reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Ilonaa czaderski dialog :-):-):-)
Czyli nie tylko moje kontakty z teściową są a'normalne . Czyli jest to "naturalnie zjawisko występujące w życiu każdej kobiety, która zdecydowała się żyć z mężczyzną".
Ciekawe czy takie ów zjawisko występuje u lesbijek? hehe.
Boże jak to przeczytałam to się normalnie popłakałam ze śmiechu:-D Wy to wiecie jak poprawić humor:-D

reklama
Do mojej teściowej zwracam się "mamo" OnA nie jest jakąś podręcznikową teściową, tylko jest nadopiekuńcza, niewie że dzisiaj niemowlaki mają wszystko kolorowe i słodkie (uważa że wszystko musi być białe) no i wierzy w każdy cholerny przesąd, mój M tak ją za to opier... że ściany się trzesą,ale ona swoje. Ogólnie jest bardzo ok, zawsze mi pomoże, nigdy nie odmawia, wiele dla nas zrobiła, jest taka do tańca i do różańca (tylko te przesądy - porażka)

To ja się zapisuje na casting na TEŚCIA bo nie za bardzo mnie lubi przynajmniej tak mi daje odczuć...:confused2:

Wiesz z moim teściem też jest tak, że wydaje mi się, że mnie nie lubi:crazy: choć ostatnio zauważyłam, że on po prostu cały czas sam siedzi i jakoś tak się odizolował, więc chyba dla wszystkich jest taki jakiś dziwny:szok: a czasami jak mnie pogłaszcze po główce albo coś miłego powie to sama jestem zaskoczona:eek:

Ilonaa czaderski dialog :-):-):-)
Czyli nie tylko moje kontakty z teściową są a'normalne . Czyli jest to "naturalnie zjawisko występujące w życiu każdej kobiety, która zdecydowała się żyć z mężczyzną".
Ciekawe czy takie ów zjawisko występuje u lesbijek? hehe.

Hmm myślę nad tym i uważam, że bardzo możliwe, że mają o ciut ciut lepiej :rofl2: hah
Nie dziw się, że są a'normalne w końcu świnko zabrałaś synusia i Ciebie słucha Ty nie dobra Ty !:-) Ja też właśnie jestem tą BEEEE, a nie daj bóg zadzwonię jak jest u Niej to już w ogóle "o matko Ty w ogóle jesteś totalnie śledzony!" :-)

Wiesz z moim teściem też jest tak, że wydaje mi się, że mnie nie lubi:crazy: choć ostatnio zauważyłam, że on po prostu cały czas sam siedzi i jakoś tak się odizolował, więc chyba dla wszystkich jest taki jakiś dziwny:szok: a czasami jak mnie pogłaszcze po główce albo coś miłego powie to sama jestem zaskoczona:eek:
No właśnie i weź tu rozgryź gościa:eek: Czasami jakiś przejaw sympatii ale to naprawdę graniczy z cudem żeby coś miłego powiedział:sorry: Może masz rację przez odludnienie się takim osobom w głowach poprzewracało i nie są zdolni do kontaktów i życia w społeczeństwie...

Witajcie Lodóweczki (mi też sie spodobało)
Ciężko za wami nadążyć. Ja sobotę i niedziele spędziłam na sprzątaniu, wreszcie odpoczęłam też z mężem.
dziś muszę dalsze załatwienia odnośnie kredytu i podejść do męża bo chcemy zobaczyć działkę do kupienia.
strasznie mi głupio ale na razie nie nadrobie czytania co sie u was działo :-(. mam nadzeje ze u wszystkich Mamuś dobrze. trzymam kciuki z dzisiejsze wizyty.
Co do teżciowych to mam na razie dziwne stosunki- teśc milły ale jakos mi głupio do niego mówic tato, teściowa we włoszech jest. Jak przyjadą to zobaczę. Tym bardziej bedzie dziwnie, ze przed ślubem to ja byłam dla nich zaskoczeniem. Serio.
poznaliśmy sie przez internet, razem zaczęlismy chodzic na kurs tańca i tak sie zaczęlo. A potem poleciało jak burza. Wiec jak pojechalismy do niego do domu rodziców to byli totalinie zaskoczeni ze On ma dziewczynę ;) Jego mama nawet nie zdązyła mnie poznać, tak samo jak reszta rodziny. Cały czas sie martwie czy mnie polubią. Ja uwielbiam Jarka bratową. Niesamowita kobieta.

Ostatnia edycja:
Witajcie Lodóweczki (mi też sie spodobało)
Ciężko za wami nadążyć. Ja sobotę i niedziele spędziłam na sprzątaniu, wreszcie odpoczęłam też z mężem.
dziś muszę dalsze załatwienia odnośnie kredytu i podejść do męża bo chcemy zobaczyć działkę do kupienia.
strasznie mi głupio ale na razie nie nadrobie czytania co sie u was działo :-(. mam nadzeje ze u wszystkich Mamuś dobrze. trzymam kciuki z dzisiejsze wizyty.
Spokojnie nie martw się nadrobisz zaległości jak będziesz miała czas a póki co jak trzeba coś załatwić to trzeba nikt za nas tego nie zrobi:-( Dlatego życzę Ci bezstresowych załatwień;-):-)

Właśnie ogladam tvn24. Mowia o szczepionce przeciwko "swinskiej" grypie.... informuja, ze bezwzglednie zaszczepione powinny byc m.in. kobiety w ciazy...co o tym myslicie? ja troche bym sie bala, ale pewnie jesli bedzie taka mozliwosc i lekarz zaleci, to sie zaszczepie...

reklama
Do góry