reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Też miałam kontakt z pedagogiką, pracowałam w przedszkolu i zaliczyłam I rok studiów na UAMie w Poznaniu. Kierunek edukacja elementarna i terapia pedagogiczna. Niestety drogi tak pokierowały, a właściwie pieniądze, że studia przerwałam, pracę zmieniłam na bardziej opłacalną. I życie toczy się dalej;-)

reklama
rechot1sb to popatrz ile mamy wspólnego....ja też mam obronę we wrześniu, praca już złożona, tylko, że ja będę licencjat i też pedagogika.
Tylko ja kończę oligofrenopedagogikę, a Ty? Jaką pedagogikę?

a no patrzaj laska ja kończe opiekuńczo wychowawczą i składam prace w poniedziałek ale jaja co he he he

Dzień dobry Śnieżynki

Ja już oczywiście nie śpię od samego rana, bo jakoś nie mogę....a przy okazji nie może też mój Mężuś....

Na szczęście od rana czuję się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie

Mieliśmy dziś jechać całą ekipą do cioci od Mężusia, bo ma 70 urodziny, ale jadą jednak tylko teściowie i siostra Mężusia z narzeczonym, bo ja tam wolę nie wybierać się jeszcze w jakąś dalszą podróż, a oni tam zostaną na noc...do nas może moja kuzynka wpadnie z Mężem i dzieciakami....

Widzę, że wczoraj dużo pedagogów się tu ujawniło...ja jestem zupełnie z innej beczki, bo jakoś tak wyszło, że poszłam do Technikum Ekonomicznego, bo tam była klasa sportowa z siatkówką (a to mnie najbardziej interesowało) i jakoś tak mi te wszystkie przedmioty podpasowały i nie miałam z nimi problemu, że takie też studnia wybrałam, tzn. Ekonomia ze specjalnością Finanse i Rachunkowość....mam już licencjat, a kiedy magister to nie wiem zobaczymy jak życie się potoczy...

Dziewczyny udanego weekendu życzę i postaram się zaglądać

Ostatnia edycja:
Mama Sówka:) to teraz ekonomistki się ujawniają ;) Też jestem po liceume ekonomicnzym i Aklademie ekonomiczna skończyłam an wydziale ekonomii tyle ze specajlnosć gospodarowanie kapitałem ludzkim.
Wczoraj nawet mi się Wam nie chciało odpisywac, bo musieliśmy załatwić rejestracje auta, okazało się że z powodu błędu urzednika nie da sie tego zrobić. Ja nie wiem kto tam pracuję, ale bylismy w Uskarbowym, U miasta, policji i nikt nic nie wie, nikt nie może pomóc. Kurde nic się bez znajomosci nie załatwi, a auto stoi. Mam nadzieję, ze uda się to pozałatwiać i jednak nie okaże się ze pieniądze w błoto poszły.

Poszłam spać o 9 wczoraj taka zła. bo cały dzien zmarnowalismy!!
Ale dzisiaj mam nadzieję ,ze bedzie fajniejszy dzien chociąz pogoda nie wróży nic dobrego.

...Co do wzrostu, to ja myślałam, że należę do wysokich, ale przy Was jestem mała, bo mam 176cm, przy wadze 53kg, więc problem ze spodniami ogromny (długość nogi od kroku 93). Ale znalazłam babkę na Allegro, która szyje fajne spodnie ciążowe na wymiar, sama kupiłam u niej już 2 sztuki!
Najeli a mogłabyś podać jakieś namiary na tą babkę?:-)
Dzień Dobry Dziewczynki:-D Ja dopiero wstałam i wcianm śniadanko;-) dzisiaj sobie podpczywam w domku:-D Posprzątam zrobię obiadek i chyba i tyle bo pogoda na nic więcej nie pozwoli:sorry: i poczekam na Mężusia bo w pracy jest;-) Miłego przedpołudnia Śnieżynki:-D

Mama Sówka:) to teraz ekonomistki się ujawniają ;) Też jestem po liceume ekonomicnzym i Aklademie ekonomiczna skończyłam an wydziale ekonomii tyle ze specajlnosć gospodarowanie kapitałem ludzkim.
Wczoraj nawet mi się Wam nie chciało odpisywac, bo musieliśmy załatwić rejestracje auta, okazało się że z powodu błędu urzednika nie da sie tego zrobić. Ja nie wiem kto tam pracuję, ale bylismy w Uskarbowym, U miasta, policji i nikt nic nie wie, nikt nie może pomóc. Kurde nic się bez znajomosci nie załatwi, a auto stoi. Mam nadzieję, ze uda się to pozałatwiać i jednak nie okaże się ze pieniądze w błoto poszły.

Poszłam spać o 9 wczoraj taka zła. bo cały dzien zmarnowalismy!!
Ale dzisiaj mam nadzieję ,ze bedzie fajniejszy dzien chociąz pogoda nie wróży nic dobrego.
dobra laska napisz mi na PW co to za bląd i czemu nie chcą przyjąć...

reklama
Witam serdecznie :-)

luczynka a gdzie studiowałaś Reso? Na mojej uczelni też był ten kierunek, ale nie dała bym rady pracować z młodymi skurw*****ami. Podziwiam osoby, które mają tyle nerwów!
Miałam praktyki w internacie, dla chłopców z upośledzeniem umysłowym w stopniu umiarkowanym, patologia totalna! Rodzice pijaki, Ci już drobne przestępstwa na koncie.... Stwierdziłam, że im już nie potrzeba oligofrenopedagoga, tylko resocjalizacji. Ja nie wytrzymywałam psychicznie!

Ja studiowalam w KAtowicach na WSP TWP, zreszta magisterke tez tam robie. I szczerze nie wyobrazam sobie zebym mogla robic cos innego. A najlepsze przedmioty jakie byly na studiach dla mnie to psychologia kliniczna i psychiatria-tak tak to lubie :-) A z mlodymi przestepcami nie chcialabym pracowac. Ja raczej wiaze swoja przyszlosc zawodowa z zakladem karnym dla doroslych. oczywiscie dla mezczyzn. Bo robota z kobietami to masakra :cool: Sa gorsze, bardziej brutalne i mniej reformowalne niz mezczyzni. No ale co wyjdzie z moich planow to sie jeszcze w zyciu okaze ;-)

A ja zmykam teraz poprasowac troche, bo mam tyle niewyprasowanych ciuchow, ze chyba bede to teraz robila z miesiac :eek: a jeszcze wlasnie piore nastepne, aaaaa :sorry:

Milego dnia Kobietki ;-)

Do góry