L
Losek
Gość
Mialam isc na 20ta... pojechalam i slyszalam "Za poltorej godziny najwczesniej Panstwo wejda"... takze jestem w domu i czekam 1,5 h... Masakra jakas w tym POznaniu z lekarzamI!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ze mogłas wrócic , ja bym nie miała takiego komfortu bo jeżdzę z Nowego Targu aż do Krakowa . Spokojnie. Będe trzymać kciuki za wizytę, tylko sie nie denerwujMialam isc na 20ta... pojechalam i slyszalam "Za poltorej godziny najwczesniej Panstwo wejda"... takze jestem w domu i czekam 1,5 h... Masakra jakas w tym POznaniu z lekarzamI!!
ja tam normalnie czekałam na "Na wspólnej" jak na zbawienie
Mialam isc na 20ta... pojechalam i slyszalam "Za poltorej godziny najwczesniej Panstwo wejda"... takze jestem w domu i czekam 1,5 h... Masakra jakas w tym POznaniu z lekarzamI!!
Witaj w klubie w ogóle w końcu wraca TV! a nie te cholerne powtórki przez całe wakacje