reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Czarodziejka i jak sobie radzisz z zatokami??mnie to czasami chwyta i wtedy sobie po prostu umieram, bo boję się coś wziąć... współczucia, wiem co to za ból, wracaj szybko do zdrowia!!

:-D
Tygrynka- byłam u lekarza i powiedziala ze jak mnie tak boli glowa ze az promieniuje na nos i zęby to jedyny przeciwbólowy jaki mogę brać to APAP...ja oczywiscie tez tak ostroznie do tego podchodze bo sie boje brac przeciwbolowych ale skonsultowalam to jeszcze z moją ginka i tez powiedziala ze mozna apap...moja siostra w ciązy tez brała i dzidzia jest zdrowa.
Więc wczoraj przed snem wzielam i cala nockę przespalam jak dziecko..dzis glowa juz git. Zrobilam sobie tez inhalacje z soli i sody i bardzo udroznilo mi nos. Takze jak coś to bierz Apap.

reklama
Kaasiorek a on tez publicznie przyjmuje?a gdzie robisz badania?
Losek a jak to jest chodzić do dwóch lekarzy?oboje wiedzą o sobie?zastanawiam się czy też nie zacząć...
Mój małż mówi "zawstydź je i chodź do trzech!" (hehe fan głupkowatego TurboDymoMana):-D

jasneeeeeee widzimy sie:tak: słuchaj ja codziennie siedze w domu od rana,bo Maciuś w pracy, wynajmuje pokój w domu z pięknym ogrodem i huśtawką więc mozna wypić herbatkę w miłej atmosferze:-) musimy się zgadać jestem na l4 więc mi pasuje każda godzina

jasneeeeeee widzimy sie:tak: słuchaj ja codziennie siedze w domu od rana,bo Maciuś w pracy, wynajmuje pokój w domu z pięknym ogrodem i huśtawką więc mozna wypić herbatkę w miłej atmosferze:-) musimy się zgadać jestem na l4 więc mi pasuje każda godzina

to się umawiamy na przyszły tydzień, bo ja w tym mgr (hehe ktoś w to uwierzył??:-p) i mój chodzi na 14, a w przyszły z jakiegoś ładnego rańca (czyt. ok 11:-D) robię Ci nalot...żebyś nie żałowała:-pale to umówimy się telefonicznie, by tu dziewczynkom nie zagracać :-D

to się umawiamy na przyszły tydzień, bo ja w tym mgr (hehe ktoś w to uwierzył??:-p) i mój chodzi na 14, a w przyszły z jakiegoś ładnego rańca (czyt. ok 11:-D) robię Ci nalot...żebyś nie żałowała:-pale to umówimy się telefonicznie, by tu dziewczynkom nie zagracać :-D

ok trzymam za słowo numer mam zapisany, a teraz uciekam bo jedziemy z Maćkiem do księdza;-) buziaki miłego wieczoru dziewuszkiiiiii;-)

ok trzymam za słowo numer mam zapisany, a teraz uciekam bo jedziemy z Maćkiem do księdza;-) buziaki miłego wieczoru dziewuszkiiiiii;-)

oo to powodzenia i miłej rozmowy z księdzem:-) moja koleżanka przed ślubem na spowiedzi została spytana o to... ile i jakie stosunki miała od czasu ostatniej spowiedzi:-D:-D:-D
tez zmykam, miłego wieczorku Lutóweczki :-)

Wow ! ale się rozpisałyście hehe ja padam na pysk... byłam dzisiaj w Rzeszowie po wpis do indeksu... podskoczyłam jeszcze do galerii z rodzinką i spowrotem do domu...a teraz leżę w łóżeczku i wypoczywam, bo o dziwo styrało mnie strasznie... chyba zaraz pójdę lulu:rofl2:

reklama
hehe Kaasiorek ta herbatka jest coraz bardziej realna :D sprawdziłam na Zumi i mieszkamy po dwóch stronach Warszawskiej hehe może z 10 min od siebie:-D to i na spacerki możemy razem chodzić:-D a jutro robię na obiad polędwicę w sosie kurkowym z kopytkami na którą próbuję zaprosić Losek, może wpadniesz:-D:-D

Losek, masz takie duże domiszcze???Jeśli tak to zazdroszczę!!My z T. wynajmujemy małe 32m2 mieszkanko, ale już szukamy czegoś większego i na właśność..ale pewnie skończy się na jakiś 10m więcej:-D Losek i chyba urosły Ci chyba włoski co?tak kojarzę od wcześniejszych fotek-super!bardzo kobieco:-)

To mojego brata, jest dosac duze to fakt ale tez wysokie i sprawia takie wrazenie.
Chetnie bym wpadla ale jutro mam gosci a pozniej jestem umowiona na przedluzanie RZES :-p:-p
Ale bardzo dziekuje za zaproszenie!
Moze innym razem skorzystam :-D

Co do wlosow to wszysyc mi mowi,ze mi urosly ja tam tego nie widze ale chyba to prawda. Mam bardzo mocne wlosy i paznokcie teraz , wrecz niezniszczalne.
Ale czytalam,ze od teraz wlosy juz w ogole nam nie beda wypadaly dopiero kilka tygodni po porodzie - wiec boje sie,ze wtedy mi pol wypadnie :-p:-p

Do góry