reklama
Dziewczyny.... zaś dostałam takiego okropnego bólu brzucha! Zwijam sie z bólu. Zaczęło się od bólu pod mostkiem, teraz już cały brzuch. Jak stoje to ledwo oddycham, jedyna pozycja to leżeć na boku i nogi podkulone. Może przez to, że zjadłam gruszkę? Ostatnio mnie chwyciło po Pepsi....
Dobrze, że już jestem w łóżku, to troche mi ulgę przynosi leżenie....
Do jutra moje kochane, mam nadzieję, że z brzuszkiem zaraz mi przejdzie...
P.S. Losek! Jak po wizycie?
Dobrze, że już jestem w łóżku, to troche mi ulgę przynosi leżenie....
Do jutra moje kochane, mam nadzieję, że z brzuszkiem zaraz mi przejdzie...
P.S. Losek! Jak po wizycie?
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam z rana,
coraz gorzej idzie mi poranne wstawanie do pracy ale cóż obowiązki czekają zmykam i miłego dnia życzę:-)
coraz gorzej idzie mi poranne wstawanie do pracy ale cóż obowiązki czekają zmykam i miłego dnia życzę:-)
Witam w piekny wtorkowy poranek...
Losek- jak wizyta?????
Najeli- jak sie czujesz? Bol brzuszka przeszedl?
Tygrynka- rozumiem Ciebie doskonale, ja tez ostatnio reaguje bardzo emocjonalnie na wszystko...Prawie codziennie placze, mimo ze nie mam wiekszego ku temu powodu.... Staraj sie jednak tak nie denerwowac, bo malenstwo odczuwa Twoje emocje...Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie...Ale jesli masz byc niespokojna to lepiej idz do lekarza.
A u mnie po staremu...pomimo L4 jestem juz na nogach, moje Kochanie pojechalo do pracy...a ja jako wspanialomyslna narzeczona wstalam rano z nim i zrobilam sniadanko zjedlismy razem i polecial zarabiac pieniazki
A ja jestem strasznie niewyspana....przez ten ciagly katar i krwotoki z noska nie moge spac...ciagle czuwam...strasznie sie w nocy mecze i potem jestem przemeczona od rana....
Jesli mi sie uda, to moze dzis bede miala wizyte u mojego gin... Jeszcze musze zadzwonic i zobacze jak z wolnymi terminami u niego.... A potem wyprawa po sklepach w poszukiwaniu prezentu urodzinowego dla mojego kochanego
Acha....przypomnialo mi sie, ze mialam sie Wam pochwalic,ze moze juz jutro zostane ciocia mojego bratanka ))) Moja bratowa prawdopodobnie bedzie miala jutro porod przez CC.
Ale sie rozpisalam Milego dnia wszystkim lutoweczkom
Losek- jak wizyta?????
Najeli- jak sie czujesz? Bol brzuszka przeszedl?
Tygrynka- rozumiem Ciebie doskonale, ja tez ostatnio reaguje bardzo emocjonalnie na wszystko...Prawie codziennie placze, mimo ze nie mam wiekszego ku temu powodu.... Staraj sie jednak tak nie denerwowac, bo malenstwo odczuwa Twoje emocje...Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie...Ale jesli masz byc niespokojna to lepiej idz do lekarza.
A u mnie po staremu...pomimo L4 jestem juz na nogach, moje Kochanie pojechalo do pracy...a ja jako wspanialomyslna narzeczona wstalam rano z nim i zrobilam sniadanko zjedlismy razem i polecial zarabiac pieniazki
A ja jestem strasznie niewyspana....przez ten ciagly katar i krwotoki z noska nie moge spac...ciagle czuwam...strasznie sie w nocy mecze i potem jestem przemeczona od rana....
Jesli mi sie uda, to moze dzis bede miala wizyte u mojego gin... Jeszcze musze zadzwonic i zobacze jak z wolnymi terminami u niego.... A potem wyprawa po sklepach w poszukiwaniu prezentu urodzinowego dla mojego kochanego
Acha....przypomnialo mi sie, ze mialam sie Wam pochwalic,ze moze juz jutro zostane ciocia mojego bratanka ))) Moja bratowa prawdopodobnie bedzie miala jutro porod przez CC.
Ale sie rozpisalam Milego dnia wszystkim lutoweczkom
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dzień dobry Kobitki Boże to poranne wstawanie mnie zabija Ale dzisiaj miałam cudowną pobudkę:-) Obudził mnie mój wiercipiętek tak się ruszał aż się obudziłam jakby chciał powiedzieć: Ej matka wstawaj do roboty! A po za tym u mnie pogoda totalnie jesienna jeszcze mgła A jak Wasze samopoczucie Śnieżynki dzisiaj?:-)
Losek czeka my na relacje z wizyty
Najeli jak brzuszek?
Miłego dnia Dziewczynki
Losek czeka my na relacje z wizyty
Najeli jak brzuszek?
Miłego dnia Dziewczynki
Myślałam że będę miała do nadrobienia 20 stron a tu tylko 3 Dla mnie to dobrze hihihi ;-)
Losek jak wizyta ? pisz szybko
Najeli jak się czujesz ? Brzuszek już nie boli ?
Tygrynka w niedzielę miałam taką akcję... Mój M powiedział że się strasznie złośliwa zrobiłam a ja się na maxa rozryczałam... Nie wiem dlaczego tak zareagowałam, ale zanosiłam się jak głupia A mój M stał z otwartą gębą bo był w szoku
Ja standardowo w robocie i póki co kawka i nadrabianie zaległości BB, ale muszę dzisiaj kilka rzeczy zrobić :-(
Miłego dzionka Lodóweczki
Cześć Śnieżynki
Ja po wczorajszej wizycie, dostałam lekarstwo na bakterię w moczu (macmiror doustnie i jakieś robione globulki dowcipnie).
