reklama
Eh... faceci mają przesrane z babą w ciąży hehe,
A co do teściowej, to uśmiechnęłam się do męża i pojechaliśmy. Co ja się będę denerwować.... z powodu gruszek i pierdzenia? Hehe, Przecież mogę sobie kupić na targu, mam taką babeczkę, która sprzedaje swoje warzywa i owoce, troszkę droższe, ale pewne i ładne!
A co do teściowej, to uśmiechnęłam się do męża i pojechaliśmy. Co ja się będę denerwować.... z powodu gruszek i pierdzenia? Hehe, Przecież mogę sobie kupić na targu, mam taką babeczkę, która sprzedaje swoje warzywa i owoce, troszkę droższe, ale pewne i ładne!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Powiem Wam co lekarz to inaczej robi, inaczej to wszystko wygląda u każdej z nas:-) Ważne żeby wszystko było ok:-) A ja jem mięcho i bardzo mi smakuje także póki co mój M nie jest poszkodowany I mamy normalne obiadki jak przed ciążą
A co do gruszek to nasze żołądki jak będziemy chciały gruszki to i tak zjemy a jeśli będziemy miały wzdęcia to nam będzie śmierdzieć pod nosem a nie teściowym
A co do gruszek to nasze żołądki jak będziemy chciały gruszki to i tak zjemy a jeśli będziemy miały wzdęcia to nam będzie śmierdzieć pod nosem a nie teściowym
Ostatnia edycja:
L
Losek
Gość
Cześć Śnieżynki
Mnie już od dawna robi lekarz usg przez brzuch - prenatalne miałam w 13 tyg. robione - też było przez brzuch.
Ja mam fajnych teściów, nie wtrącają się wcale.
Ja dzisiaj idę na wizytę do ginka, bo mi wyszła bakteria w moczu i w pochwie + grzyby w pochwie. Mam nadzieję że to wszystko się wyleczy, ale przypuszczam że dostane antybiotyk.
Niedługo ostawiam luteinę - biorę teraz ostatnie opakowanie, a jak u Was z luteiną??
Ja odstawilam w 17tym tygodniu i wszystko bylo ok. teraz od 20tego znowu mi zapisal profilaktycznie bo cos z ta szyjka nie tak i znowu biore + ELEVIT + BIOFER FOLIC (zelazo) na niska hemoglobine.
Hehe,
Wyobraźcie sobie: Ja 176cm wzrostu, Moja Teściowa: 150cm wzrostu.
Walka na słowo, przedpokój, brak światła, ino jakaś żarówka (ożesz jaki klimat hehe)
JA: chce gruszke!
ONA: nie dostaniesz gruszki!
JA: Kis maj es!
ONA: co?
JA: To co słyszysz! Fak mi bicz!
Trzask drzwi, pisk opon....
Hehehe.... prawie jak CSI albo inne takie hehe!
Walka na słowo, przedpokój, brak światła, ino jakaś żarówka (ożesz jaki klimat hehe)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cóż za dialog rodem z jakiegoś mrocznego filmu sensacyjnego Minęłaś się z powołaniem powinnaś pisać scenariusze do filmówHehe,
Angielski dla zaawansowanych
Trzy Wiedźmy po zmianie płci oglądają trzy przyciski od zegarka Swatch.
Która Wiedźma po zmianie płci ogląda który przycisk od zegarka Swatch?
Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watches which Swatch watch switch?
Trzy Wiedźmy po zmianie płci oglądają trzy przyciski od zegarka Swatch.
Która Wiedźma po zmianie płci ogląda który przycisk od zegarka Swatch?
Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watches which Swatch watch switch?
reklama
Angielski w stadium końcowym
Trzy Szwajcarskie Wiedźmy-Dziwki, które chciałyby zmienić płeć, chcą oglądać przyciski od szwajcarskiego zegarka Swatch.
Która Szwajcarska Wiedźma-Dziwka, która chciałaby zmienić płeć, chciałaby oglądać który przycisk od szwajcarskiego zegarka Swatch?
Three swiss witchbitches, which wished to be switched swiss witchbitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witchbitch which wishes to be a switched swiss witchbitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
Trzy Szwajcarskie Wiedźmy-Dziwki, które chciałyby zmienić płeć, chcą oglądać przyciski od szwajcarskiego zegarka Swatch.
Która Szwajcarska Wiedźma-Dziwka, która chciałaby zmienić płeć, chciałaby oglądać który przycisk od szwajcarskiego zegarka Swatch?
Three swiss witchbitches, which wished to be switched swiss witchbitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witchbitch which wishes to be a switched swiss witchbitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?