reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

...Kurde dziewczny juz zwolnilam od 4 dni nic praktycznie nie robie ;-) .... :crazy::crazy::crazy: i dostaje na glowke!!:-D
Przy nas możesz się wyżyć:-D nam tu wszystkim pozytywnie na główki działają te ciąże:-D Po prostu tryskamy dobrymi humorami i energią na prawo i lewo a i głupotki nam w głowach siedzą no i dobrze przynajmniej nie jest tu u nas smutno, ponuro i nudno:-D:-D

reklama
rechot1sb wiesz... jesteśmy kobietami w ciąży i wzdęcia są normalne! Nie będę ukrywać, że ja nie narzekam na gazy hehe :-):-) Ale dobrze mi z tym :-):-)

Ja też nie narzekam:-) Gorzej z Moim jak musi tym oddychać:rofl2:

Nie martw się nie powstrzymuje się:-D nawet w pracy jak jestem to czasem mi się zdarzy takie cichutkie puszczać a co nie będę gniotła Kruszynki:-D

Te są najgorsze ! :laugh2::laugh2:

patrycja214 i tak ma być! Co sie będziemy bawić w "Pańcie cip cip" hehe!

Losek my już tu wszystkie dostałyśmy na głowę, musisz się z tym pogodzić i to zaakceptować hehe
My z tym żyjemy i jest nam fajnie!

Patrzcie.... rechot1sb narzuciła temat pierdzenia, i ulotniła się jak bąk. Pewnie ma coś do ukrycia...
Może akurat puściła cichego, ale z ogromną mocą i leży gdzieś bidulka pod biurkiem i nie może oddechu złapać?!

Sory, ale kretynka ze mnie , hehe ...

patrycja214 i tak ma być! Co sie będziemy bawić w "Pańcie cip cip" hehe!
dokładnie:tak::-D Jesteśmy normalnymi ludźmi mamy swoje potrzeby:-D jedne bardziej drugie mniej przyjemne dla innych:-D i nie ma co zgrywać paniuśki ęą i udawać że nas to nie dotyczy:-D:-D:-D Wszystkie wiemy jak jest:-D

reklama
Do góry