reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kaasiorek84 ja o Raszei nie słyszałam opinii natomiast o św Rodzinie same złe rzeczy. Słyszałam że jeszcze na Lutyckiej jest fajnie. Na Polnej jest hurtownia, ale mi chodzi o to że jeśli coś by się działo z dzieckiem to będzie miało fachową opiekę. Ja też pójdę do szkoły rodzenia obowiązkowo :-)
Ja zawsze mówiłam że sobie załatwię cesarkę... ale odkąd jestem w ciąży to mi się troszkę w główce poukładało i bede rodzic pewnie naturalnie...

reklama
w tym tygodniu mam ambitny plan wziąć się za mgr :-D ale spotkanko w formie relaksu zawsze się przyda:-p

ja chodzę do dr Pawła Ratajczaka na Tęczowej, a Wy Losek i Kaasiorek?

Swoją drogą jakbym Ci nie powiedziała Kasiu, że Cię postarzam to byś nie zauważyła:-p

coraz bardziej zastanawiam się nad jakąś aktywnością dla kobietek w ciąży-joga czy coś...

No ja polecam joge u Marii Stróżyk , tam chyba tez jest szkola rodzenia i ponoc sa fajne zajecia dla kobiet w ciazy na basenie "HERA" jak wpiszecie w necie to wyskoczy, moja kolezanka chodzila i strasznie polecala.
Mi niestety na razie lakarz zabronil... :sorry::sorry:

Ja chodze do dr Derwicha no i teraz zaczelam do dr Puacza. Obydwoje prcauja na Polnej.

Witam przeczytałam to co dzisiaj naskrobałyście w ciągu dnia i trochę wam zazdroszcze bo tu wesoło było mimo że trochę "gówniany temat":-D:-D:-D a ja same stresy w pracy mam ostatnio

Ilonka też to zauważyłam ale wiecie co ostatnio patrzyłam na brzuszki styczniówek 2010 i dużo kobitek się od nas zmyło i tam poszły:tak: Np. dormark myślę skądś Cię kojarze i potem patrze a ona na liście lutówek widnieje:-)
Patrycja muszę ci powiedzieć że ja też jestem na obu forach staram się być tak samo aktywna u styczniówek i lutówek Stało się tak dlatego że zawsze miałam bardzo nieregularne cykle i różnica między terminem z OM a USG wynosi ponad 3 tygodnie raz lekarz mówił że urodzę w styczniu a raz że w lutym i tak się miotałam po tych forach i zadomowiłam się na obu.Ale musze przyznać że u lutówek jest bardzo swojsko i wesoło:-D

Lutóweczki witam się i żegnam jednocześnie :) u nas ok, ale dziś przez pół dnia pobolewał mnie dołem brzuch,,, mam nadzieje,że to nic poważnego,,, w poniedziałek mam wizyte i USG połówkowe,,, zobaczymy,,
Przyjemnego wieczoru życzę :) Buziaki

Witam przeczytałam to co dzisiaj naskrobałyście w ciągu dnia i trochę wam zazdroszcze bo tu wesoło było mimo że trochę "gówniany temat":-D:-D:-D a ja same stresy w pracy mam ostatnio

Patrycja muszę ci powiedzieć że ja też jestem na obu forach staram się być tak samo aktywna u styczniówek i lutówek Stało się tak dlatego że zawsze miałam bardzo nieregularne cykle i różnica między terminem z OM a USG wynosi ponad 3 tygodnie raz lekarz mówił że urodzę w styczniu a raz że w lutym i tak się miotałam po tych forach i zadomowiłam się na obu.Ale musze przyznać że u lutówek jest bardzo swojsko i wesoło:-D

Ja jestem w identycznej sytuacji termin z okresu mam na 10.01 ale Lekarz pow,ze moze to byc nawet 3 tyg pozniej ze wzgledu,ze byla pozno owu... i dziecko jest tak by 3 tyg mlodsze.

Tez bylam kilka razy u styczniowek ale jakos sie tam nie zadomowilam a 2 forow nie jestem w stanie ogarniac, to za duzy wyczyn dla mnie :-)

Ja jestem w identycznej sytuacji termin z okresu mam na 10.01 ale Lekarz pow,ze moze to byc nawet 3 tyg pozniej ze wzgledu,ze byla pozno owu... i dziecko jest tak by 3 tyg mlodsze.

Tez bylam kilka razy u styczniowek ale jakos sie tam nie zadomowilam a 2 forow nie jestem w stanie ogarniac, to za duzy wyczyn dla mnie :-)
mój termin z OM to też 10styczeń a z ostatniego usg 4 luty ale narazie ogarniam oba fora, jak wracam z pracy to nic innego nie robię tylko was czytam:-)

Ja nie ograniam :crazy::crazy::crazy:
Bo mi tu kur... w tym mieszkaniu u brata tak interenet bezprzewodowy chodzi,ze czeka 5 min zanim mi sie kolejna strona postow otworzy.

Ja nie ograniam tego glownego fora juz nie mowiac o pozostalych podforach!! typu.. dolegliwosci, zakupy itd :p

Ej..............:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry