reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
jes of kors Normalnie ledwo co się urodzą a już będą się biegle posługiwać polskim i spolszczonym ingliszemangielski to mamy opracowany perfekt, nasze dzieci to nie dość ze wesołe będą to obstukane z angielskiego od niemowlaczka
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
P.S. Chwaliłam się, że mój mężu zdecydował się pójść ze mną?! Udało mi się go przekonać! Je je jupi jupi je je !!
Dziewczyny?! A teraz lekarz robi USG normalnie, przez brzuch, czy jeszcze dopochwowo? W 13tc na ostatniej wizycie miałam i tak i tak :-)
Najeli ja już w 14tc miałam USG normalnie przez brzuch i wszystko było ładnie widać:-) ale to może zależy od sprzętu kochana i gratuluję, że przekonałaś Mężusia, by poszedł z Tobą, bo pewnie Cię to męczyło:-) a propo ja też zawsze (no może prawie zawsze) piszę dowcipne USG
Jedno pranie już się suszy, a następne pierze, a prasowanie idzie jako tako
Śliwki są de best,
My jesteśmy de best i nasze dzieciaczki też będą de best!
Co do swojskich owoców...to moja teściowa ma ogród i ja zawsze w lato chodzę na owoce. A ostatnio padało, a ona miała nazbierane i mi dała tylko maliny. A ja patrze...całe wiadro gruszek. Mówię, że wezmę sobie 2 gruszki na wieczór, po kolacji sobie zjem. A ona na mnie, że nie mogę, że wzdęcia będę mieć...
Obróciłam się na pięcie i poszłam. Co innego gdybym już karmiła, to muszę kontrolować co jem. A teraz mam sobie odmawiać, bo co? Bo będę pierdzieć? Jasne....
My jesteśmy de best i nasze dzieciaczki też będą de best!
Co do swojskich owoców...to moja teściowa ma ogród i ja zawsze w lato chodzę na owoce. A ostatnio padało, a ona miała nazbierane i mi dała tylko maliny. A ja patrze...całe wiadro gruszek. Mówię, że wezmę sobie 2 gruszki na wieczór, po kolacji sobie zjem. A ona na mnie, że nie mogę, że wzdęcia będę mieć...
Obróciłam się na pięcie i poszłam. Co innego gdybym już karmiła, to muszę kontrolować co jem. A teraz mam sobie odmawiać, bo co? Bo będę pierdzieć? Jasne....
Paullla ja też nie jem mięsa, bo po prostu nie mam ochoty!
A mój mąż mi mówi ostatnio.... zrób mi kanapkę z szynką... Tobie może pomidory wystarczają, ale ja nie jestem królikiem... hehe! Zlitowałam się :-)
A mój mąż mi mówi ostatnio.... zrób mi kanapkę z szynką... Tobie może pomidory wystarczają, ale ja nie jestem królikiem... hehe! Zlitowałam się :-)
Przesadza teściowa z tymi gruszkami, ja jadłam i nic nam nie było. Chyba rzeczywiście pomyliło jej się z karmieniem - wiesz - na stare lata skleroza i te sprawy, musisz jej wybaczyć (bo nie wierze że żałowała Ci tych gruszek, pewnie nie chciała źle). Powiedz je kilka przekleństw po angielsku, to ci ulży, np. fak ju...ode mnie
A u mnie to nawet szynki w domu nie ma.
Ostatnio też mu na grzanki się zebrało, a ja na to że mogą być ale z serem
Biedak do sklepu po wędlinę zapierdzielał
A z tymi śliwkami to mi pomysła dałaś bo mam w lodówce, ale nie mam na nie smaka, więc przerobię je na kompocik
Ostatnio też mu na grzanki się zebrało, a ja na to że mogą być ale z serem
Biedak do sklepu po wędlinę zapierdzielał
A z tymi śliwkami to mi pomysła dałaś bo mam w lodówce, ale nie mam na nie smaka, więc przerobię je na kompocik
reklama
L
Losek
Gość
A co do szczepienia, to mam to już jako pytanie do mojego gin, zapisane jako 4 pozycja na liście pytań :-)
Na szczęście do wizyty niedaleko.... już sie nie mogę doczekać!
P.S. Chwaliłam się, że mój mężu zdecydował się pójść ze mną?! Udało mi się go przekonać! Je je jupi jupi je je !!
Dziewczyny?! A teraz lekarz robi USG normalnie, przez brzuch, czy jeszcze dopochwowo? W 13tc na ostatniej wizycie miałam i tak i tak :-)
Mi Lekarz caly czas robi dopochwowe ( mierzy i ocenia szyjke macicy w ten sposob) oraz od 19 tygodnia na brzuchu gdzie mierzy dziecko.