze za wysoki cukier to zagrożenie......

w ketchupie też ?? :-D:-D:-D

jeśli nie jest dosładzany to pewnie też

Zarażasz nas tą cukrzycą normalnie hehe, terroryzujesz, zabijasz w nas chęć jedzenia!
Ty niedobra :wściekła/y:

oj kochana wiesz teraz poprostu jestem oświecona ooooo

to raczej była zacheta zeby jeść tych pomidorów ile wlezie.

zachęcam do 5 porcji warzyw dziennie.....instytut opieki nad lutówkami

reklama
ja bym mogła jogurt naturalny w kazdej ilosci i ogórki kiszone :-)
buraczki uwielbiam, na zimno i ciepło. warzywa i owoce wszystkie mi podchodzą. niektóre bardziej ;-) Jutro zrobie buraczki i jajko. za to nie mogę ryby, tylko te puszkowe. Takie mrożone, jak przechodzę w sklepie obok stoiska to mi od razu podnosi i muszę szybko uciekać. Tak samo śmierdzą mi juz usmażone ryby. Bleee
a ryby sa takie zdrowe

ja nie mogę patrzeć na wszelaki nabiał o nazwie naturalny nigdy go nie lubiłam....a rybkę to i owszem wujek jeździ łapać mi okonie więc mam mega świeże i smaczniaste naturallll

Witam, witam!
Klina82 - gratulacje dla bratowej, duża dzidzia:tak: no i gratulacje synka niedługo to nie będziesz mogła sobie wyobrazić że to nie syneczek mamusi:-)

Mama Sówka - trzymaj się mocno!

Najeli - ja też już nie moge się doczekać jutrzejszej wizyty, wyniki odebrane większość lekko ponizej normy, lekka anemia (a i tak żelazo 2xdziennie od początku ciąży biorę) no i neutrofile mam mocno podwyższone wiecie może co to znaczy???

wczoraj podpadłam mężowi :no: nic dziwnego porysowałam jego nowiutki samochód (3 miesiące temu z salonu odebrał):wściekła/y: ale i tak był wyrozumiały bo powiedział że nie jest na mnie zły tylko powinnam się wstydzić i tu ma rację ale to takie ciążowe głupawki dopadają i później mniejsze lub większe konsekwencje:wściekła/y:

My tu gadu gadu o żarełku, a mój Adaś dopomina się 4 śniadania! Idę szybko coś zrobić i nastawię obiad. Ale UWAGA! Będę tu zaglądać, więc miejcie sie na baczności! Wczoraj Wam popuściłam, ale dziś sie ode mnie nie odgonicie tak łatwo!:-D:-D

taaaak dietetyczka o wadze 85 wyjściowa sprzed zapłodnienia
Kochana czy to ważne ile? Po Twojej diecie każda z nas była by chodzącą radością i zarażałybyśmy nią innych:-D Masz coś w sobie co powoduje że nie da się Ciebie nie lubić! Jesteś zajebista Kobitka!:-D I każdemu potrafisz poprawić humorek:-D

reklama
Witam, witam!

wczoraj podpadłam mężowi :no: nic dziwnego porysowałam jego nowiutki samochód (3 miesiące temu z salonu odebrał):wściekła/y: ale i tak był wyrozumiały bo powiedział że nie jest na mnie zły tylko powinnam się wstydzić i tu ma rację ale to takie ciążowe głupawki dopadają i później mniejsze lub większe konsekwencje:wściekła/y:

....ej przecież to tylko samochód niech już nie przegina pały rzecz nabyta, ryska pewnie do spolerowania niech nie dramatyzuje .....niech nie denerwuje brzuchatki

Aleście mi teraz ochoty na rybkę narobiły :szok: z frytkami i surówka :tak:
Rechot1sb ale Ci zazdroszczę takiego wujka :tak:

no jest czego poważnie ....

rechot a ja codziennie po kilo winogrona zajadam cukier mi nie grozi?:-p

i tu cię kochana zmartwię dzienne zapotrzebowanie na owoc typu winogrono 6 gronek średnich, ciemne winogrono ma masę cukru i białe troszkę mniej ale generalnie dla mnie są zabronione mają jedną z największych zawartości cukru....patrz rodzynki jakie masz słodkie......odradzam

Kochana czy to ważne ile? Po Twojej diecie każda z nas była by chodzącą radością i zarażałybyśmy nią innych:-D Masz coś w sobie co powoduje że nie da się Ciebie nie lubić! Jesteś zajebista Kobitka!:-D I każdemu potrafisz poprawić humorek:-D

we jooooo

Do góry