reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć Śnieżynki
Mnie już od dawna robi lekarz usg przez brzuch - prenatalne miałam w 13 tyg. robione - też było przez brzuch.
Ja mam fajnych teściów, nie wtrącają się wcale.
Ja dzisiaj idę na wizytę do ginka, bo mi wyszła bakteria w moczu i w pochwie + grzyby w pochwie. Mam nadzieję że to wszystko się wyleczy, ale przypuszczam że dostane antybiotyk.
Niedługo ostawiam luteinę - biorę teraz ostatnie opakowanie, a jak u Was z luteiną??

reklama
Ja przyszłam do pracy z takim średnim humorem:sorry: Jeszcze jesień czuć na plecach:confused2: Ale Dziewczyny poprawiłyście mi humor i dzięki Wam ten dzień nie jest taki ponury:-)

Anisen , pomalutku :-) Grunt, że humory są dobre, z resztą jakoś będzie :-)

Ja się chyba wezmę trochę za robotę, bo już 12 a ja siedzę i jem, i jem, i... zgadnijcie co? Tak, JEM! hehe,

ggosia więc 3mamy kciuki za wizytę! Co do luteiny to ja się nie wypowiadam, bo nie brałam.... ;-)

Ja jutro idę na badania, a w piątek wizyta.... Teraz będzie mi się czas ciągnął, ehh...

Cześć Śnieżynki
Mnie już od dawna robi lekarz usg przez brzuch - prenatalne miałam w 13 tyg. robione - też było przez brzuch.
Ja mam fajnych teściów, nie wtrącają się wcale.
Ja dzisiaj idę na wizytę do ginka, bo mi wyszła bakteria w moczu i w pochwie + grzyby w pochwie. Mam nadzieję że to wszystko się wyleczy, ale przypuszczam że dostane antybiotyk.
Niedługo ostawiam luteinę - biorę teraz ostatnie opakowanie, a jak u Was z luteiną??
Trzymam kciuki:tak::-) Nie martw się ja też mam jakąś bakterie która wywołała zapalenie dostałam globulki Lactovaginal i dobrze się po nich czuje a i dzidziusiowi nie szkodzą także nie martw się będzie dobrze:tak::-) no i oczywiście czekamy na relacje;-)

Też dziewczynki muszę sie wziąć za jakąś robotę, bo tylko BB, a przydałby się jakiś obiad. Znajdę może coś w zamrażalniku z napisem "na czarną godzinę". Jak mi się chce to robię "zapasowe" jedzenie na okres kiedy mi się niechce:tak:

reklama
Partycja 214 - dziękuję za pocieszenie.
Nejeli - za też wcinam węgierki - mam własnei od teścia, takie niepryskane, są boskie, chyba naszym dzidziusiom tez smakują!!!

Do góry