reklama
Dziewczyny, może my faktycznie inne jesteśmy, ale mi na przykład to pasuje. Uwielbiam to forum, bo dobrze się tu czuje. Wiem, że moge pytać o wszystko, pisać wszystko i nie będę oceniona. (no, poza skalą "jesteś walnięta od 1-10" hehe).
Julisia co do połówkowego to nie wiem, bo ostatnio lekarz nic mi nie mówił. Będziemy widzieć :-) Jutro wskakuję w 18tc (wg tego kółeczka, które stosuje mój gin.), a następna wizyta pewnie będzie w okolicach 22tc więc może być już za późno.... będziemy zresztą widzieć :-)
Julisia co do połówkowego to nie wiem, bo ostatnio lekarz nic mi nie mówił. Będziemy widzieć :-) Jutro wskakuję w 18tc (wg tego kółeczka, które stosuje mój gin.), a następna wizyta pewnie będzie w okolicach 22tc więc może być już za późno.... będziemy zresztą widzieć :-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dokładnie ja też się tu czuje "jak w domu" Sami swoiDziewczyny, może my faktycznie inne jesteśmy, ale mi na przykład to pasuje. Uwielbiam to forum, bo dobrze się tu czuje. Wiem, że moge pytać o wszystko, pisać wszystko i nie będę oceniona. (no, poza skalą "jesteś walnięta od 1-10" hehe).
Losek no nareszcie jesteś! Super, że z maleństwem wszystko dobrze!
A co do słowa Zwolnić, to wujek google na pewno Ci pomoże hehe, żartuje oczywiście. Zwolnić to znaczy kochana nie robić wszystkiego na hypcika! Dbać o siebie i uważać.Robić wszystko, ale w granicach rozsądku!
Jak się cieszę, że jest wszystko dobrze! Naprawdę!
A co do lekarza, to teraz sama musisz wybrać. Ja po 2 miesiącach zmieniłam lekarza i jestem zadowolona!
Anisen boroczku.... idź się połóż i odpoczywaj!
A co do słowa Zwolnić, to wujek google na pewno Ci pomoże hehe, żartuje oczywiście. Zwolnić to znaczy kochana nie robić wszystkiego na hypcika! Dbać o siebie i uważać.Robić wszystko, ale w granicach rozsądku!
Jak się cieszę, że jest wszystko dobrze! Naprawdę!
A co do lekarza, to teraz sama musisz wybrać. Ja po 2 miesiącach zmieniłam lekarza i jestem zadowolona!
Anisen boroczku.... idź się połóż i odpoczywaj!
Ilonaa
Mein Schatz :)
To Ty jeszcze tego przy nas nie robisz ?!?!?!?! :-):-):-):-):-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nie martw się nie powstrzymuje się nawet w pracy jak jestem to czasem mi się zdarzy takie cichutkie puszczać a co nie będę gniotła KruszynkiNo dziewczyny! Nie powstrzymujcie się! Bo Was będą brzuszki bolały!
reklama
L
Losek
Gość
o klurcze to ja biore ten BIOFER FOLIC (zalezo) 2 razy dziennie...
Chyba zmienie na raz dziennie sama bo z lazienka w sumie dosc kiepsko jest co 3 dni jak pojde to jest dobrze.. wiec troche sie obawiam, wczesniej prawie codziennie chodzilam.
Kurde dziewczny juz zwolnilam od 4 dni nic praktycznie nie robie ;-) .... i dostaje na glowke!!
Chyba zmienie na raz dziennie sama bo z lazienka w sumie dosc kiepsko jest co 3 dni jak pojde to jest dobrze.. wiec troche sie obawiam, wczesniej prawie codziennie chodzilam.
Kurde dziewczny juz zwolnilam od 4 dni nic praktycznie nie robie ;-) .... i dostaje na glowke!!