reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Dzień Dobry Śnieżynki:-D Ja już niestety w pracy jestem:confused2: Rano bardzo ciężko się wstawało jeszcze ta pogoda:confused2: Zimno i nieprzyjemnie tylko w domku się grzać;-) Wczoraj bardzo późno wróciliśmy z Rzeszowa i powiem Wam że nie żałuje że pojechaliśmy na ten film:tak: Super efekty 3D:tak: Ogólnie film średni ale nie taki zły ale nadaje się do kina:tak::tak::tak: A jak Wasze samopoczucie dzisiaj?
Najeli fajnie że weselicho się udało;-):-)
Powiem Wam że w naszym otoczeniu zawsze znajdą się osoby które z chęcią z buciorami wejdą w nasze życie:-p Mam super teściową strasznie ją lubię ale w ogóle się z nami nie konsultuje wiem że się cieszy z wnuczka/wnuczki ale wczoraj mnie rozwaliła dzwoni do mnie że znalazła osobę od której będziemy mogli odkupić łóżeczko i wózek bo po co będziemy kupować nowe jak sąsiadka ma:eek: Tylko że my już wszystko mamy upatrzone i będziemy mieli od razu dla drugiego dzidziusia i nie chce od jakiejś obcej baby nie wiadomo co a po drugie nawet tego nie widziałam...:confused2: generalnie zbywam ją że mamy czas na takie rzeczy a potem kupimy bez niczyjej wiedzy takie jakie my chcemy a nie będziemy brać łóżeczko które 4 lata "gdzieś" w garażu stoi:confused2: Moja mama też już szaleje że kupi to tamto...:confused2: Ach te babcie... Gorzej przeżywają niż my przyszłe matki:-p Ale się rozpisałam już nie przynudzam:sorry: muszę zrobić dziś parę raportów:sorry:
Miłego dnia Wam życzę:-D

reklama
Witajcie kochane Śnieżynki

Powiem Wam, że na szczęście moja teściowa do niczego się nie wtrąca mimo, że z nią mieszkam, ale jak będzie później zobaczymy
wózek kupują moi rodzice, ale już powiedzieli, że dadzą nam pieniądze, żebyśmy sobie kupili taki jak chcemy

Od rana czuję się na szczęście dobrze i mam nadzieję, że te wszystkie mdłości i takie tam już mi przeszły
puściłam już pranie, a zaraz zabieram się do prasowania szukam też w necie jakiś ofert pracy dla Mężusia, bo u niego coś kiepsko z robotą, a przecież nie będzie siedział w domu jak kasa jest potrzebna, więc może coś znajdę

Jutro po 18 mam wizytę u ginka, więc jeszcze rano muszę oddać mocz do badania i odebrać wyniki wcześniejszego badania...miałam też załatwić internistę i dentystę, ale przez ten pobyt w szpitalu nie miałam kiedy, więc pójdę w następnym tygodniu

Podzwoniłam dziś już od rana, bo musiałam parę spraw się dowiedzieć także hehe już załatwione

Jak się czujecie Śnieżynki w poniedziałek po weekendzie??? Jak tam są dziś jakieś wizyty???

Mama Sówka:)
To większość z nas może Ci tylko pozazdrościć teściów i rodziców:tak::-) Też bym tak chciała ale rodziny się nie wybiera:-D Trzeba ich jakoś sprytnie obejść;-):-) To będziemy trzymać kciuki za wizytę i wyniki badań i przynieś nam jutro dobre wieści;-)

Witajcie poniedziałkowo!
Weekend , weekend i po weekendzie. Dziś kolejny dzień pracy. Na szczęście mam lenia, więc nie wrócę zmęczona do domu hehe (ale ze mnie pracownik!).

