reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Losek noooo wreszcie ! Bardzo dobrze Ci pan dr powiedział, masz się oszczędzać i zwolnic ;-) Dziwne, że jeszcze nie wiesz, bo w końcu już 20 tydzień za Tobą... ale może faktycznie dziewuszka :rofl2: Trzymaj się cieplusio !

reklama
Dziewczyny, może my faktycznie inne jesteśmy, ale mi na przykład to pasuje. Uwielbiam to forum, bo dobrze się tu czuje. Wiem, że moge pytać o wszystko, pisać wszystko i nie będę oceniona. (no, poza skalą "jesteś walnięta od 1-10" hehe).

Julisia co do połówkowego to nie wiem, bo ostatnio lekarz nic mi nie mówił. Będziemy widzieć :-) Jutro wskakuję w 18tc (wg tego kółeczka, które stosuje mój gin.), a następna wizyta pewnie będzie w okolicach 22tc więc może być już za późno.... będziemy zresztą widzieć :-)

Dziewczyny, może my faktycznie inne jesteśmy, ale mi na przykład to pasuje. Uwielbiam to forum, bo dobrze się tu czuje. Wiem, że moge pytać o wszystko, pisać wszystko i nie będę oceniona. (no, poza skalą "jesteś walnięta od 1-10" hehe).

Julisia co do połówkowego to nie wiem, bo ostatnio lekarz nic mi nie mówił. Będziemy widzieć :-) Jutro wskakuję w 18tc (wg tego kółeczka, które stosuje mój gin.), a następna wizyta pewnie będzie w okolicach 22tc więc może być już za późno.... będziemy zresztą widzieć :-)

Dokładnie ja też się tu czuje "jak w domu":-D Sami swoi:-D:-D:-D

Losek no nareszcie jesteś! Super, że z maleństwem wszystko dobrze!
A co do słowa Zwolnić, to wujek google na pewno Ci pomoże hehe, żartuje oczywiście. Zwolnić to znaczy kochana nie robić wszystkiego na hypcika! Dbać o siebie i uważać.Robić wszystko, ale w granicach rozsądku!
Jak się cieszę, że jest wszystko dobrze! Naprawdę!
A co do lekarza, to teraz sama musisz wybrać. Ja po 2 miesiącach zmieniłam lekarza i jestem zadowolona!

Anisen boroczku.... idź się połóż i odpoczywaj!

rechot1sb wiesz... jesteśmy kobietami w ciąży i wzdęcia są normalne! Nie będę ukrywać, że ja nie narzekam na gazy hehe :-):-) Ale dobrze mi z tym :-):-)

reklama
o klurcze to ja biore ten BIOFER FOLIC (zalezo) 2 razy dziennie...
Chyba zmienie na raz dziennie sama bo z lazienka w sumie dosc kiepsko jest co 3 dni jak pojde to jest dobrze.. wiec troche sie obawiam, wczesniej prawie codziennie chodzilam.

Kurde dziewczny juz zwolnilam od 4 dni nic praktycznie nie robie ;-) .... :crazy::crazy::crazy: i dostaje na glowke!!:-D

Do góry