reklama
Kalina przekaż gratulacje szczęśliwym rodzicom Igorka Witamy po tej stronie brzucha chłopaku
Kamikaa objawy mają prawo Ci ustąpić - witamy w drugim trymestrze Nic się nie stresuj ;-) Trzymam kciuki za twoje USG - na pewno wszystko będzie dobrze
Ja mam jakiś kiepski dzień :-( zaraz się zawijam do wyra. Mam tylko nadzieję że jutro będzie lepsze.
Kolorowych snów BBrzuchatki
Kamikaa objawy mają prawo Ci ustąpić - witamy w drugim trymestrze Nic się nie stresuj ;-) Trzymam kciuki za twoje USG - na pewno wszystko będzie dobrze
Ja mam jakiś kiepski dzień :-( zaraz się zawijam do wyra. Mam tylko nadzieję że jutro będzie lepsze.
Kolorowych snów BBrzuchatki
no więc dobry z wieczora.....ja wam powiem że chyba od next łik zacznę muzykoterapię tzn, muza ala Enya w słuchawki słuchawy na brzuch, cos mi dzis naburkneła moja diabetolog o tym może to nie jest zły pomysł...chciaż może mu lekcje angola na cd puszcze albo nie chińskiego jak ja nie mogę opanować to niech robak uczy się od maleńkości
no wiesz ma siem ten wrodzony flow ... ja mam dzis taki humor, jak nie wiem co, jakbym sobie nie wiem, i tak wam jakoś powiem że mi się nawet spać szybko ostatnio nie chce....ide pykne sobie jeszcze szklanke soka pomidorro i chyba lece troszkę na tv zobacze co tam w swiecie sexu i biznesu słychać.....o a może se sex w wiekim mieście puszcze .....w zasadzie to chyba powiem już dzaj dziJen - czyli do zobaczyska, niestety nie wiem jak jest po chińsku dobranoc
Cześć Śnieżynki !
Ja mam od kilku dni kiepski humor za sprawą mojego męża, więc się za bardzo nie udzielam. Kurde, czemu to tak jest, że jak się jest miesiąc, rok czy dwa po ślubie to jest super, a u nas będzie osiem - to już nie jest tak kolorowo. Ech, okrutne to wszystko....
oj czasem i miesiąc po ślubie bywa nieciekawie, grunt to walczyć, ale nie ze sobą, a o siebie!!podobno po 7 latach małżeństwa przychodzi kryzys... ale przecież wcale nie musi!!a w ciąży to już w ogóle humorki potrafią wziąć górę..Beatko-powodzenia i poprawy humorku życzę
oj czasem i miesiąc po ślubie bywa nieciekawie, grunt to walczyć, ale nie ze sobą, a o siebie!!podobno po 7 latach małżeństwa przychodzi kryzys... ale przecież wcale nie musi!!a w ciąży to już w ogóle humorki potrafią wziąć górę..Beatko-powodzenia i poprawy humorku życzę
ja tam koleżance mogę nawet na jedną noc pożyczyć ten mój sen z tym co mial duży.....uśmiech.....na pewno jej się humor poprawi.....
ja wam powiem że chyba od next łik zacznę muzykoterapię tzn, muza ala Enya w słuchawki słuchawy na brzuch, cos mi dzis naburkneła moja diabetolog o tym może to nie jest zły pomysł...chciaż może mu lekcje angola na cd puszcze albo nie chińskiego jak ja nie mogę opanować to niech robak uczy się od maleńkości
ja mam dzis taki humor, jak nie wiem co, jakbym sobie nie wiem, i tak wam jakoś powiem że mi się nawet spać szybko ostatnio nie chce....ide pykne sobie jeszcze szklanke soka pomidorro i chyba lece troszkę na tv zobacze co tam w swiecie sexu i biznesu słychać.....o a może se sex w wiekim mieście puszcze .....w zasadzie to chyba powiem już dzaj dziJen - czyli do zobaczyska, niestety nie wiem jak jest po chińsku dobranoc
też zamierzam puszczać mojemu brzucholowi muzę, jakiś chilloucik chyba, że będzie potem jakiś nawiedzony :-)
a Ty ucz swojego ałers inglisz, co ma się boj tajredować :-)
Rechot no i taki humorek powinnaś mieć zawsze!!!aj law ju tu (i tam)
też mam jakąś stupidówkę dzisiaj... ahhh Najeli dziś brak, nadrabiamy za nią
reklama
chyba lece troszkę na tv zobacze co tam w swiecie sexu i biznesu słychać.....o a może se sex w wiekim mieście puszcze .....
ja tam koleżance mogę nawet na jedną noc pożyczyć ten mój sen z tym co mial duży.....uśmiech.....na pewno jej się humor poprawi.....
Rechot się na noc rozkręca widzę