HEJ :-)
Jestem Jestem....
A wiec bylam wczoraj na wizycie ok 22 dopiero. Mialam juz 2 raz to usg polowkowe, jesli chodzi o dzidzie to Lekarz powiedzial,ze okaz zdrowia bo naprawde nie moze sie niczego dopatrzec
Pytalismy o plec, szczegolnie moj M, ale Lekarz powiedzial,ze on mowi tylko jak wie na 100% , szukal chyba z dobre kilka minut ale w koncu powiedzial tylko ,ze jak na razie to sie nie moze niczego dopatrzec - jak zrozumial moj M - nie moze sie dopatrzec fifolka... wiec on juz jest przekonanay,ze jest dziewczynka!
Ja nie wiem.. nie sugeruje sie niczym, poprostu czekam dalej.. na widomosci, chcoiaz powiem szczerze,ze bym nie plakala jakby byla dziewczyna ;-);-);-)
Poza tym.. powiedzial,ze mam ZWOLNIC troche bo jak tak dalej pojdzie to nie bedzie dobrze, ze macica jest dosc twarda i tak nie powinno byc i smial sie ze wlecialam do gabinetu jak perszing no ale co ja mam zrobic ze ja zazwyczaj jestem mega szybka i nerwus.. nawet mi w ksiazeczce napisal --> ZWOLNIC!
powiedzial,ze mam wiecej odpoczywac, zwolnic ale tez nie lezec 24h na dobe bo ciaza to nie choroba.. wiec badz madra i pisz wiersze... czy mam lezec? czy mam poprostu wiecej odpoczywac? juz sama nie wiem...
Poza tym mowilam,ze biore luteine 2*2 kazal mi zmniejszyc do 2*1 wiec nie wiem co zrobic.. (tak to jest jak sie chodzi do 2 lekarzy) jesli chodzi o hemoglobine to kazal mi zmienic diete najpierw bo pow,ze nie chce mnie od razu faszerwoac tabletkami z zelazem bo sa po nich zaparacia... a ja je biore od 4 dni... wiec tez nie wiem co lepsze.
Dzidzia tak jak mowilam wazy ok 400gram , jak mi robil usg na brzuchu to az bylam w szoku bo prawie bo calej powierzchni brzucha mi jezdzil...
A dzisiaj rano najsmiesznejsze bylo jak sie obudzilam , odwrocilam sie na plecy, spojrzalam na brzuch,a tu z lewej strony prawie plaski a z prawej taka wielka gula... nigdy takiego czegos nei widzialam, normalnie super krzywy brzuch;-)
Ale juz wrocil do swoich rozmiarow.
A tak poza tym to nic ciekawego, siedze w domu , moj M pojechal dzisiaj znowu do Wawy
ja siedzew POZ bo w sobote ide na wesele kuzynki i tak leci jakos..
Buziaki!!