reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witajcie Lutóweczki :) zaraz będę nadrabiać co tu dzisiaj u Was Kochane, ale widzę,że ból głowy na tapecie,,, więc u mnie to jest zmora i to już od bardzo dawna,,, przed ciążą miewałam także migreny, których to nie życzę nikomu :( no i pytałam lekarza powiedział,że paracetamol lub apap od czasu do czasu mogę wziąć,,, staram się wytrzymać zwykle ale czasem nie ma innego wyjścia ale do tej pory szczęśliwie 2 razy musiałam zażyc,,, do później dziewczynki ;) lecę czytać :)

reklama
a mnie teraz męczy straszny katar;/ nie mam gorączki,kaszlu( na szczęście) ale za to ten obrzydliwy katar,piję mleko z miodem,jem kanapki z czosnkiem(ffuuuuj!) i biore Otrivin ten dla dzidziusiów,bo lekarz zalecił i narazie sie męczę juz 3 dni..mam nadzieje ,że szybko minie..:crazy:
macie jakies sprawdzone pomysły na pozbycie sie kataru?
z góry dziękuję:D:-)

Zaraz ZABIJE Mojego Andrzeja...szperał w aucie coś i wrócił parę minut temu do domu z czarnymi łapami i zauważył komary na suficie... chciał zabić zwiniętym materiałem je, a i tak mam teraz pół sufitu z jego czarnych łap ;((((((((((( :crazy::crazy:

HEJ

Ja juz po obiadku, nie mam warunkow do robienia takze sobie zamawiam :-p a co! cos porzadnego raz dziennie tez trezba zjesc.
Dzisiaj jadlam kopytka z cielecina i sosikiem + suróweczki.

Zmuszma sie do jedzenia mieska dla mojego szkrabka ale naprawde przychodzi mi to z wielkaaaa trudnoscia!! :sorry::sorry: teraz czuje sie taka objedzona - cos strasznego! :sorry:

Aaaa wyszlam dzisiaj na 2h - no co no.. juz nie moglam usiedziec:-p:-p
Kupilam sobie w H&M sweterek ciazowy, 2 sukienki i koszule.. sa nawet niezle jak na ciuchy ciazowe calkiem na czasie. czekam na jedne superr jeansy ale ciagle nie ma rozmiaru :wściekła/y:

Teraz juz odpoczywam do konca dnia... za chwile gr POLSKA w siate , potem w koszykowke a wieczorem pilka hihih :-p
Prawdziwy ze mnie kibic :-)

buziaki!
Witam
dzisiaj prosto z pracy pojechałam na zakupi i też sobie coś upolowałam :-) kupiłam spodnie z kancikiem i cienki golfik
teżoglądam mecze z siatkarzy jestem dumna ale koszykarze to chyba już nie mają szans Turki mają za dużą przewagę

Witajcie Lutóweczki :) zaraz będę nadrabiać co tu dzisiaj u Was Kochane, ale widzę,że ból głowy na tapecie,,, więc u mnie to jest zmora i to już od bardzo dawna,,, przed ciążą miewałam także migreny, których to nie życzę nikomu :( no i pytałam lekarza powiedział,że paracetamol lub apap od czasu do czasu mogę wziąć,,, staram się wytrzymać zwykle ale czasem nie ma innego wyjścia ale do tej pory szczęśliwie 2 razy musiałam zażyc,,, do później dziewczynki ;) lecę czytać :)

Oh God...tez jestem chora:no:

Nadrobiłam :D:D:D!!! haha i jestem na bierząco, co prawda z przerwami bo jeszcze musiałam poprasować trochę ale co tam!!!
nawet nie wiecie jaki to dla mnie relaks tak sobie poczytać wieczorkiem, co tam pisałyście w trakcie dnia ;)
a teraz uciekam nynać Dobrej nocki życzę :) i dziękuję za pamięć :* papa do jutra ;)

Jestem swiezo po wizycie :)))

najpierw polozna dala mi posluchac serduszka naszego malenstwa :)))) pieknie bije :)))

a potem badanie...i usg na nasze zyczenie :))) a na nim....siusiak :)))) mamy SYNKA :)))lekarz nie mial watpliwosci:)

czulismy, ze bedzie corcia, ale i tak sie badzo cieszymy :))))

z maluchem wszystko ok :)
ma 13 cm, zaczyna sie 18 tc:)

machal nam lapka, ruszal sie duzo :)

acha...a moja bratowa urodzila o 17:55, Igorek ma 58 cm, 3,5 kg i krzyczy najglosniej na oddziale :)))

Jestem swiezo po wizycie :)))

najpierw polozna dala mi posluchac serduszka naszego malenstwa :)))) pieknie bije :)))

a potem badanie...i usg na nasze zyczenie :))) a na nim....siusiak :)))) mamy SYNKA :)))lekarz nie mial watpliwosci:)

czulismy, ze bedzie corcia, ale i tak sie badzo cieszymy :))))

z maluchem wszystko ok :)
ma 13 cm, zaczyna sie 18 tc:)

machal nam lapka, ruszal sie duzo :)

acha...a moja bratowa urodzila o 17:55, Igorek ma 58 cm, 3,5 kg i krzyczy najglosniej na oddziale :)))

Kalina serdecznie gratuluję dorodnego chłopaczka :)))) a bratowej małego krzykacza, a co, niech wszyscy wiedzą, że już jest na świecie :))))

No to będą same chłopaki w rodzinie jak na razie hehehe
Podwójne Gratulacje :-) Przyszła Mamusiu Synusia i Ciociu Igorka :rofl2::-)

reklama
Do góry