reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

...tak czy inaczej chcialabym cos kupic.... wczorakj w sklepie z ubrankami dla dzieci widzielismy takie bodziaczek z napisem "Kocham mojego Tate" :) i moje slonko wymieklo jak to zobaczylo :) chyba kupie ten bodziak "dla niego" ;-)
Ale musiało być słodkie:tak: jakbyście miały coś takiego fajnego to wrzucajcie linki:-D

reklama
ostatnio widziałam w hm takie kochane tyle, ze z napisem : wyglądam jak tatuś :-).

Cześć Dziewczyny.
Najeli też mam czasami tak ,ze mnie złapie taki ból w okolicy brzucha i faktycznie tylko lezenie pomaga. Dobrze, że szybko u Ciebie przeszło.
Zaraz sięzbieramy po raz milionowy ósmy do Urzedu sakrbowego. Coś czuje ,że urodzę zanim to auto załatwimy!!!Trzymajcie kciuki.

Witajcie porannie Mamusie :-)
Losek jak tam wizyta? ja tez się denerwuje jak przed swoją
Najeli fajnie ze przestało. Może za dużo się przemęczyłaś?
Mi się wczoraj zdarzyło coś innego. Zaczęłam ziewać i tak mnie złapało z tyłu pleców, w okolicach nerek, jakiś taki skurcz. Musiałam przestać ziewać, pooddychałam płytko tak z minute i przeszło. Ale to było takie uczucie jakby mnie ktoś chciał związać sznurkiem i mocno zacisnął. Brrr.
Dzis mam fajny sen. Pospałam długo, nawet nie słyszałam kiedy Słonce poszło do pracy. Zrobie obiad- pierogi ruskie, przeszyje spodnie i ...nic wiecej. Bede sie lenic. No moze posprzątam i pójde na pewno na spacer. Moi sąsiedzi od 8 rano wiercą , juz bym im zabrała ta wiertarke, ile mozna dziur wywiercic w 40 m mieszkaniu :szok:

Dziewczynki!!! wlasnie dostalam tel od mojej bratowe z informacja, ze jutro o 15:00 maja byc juz w szpitalu, a CC bedzie pomiedzy 17:00 a 19:00 :))) to ich pierwsze dziecko, dla moich rodzicow pierwszy wnuk, wiec podekscytowanie w rodzinie siega zenitu :))))):-D

kalina82 więc jutro będziemy 3mać kciuki!
Co do prezentu, to powiem Ci, że ja kiedyś zrobiłam tak będąc bez kasy... Ubrałam króciutką spódniczkę, czarne pończochy kabaretki, a piersi przewiązałam czerwoną wstążką zakańczając kokardką. Jak mój wrócił z pracy, wyszłam z sypialni i powiedziałam cicho: "rozpakuj mnie" , wyszło naprawdę super!
A co do body, to ja ostatnio w sklepie kupiłam takie zielone z napisem: "Synuś Tatunia!" Mój mąż nie mógł się napatrzeć! hehe, też superowy pomysł.
A najlepszy widok jest, jak mężczyzna robi maślane oczka patrząc na takie malutkie ubranka!

_Pysia_ Życzę owocnych spacerków po urzędach! Hehe, okropne to jest, że człowiek musi się o wszystko prosić... Cóż, nie zostaje Ci nic innego jak pogadać po swojemu a później ich zakopać :-)

Anisen czy się długo męczyłam? Od razu starałam się znaleźć odpowiednią pozycje, aby najmniej bolało. Okazało się, że leżenie na boku z podkulonymi nogami i ból całkowicie przechodził! Więc szybko umyłam rączki, ząbki i nóżki, wskoczyłam w piżamkę i oglądałam jakieś dziwne filmy hehe, aż zasnęłam....

A co do wiercenia, to ja też ludzi nie rozumiem, bo wiercisz jedną, góra dwie dziury i koniec - wieszasz obraz czy zegar i cieszysz się, że wisi hehe, a ja też mam sąsiadów, którzy jak złapią wiertarkę, to ściany nią kują, bo cholera robią to przez 10h ! masakra jakaś!

Jak to moja mama mówi: Są ludzie i parapety! hehehehee

kalina82 będziemy tutaj czekać na wieści o maleństwie! To wspaniałe, jak rodzina się powiększa i wszyscy się wokół cieszą! Nawet my tutaj!

kalinka82 czekamy na wieści o nowym członku rodziny
Ale mnie głowa dzisiaj boli:-( zwiałabym dzisiaj najchętniej do domu wcześniej ale co zrobić jak się nie da:-(

reklama
Najeli , to dobrze, ze szybko przeszło, tzn ze znalazłas wygodna pozycje.
A moi dalej wiercą, jest prawie 10.40 a oni od 8 . zaraz mi głowa odpadnie. szybko ugotuje ziemniaki na pierogi, zrobie je migiem i musze wyjsc bo oszaleje
Masakra:baffled: Masz zwolnienie żeby odpoczywać a we własnym mieszkaniu się nie da:confused2: tragedia:-( Może zrób sobie rundkę po sklepach popatrz za czymś dla córeńki;-):-)

Do góry