reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Stadium końcowe mnie rozwaliło totalnieAngielski w stadium końcowym
Trzy Szwajcarskie Wiedźmy-Dziwki, które chciałyby zmienić płeć, chcą oglądać przyciski od szwajcarskiego zegarka Swatch.
Która Szwajcarska Wiedźma-Dziwka, która chciałaby zmienić płeć, chciałaby oglądać który przycisk od szwajcarskiego zegarka Swatch?
Three swiss witchbitches, which wished to be switched swiss witchbitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witchbitch which wishes to be a switched swiss witchbitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
L
Losek
Gość
Hi:-):-):-)
dziewczynki ja leze juz 5 dzien - masakra... lozko, telewizor i laptop
Co do tesciowej to ja mam mega kochana... wlasnie mi M wiezie od niej, zupke szpinakowa, maliny z ogorodu, ciastko malinowe i pierogi na slodko - zyc nie umierac ;-);-) naparawde jest kochana.
Ja dzisiaj ide do mojego 2 gina.. jakos na 20ta.. z M.. zobaczymy co mi powie nowego czy w ogole on zwroci uwage na ta szyjke ( bo nie jestem u niego od poczatku, dopiero jedna wizyta)
Czuje ruchy juz bardzo mocno... odkad 5 dni temu poczulam pierwszy raz naprawde tak,ze wiedzialam ze to to , to teraz czuje codziennie... czasme lzej czasem mocniej a niektore sa tak mocne (ale to rzadziej) ,ze az krzykne ze zdziwienia bo cos jakby mnie "zaboli" strasznie dziwne uczucie...
Bardzo bym chciala juz poznac plec....Aaaaaaaaaaaaaaaa Moze dzisiaj...Hmm no zobaczymy..
JA jezcze nic nie kupuje caly czas mam jakies obawy,zeby nie zapeszac.. moze jak sie skonczy u mnie remont to wtedy zaczne cos robic.;-);-)
Buziaki;-)
dziewczynki ja leze juz 5 dzien - masakra... lozko, telewizor i laptop
Co do tesciowej to ja mam mega kochana... wlasnie mi M wiezie od niej, zupke szpinakowa, maliny z ogorodu, ciastko malinowe i pierogi na slodko - zyc nie umierac ;-);-) naparawde jest kochana.
Ja dzisiaj ide do mojego 2 gina.. jakos na 20ta.. z M.. zobaczymy co mi powie nowego czy w ogole on zwroci uwage na ta szyjke ( bo nie jestem u niego od poczatku, dopiero jedna wizyta)
Czuje ruchy juz bardzo mocno... odkad 5 dni temu poczulam pierwszy raz naprawde tak,ze wiedzialam ze to to , to teraz czuje codziennie... czasme lzej czasem mocniej a niektore sa tak mocne (ale to rzadziej) ,ze az krzykne ze zdziwienia bo cos jakby mnie "zaboli" strasznie dziwne uczucie...
Bardzo bym chciala juz poznac plec....Aaaaaaaaaaaaaaaa Moze dzisiaj...Hmm no zobaczymy..
JA jezcze nic nie kupuje caly czas mam jakies obawy,zeby nie zapeszac.. moze jak sie skonczy u mnie remont to wtedy zaczne cos robic.;-);-)
Buziaki;-)
L
Losek
Gość
Losek to trzymam kciuki żebyś przyniosła same dobre wiadomości i żebyś płeć poznała a teściową masz super dba o Ciebie jak o własne dziecko:-)
NO moze ldatego,ze ma 2 synow... i zawsze jej sie marzylo miec corke.
Anisen
kochamy Cię mocno
jakby mi ktoś zrobił pierogów ruskich to bym ozłociła a tak dziś będzie rosół od wczoraj i potem zrobię spaghetti z pomidorami i ziołami.
moja teściówka to mi obiadki serwuje, jak się źle czuje to już mam telefon, że zupka i drugie danie w drodze. Także moja teściowa to 90% kochana osoba, a w 10% to taka co wszystko wie lepiej. Ale taki już ich urok. Zawsze sobie mówię, że mogę być gorsza
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No już ma Ciebie;-) Może Cię rozpieszczać:-)NO moze ldatego,ze ma 2 synow... i zawsze jej sie marzylo miec corke.
Anisen też bym zjadła pierożków ruskich:-) mmm pyszności;-) Teściowa nam obiecała wczoraj przez telefon ale wątpie czy zrobi bo w piątek jedzie do Włoch do pracy to pewnie będzie zabiegana i nie będzie miała czasu:-)