Ginka mi zrobiła usg - powiedziała że jej określił aparat wielkość dziecka na 18 tyg. - czyli ok, płeć była niewidoczna (ja też tak jak LOSEK chciałabym wiedzieć, co prawda mnie w 13 tyg. powiedział lekarz że dziewczynka - ale żeby się nie sugerować - więc prawie jakby nic nie powiedział).
Najeli - jak brzuszek???
Losek - znasz już płeć???
Doktorka mnie wysyła na usg genetyczne. Czy któraś z Was robiła bądź będzie robić takie???
Ja po wczorajszej wizycie, dostałam lekarstwo na bakterię w moczu (macmiror doustnie i jakieś robione globulki dowcipnie).
Ginka mi zrobiła usg - powiedziała że jej określił aparat wielkość dziecka na 18 tyg. - czyli ok, płeć była niewidoczna (ja też tak jak LOSEK chciałabym wiedzieć, co prawda mnie w 13 tyg. powiedział lekarz że dziewczynka - ale żeby się nie sugerować - więc prawie jakby nic nie powiedział).
Najeli - jak brzuszek???
Losek - znasz już płeć???
Doktorka mnie wysyła na usg genetyczne. Czy któraś z Was robiła bądź będzie robić takie???
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Nie martw się na pewno poznasz:-) Każda z nas będzie miała USG genetyczne to jest tzw. połówkowe;-):-) Wtedy lekarz bada, mierzy wszystkie narządy naszych dzidziusiów:-) Ja połówkowe mam za tydzień w piątek;-)...Doktorka mnie wysyła na usg genetyczne. Czy któraś z Was robiła bądź będzie robić takie???
Witajcie moje Lutóweczki!
(wersja inglisz: Heloł maj februareczki!)
Co do brzuszka, to przestał boleć raz dwa jak się tylko położyłam. Tak że przespałam całą noc bez sensacji, oczywiście wstając 2 razy siku, no i zjadłam przez całą noc prawie całą tabliczkę białej czekolady! Budziłam się, jadłam kostkę i zasypiałam... Mój mąż jak raz się obudził, przytulił mnie i powiedział zaspanym głosem: "mój gubasku" hehe.
kalina82 daj znać co i jak z wizytą, czy będzie dziś no i na którą, abyśmy mogły kciuki potrzymać :-)
A co do prezentu, to pochwal się później co kupiłaś!
Losek... jak tam wizyta? Powiedz coś..... my tu ciekawe jesteśmy!
Ja dziś miałam iść na badania, bo w piątek wizyta, ale były 2 powody aby przełożyć to na jutro:
1. Tak fajnie mi się spało... a tu na badania trzeba wstać wcześniej!
2. I tak nie kupiłam pojemniczka na mocz, a w woreczku tak głupio nieść hehe!
Więc badania zrobię jutro! Hehehe....
(wersja inglisz: Heloł maj februareczki!)
Co do brzuszka, to przestał boleć raz dwa jak się tylko położyłam. Tak że przespałam całą noc bez sensacji, oczywiście wstając 2 razy siku, no i zjadłam przez całą noc prawie całą tabliczkę białej czekolady! Budziłam się, jadłam kostkę i zasypiałam... Mój mąż jak raz się obudził, przytulił mnie i powiedział zaspanym głosem: "mój gubasku" hehe.
kalina82 daj znać co i jak z wizytą, czy będzie dziś no i na którą, abyśmy mogły kciuki potrzymać :-)
A co do prezentu, to pochwal się później co kupiłaś!
Losek... jak tam wizyta? Powiedz coś..... my tu ciekawe jesteśmy!
Ja dziś miałam iść na badania, bo w piątek wizyta, ale były 2 powody aby przełożyć to na jutro:
1. Tak fajnie mi się spało... a tu na badania trzeba wstać wcześniej!
2. I tak nie kupiłam pojemniczka na mocz, a w woreczku tak głupio nieść hehe!
Więc badania zrobię jutro! Hehehe....
reklama
Najeli wizyte mam na jutro na 20. Jak wroce to zdam relacje
A na prezent niestety nie mam pomyslu nie mam zbyt wiele kasy, wiec musi to byc cos taniego i milego moje kochanie powiedzialo, ze ja i malenstwo jestesmy dla niego najwiekszym i najwspanialszym na swiecie prezentem, wiec wystarczy jak przewiaze sie czerwona wstazka i bedzie ok ;-)
tak czy inaczej chcialabym cos kupic.... wczorakj w sklepie z ubrankami dla dzieci widzielismy takie bodziaczek z napisem "Kocham mojego Tate" i moje slonko wymieklo jak to zobaczylo chyba kupie ten bodziak "dla niego" ;-)
A na prezent niestety nie mam pomyslu nie mam zbyt wiele kasy, wiec musi to byc cos taniego i milego moje kochanie powiedzialo, ze ja i malenstwo jestesmy dla niego najwiekszym i najwspanialszym na swiecie prezentem, wiec wystarczy jak przewiaze sie czerwona wstazka i bedzie ok ;-)
tak czy inaczej chcialabym cos kupic.... wczorakj w sklepie z ubrankami dla dzieci widzielismy takie bodziaczek z napisem "Kocham mojego Tate" i moje slonko wymieklo jak to zobaczylo chyba kupie ten bodziak "dla niego" ;-)