Tygrynka
cieszę się, że jednak zdecydowałaś się na ten pogrzeb, myślę, że to ważne dla Ciebie... Poza tym jak sama napisałaś, pogrzeb był piękny, stypa zgromadziła całą rodzinę. Cieszę się, że nie żałujesz swojej decyzji!

patrycja214 masz rację, rodziny się nie wybiera! hehe Ale fajnie by było zorganizować casting na Teściową hehe, Ja się piszę! Mam już wybrane kryteria :-)

Teściowie są okropni! Pan Bóg dał nam ich, aby nie było nam łatwo hehe, a mówicie do teściów "mamo tato"?
Ale teraz tak... jak mówicie?
TY-MAMO:"mamo daj mi cukier" czy...
PANI MAMO: "czy mogła by mi mama podać cukier?"
Ja mam wredną teściową, więc mówie bezosobowo. A mój mąż, z tego względu, że lubi moich rodziców, przeszli na TY, i mówią sobie wszyscy po imieniu :-)

Na szczęście ja z rodzicami mam spokój - oprócz tego, że moja mama pali papierosy (i chcę ją zmusić szantażem do rzucenia tzn-nie będę do Ciebie jeździć z Adasiem bo śmierdzisz hehe; wyrodna córka?).

Hej Laski :-)

Tygrynko cieszę się, że pogrzeb dobrze zniosłaś !

Dziewczynki jak tak czytam to Wam szczerze współczuje, chyba bym nie zniosła jakby teściowa kierowała mną...abo próbowała...jeszcze znając swój charakter to po czymś takim czuje III wojnę światową teściowa vs. synowa :rofl2: Ale i tak nie mam lepszej, bo moja to już w ogóle w drugą stronę "wnuczek sam kiedyś do niej przyjdzie" więc już nie wiem co jest gorsze ;-)

Dzisiaj mam zamiar sprawić sobie dzień czystego lenistwa z lekką nutką ogarnięcia mieszkania :-p A jakie plany u Was panie pracujące i panie wypoczywające już w domkach ? :happy::happy:

Najeli rozwalasz mnie hahah
U mnie stosunki aż tak daleko nie doszły, żebym prosiła o podanie cukru :rofl2:
Jest tak:
JA: Dzień dobry
ONA: Dzień dobry
Mój Miś: bla bla bla bla bla bla lalalalal tratatata
ONA: bla bla bla bla bla bla lalalalal tratatata
JA: No to do widzenia:-):-)
ONA: Do widzenia...

Ale za to w drugą stronę Mój mówi do Mojej Mamy :-p"Może mi Mama podać cukier ?":-)

Co do moich planów to tak...

1. Polenić się w pracy, tzn. posiedzieć aby mnie widzieli do ok 12.
2. Kawka u siostry (czas nieokreślony)
3. Odpoczynek w domu po męczącym dniu (czas bliżej nieokreślony)

Extra, nie? hehe.

Najeli to tak jak ja będę dziś tak robić żeby się nie narobić:-D:-D:-D Z tym odnoszeniem się do teściowej to jestem tak pośrodku czasami tak właśnie "czy mogła by mi mama...":-p ale częściej już tak swobodniej się do niej zwracam bo spoko babka jest i tylko czasem jest aż za dobra a z wpychaniem jedzenia to już jest totalny kosmos...:-D Za to teść jest straszny jakiś taki odludek małomówny więc tak bardziej oficjalnie się do niego zwracam:sorry: Za to mój mężuś się wkręcił na całego i świetnie się bawi i podchodzi na luzie i mówi mamo a z moim tatą mówią sobie po imieniu także relacje nie są takie złe;-) To ja się zapisuje na casting na TEŚCIA bo nie za bardzo mnie lubi przynajmniej tak mi daje odczuć...:confused2:

Ilonaa czaderski dialog :-):-):-)
Czyli nie tylko moje kontakty z teściową są a'normalne . Czyli jest to "naturalnie zjawisko występujące w życiu każdej kobiety, która zdecydowała się żyć z mężczyzną".
Ciekawe czy takie ów zjawisko występuje u lesbijek? hehe.

reklama
Ja dziś zamierzam ładnie się prezentować za swoim biurkiem i wyglądać na bardzo zapracowaną:-D A o 16 do domku zrobić jakiś pyszny obiadek... Tylko no właśnie nie wiem co...:eek: A potem się będę leniwić:-D Bo wczoraj sobie posprzątałam wszędzie dziś przed wyjściem pozmywałam i schowałam pościel także nawet niespodziewany gość może wpadać jestem gotowa:-D:-D:-D
Ale mam ochotę na śledzika w sosie hawajskim:rofl2:

Do góry