reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

dzień dobry śniezynki:-) ja własnie przyjechałam do tesciowej na obiadek:tak: i mamy trochę do omówienia w kwestii slubu, troche spraw jeszcze musze pozalatwiac, na koniec same pierdoly zostaja:sorry: niestety pogoda u mnie paskudna i humor przez to mi sie psuje...

reklama
Hey brzuchatki u nas w nocy lało a teraz taka sobie pogoda dzis muszę zrobić sobie zdjęcia do dyplomu więc się pindruje...wskocze też do rodziców i tak pewnie dzionek zleci

Hey brzuchatki u nas w nocy lało a teraz taka sobie pogoda dzis muszę zrobić sobie zdjęcia do dyplomu więc się pindruje...wskocze też do rodziców i tak pewnie dzionek zleci
no właśnie pochwal nam się potem jak się odstawiłaś do zdjęcia;-):-) Widzisz nawet niewiadomo kiedy a już masz 16 tydzień:-) a ja już jutro pełny 19:-)

jasssne....zoba mamy 16 jupiiii

Według mojej gin to mam w srodę zawsze 16, a nie w sobotę. Ona ma jkies magiczne kułeczko z którego wszystko wylicza :-)
Ja już nie moge się doczekać 20 tygodnia bo będę się umawiać na połówkowe, I wtedy zaczną się zakupy :-D:-D dla chłopca, albo dziewczynki.

Według mojej gin to mam w srodę zawsze 16, a nie w sobotę. Ona ma jkies magiczne kułeczko z którego wszystko wylicza :-)
Ja już nie moge się doczekać 20 tygodnia bo będę się umawiać na połówkowe, I wtedy zaczną się zakupy :-D:-D dla chłopca, albo dziewczynki.
hehehe znam to kółeczko, ale i tak dzidzia decyduje na koniec o wszystkim, będę trzymać kciuki za Ciebie Pysiu;-) a zakupów tez nie moge się doczekać, bo to sama przyjemność bedzie ihihih no może do momentu podejścia do kasy:-D

Witajcie Laseczki!

Ja nie dawno wstałam, spanie było superowe oprócz niezidentyfikowanych dziwnych snów. Deszcz walił mi po oknach dlatego często też się przebudzałam, ale pomimo tego jestem wyspana!
Teraz zbieram się bo na 14 idziemy na wesele, więc robię się na bóstwo!

patrycja214
tu masz linka do aukcji, gdzie kupowałam spodnie. SPODNIE CIĄŻOWE OD PRODUCENTA BARDZO DŁUGIE (695116832) - Aukcje internetowe Allegro
Napisz do niej jakie chcesz długie i ona Ci zrobi! Podasz jej wymiary i ona Ci uszyje. A z tego względu, że ma mało komentarzy, to wysyła za pobraniem a więc przesyłka dociera szybciej. Ja jestem zadowolona i z kontaktu z babką i ze spodni :-)

luczynka też lubiałam psychologię kliniczną-miałam ją na drugim roku. W ogóle psychologia to super dziedzina!

rechot1sb czekamy na fotkę ! :-) uśmiechaj się ładnie!!

Dziewczyny, pojawię się jutro. Niby to wesele dwu dniowe, ale idziemy tylko dziś. Jutrzejszy dzień sobie odpuszczamy, aby dokończyć malowanie i odpocząć po weselu.
:laugh2:
Buziaki i do jutra! Miłego weekendu kochane Brzuchatki!

Witajcie Laseczki!

Ja nie dawno wstałam, spanie było superowe oprócz niezidentyfikowanych dziwnych snów. Deszcz walił mi po oknach dlatego często też się przebudzałam, ale pomimo tego jestem wyspana!
Teraz zbieram się bo na 14 idziemy na wesele, więc robię się na bóstwo!

patrycja214
tu masz linka do aukcji, gdzie kupowałam spodnie. SPODNIE CIĄŻOWE OD PRODUCENTA BARDZO DŁUGIE (695116832) - Aukcje internetowe Allegro
Napisz do niej jakie chcesz długie i ona Ci zrobi! Podasz jej wymiary i ona Ci uszyje. A z tego względu, że ma mało komentarzy, to wysyła za pobraniem a więc przesyłka dociera szybciej. Ja jestem zadowolona i z kontaktu z babką i ze spodni :-)

luczynka też lubiałam psychologię kliniczną-miałam ją na drugim roku. W ogóle psychologia to super dziedzina!

rechot1sb czekamy na fotkę ! :-) uśmiechaj się ładnie!!

Dziewczyny, pojawię się jutro. Niby to wesele dwu dniowe, ale idziemy tylko dziś. Jutrzejszy dzień sobie odpuszczamy, aby dokończyć malowanie i odpocząć po weselu.
:laugh2:
Buziaki i do jutra! Miłego weekendu kochane Brzuchatki!
Dziękuje Ci serdecznie:tak: Na pewno skorzystam;-):-) Udanej zabawy na weselu baw się dobrze:-D

reklama
Do góry