reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ostatnio widziałam w hm takie kochane tyle, ze z napisem : wyglądam jak tatuś :-).

Cześć Dziewczyny.
Najeli też mam czasami tak ,ze mnie złapie taki ból w okolicy brzucha i faktycznie tylko lezenie pomaga. Dobrze, że szybko u Ciebie przeszło.
Zaraz sięzbieramy po raz milionowy ósmy do Urzedu sakrbowego. Coś czuje ,że urodzę zanim to auto załatwimy!!!Trzymajcie kciuki.

trzymam kciuki dziś się na pewno uda....a body widziałam tez takie z napisem jak dorosnę chcę być jak tata czy coś w ten styl

kalinka82 czekamy na wieści o nowym członku rodziny
Ale mnie głowa dzisiaj boli:-( zwiałabym dzisiaj najchętniej do domu wcześniej ale co zrobić jak się nie da:-(

o ale emocje, super radość....a jak głowa boli to się odechciewa

reklama
Hey Dziewczyny:-)

Ja już od 6 na nogach, bo jechałam na badania, a zresztą i tak już o takiej już nie śpię:-p odebrałam też wyniki i chyba są w porządku:-D dziś mam wizytę po 18, więc trzymajcie kciuki, ale i tak nie wiem czy będę miała USG, bo miałam robione w czwartek jak wychodziłam ze szpitala, a dziś to generalnie idę przedłużyć L4:-)

Jestem od rana u rodziców i kot, którego sprawiła sobie moja siostra jest na serio szalony:-D ale wszystkie małe kotki takie są:-) zdążyłyśmy już z siostrą pojechać na zakupy, bo musiałam zaopatrzyć się w serki, jogurty, desery i takie tam, bo odkąd zaczęłam jeść to cały czas był coś wcinała:-)

Buziaczki kochane i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)

Losek
jak tam u Ciebie???

ggosia super, że wszystko w porządku:-)

Mamo Sówko więc dziś trzymiemy kciuki! Oczywiście daj nam tu znać co i jak!

A co z naszą Losek? Kochana, juhu ! Odezwij się do nas!

Losek chyba o nas zapomniała :-p

A u mnie po staremu...pomimo L4 jestem juz na nogach, moje Kochanie pojechalo do pracy...a ja jako wspanialomyslna narzeczona wstalam rano z nim i zrobilam sniadanko ;) zjedlismy razem i polecial zarabiac pieniazki :-p

Acha....przypomnialo mi sie, ze mialam sie Wam pochwalic,ze moze juz jutro zostane ciocia mojego bratanka :)))) Moja bratowa prawdopodobnie bedzie miala jutro porod przez CC.

Jaki szczęściarz ! hah też czasami wstaję, ale to CZASAMI:-) co by mu za dobrze nie było ;-):-p
I trzymamy kciuki za bratową !:-)
Dzień dobry Kobitki:-D Boże to poranne wstawanie mnie zabija:no: Ale dzisiaj miałam cudowną pobudkę:-) Obudził mnie mój wiercipiętek tak się ruszał aż się obudziłam jakby chciał powiedzieć: Ej matka wstawaj do roboty!:-D:-D:-D

JAK MIŁO !! Zazdroszczę :rofl2:

Ja dziś miałam iść na badania, bo w piątek wizyta, ale były 2 powody aby przełożyć to na jutro:
1. Tak fajnie mi się spało... a tu na badania trzeba wstać wcześniej!
2. I tak nie kupiłam pojemniczka na mocz, a w woreczku tak głupio nieść hehe!
Więc badania zrobię jutro! Hehehe....

Całkowicie rozumiem !:laugh2: Też już te MOCNE argumenty przerabiałam:-p
Najeli , to dobrze, ze szybko przeszło, tzn ze znalazłas wygodna pozycje.
A moi dalej wiercą, jest prawie 10.40 a oni od 8 . zaraz mi głowa odpadnie. szybko ugotuje ziemniaki na pierogi, zrobie je migiem i musze wyjsc bo oszaleje

Biedna... aż mnie głowa rozbolała jak zaczęłam sobie to wyobrażać....

Czy mnie się tylko wydaje czy dużo dziewczyn zawitało do nas, pochwaliło się terminem porodu i tyle je było widać ? czy to jakieś moje dziwne odczucie ?:sorry:

Tygranka - wczoraj chyba był taki dzień kłótni z mężami też to przerabiałam zobaczymy jakie tego efekty będą ...

Anisen - łączę się z tobą w bólu a propo remontów, u mnie od paru miesięcy budują niedaleko nowy blok i codziennie od 6 rano słychać stukania, oukania, cięcia i inne straszne dzwięki i nawet jak zamknięmy okno to niewiele pomaa:no:

Pysia - powodzenie z urzedami ;-)

kalinka82 - powodzenia dla bratowej i czekamy na wieści!

czekam z u tęsknienniem na piątkową wizytę :laugh2:porobiam dzisiaj badanka tylko się zdziwiłam bo na posiew będę musiała czekać 5 dni roboczych więc nie będe miała tego wyniku na wizytę, poza tym byłam dzisiaj jeszcze u okulist ponieważ mam dość sporą wadę wzroku gin kazał mi sprawdzić czy z tego względu nie ma jakiś przeicwskazań do naturalnego porodu i na szczęście wszystko jest oktylko mam zakropione oczy i teraz pół ślepa siedzę :-)

Ilonaa też już to zauważyłam... Dziewczyny widnieją tylko na liście lutówek (którą Mama Sówka cały czas poprawia) i się zmywają. Nie chwalą się wizytami, nic nie piszą. Ich udział skończył się na 1 czy 2 wpisach.

Julisia ja też mam w piątek wizytę! Jee! Mamy razem! Na którą masz godzinę? U mojego lekarza jest tak, że kto pierwszy przyjdzie to wchodzi. Mój przyjmuje od 15-20, więc zobaczę jeszcze. Nigdy kolejki nie ma dużej, bo jakoś to się rozkłada w tych godzinach :-)
Ty się zmobilizowałaś z tymi badaniami, ja idę jutro hehe, moja udręka- za dużo rzeczy odkładam na jutro :-) Ale taka już jestem.

reklama
Do góry