patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
183cm:-( A Ty?:-):-)Patrycja214 Ile masz cm? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
183cm:-( A Ty?:-):-)Patrycja214 Ile masz cm? :-)
hmmmmm....20tym? to ty styczniowa jestes? cos przeoczylam? ;-) ja jestem w 18 a termin mam na poczatek lutego.
183cm:-( a ty?:-):-)
To już masz w brzuszku bardzo dużego czlowieczka:-) Jej ale super ja się nie mogę doczekać pomiarów mojej Kruszynki a to aż za 2 tygodnie:-( To parę cm mam przewagi:-) Na moje nieszczęście chciałabym mieć mniej tych cm...:-(Tak ja mam +/- na 10.01 pewnie pozniej bo u mnie skomplikowane.. jestem styczniowka, kidys pisalam. Ale jestem tutaj od poczatku i nie mam zamiaru Was opuszczac
tak tak ja juz 20ty... ponad... Dziecko juz wazy 400gram. wic troche juz jest...
To już masz w brzuszku bardzo dużego czlowieczka:-) Jej ale super ja się nie mogę doczekać pomiarów mojej Kruszynki a to aż za 2 tygodnie:-( To parę cm mam przewagi:-) Na moje nieszczęście chciałabym mieć mniej tych cm...:-(
O to faktycznie dużo Muszę uderzyć i poszperać do H&M niestety najbliższy jest w Rzeszowie to się wybiorę z mężusiem a co nie będę sama Mam nadzieję że dzidziuś "wyjdzie" normalny A tak poważnie to moi rodzice tez są wysocy a jak się urodziłam miałam normalne wymiary w okresie dojrzewania mnie tak wyciągnęło w górę:-) Myślę że z naszymi pociechami będzie podobnie;-);-)
NIe jest jeszcze tak zle, ja mam kolezanke ktora ma 186 i jest Mega laska! Takze nie masz az tak duzo..a w H&M na pewno bys jakies spodnie na siebie znalazla bo tam sa dlugie...
tak sie wlasnie zastanawiam caly czas czy przy tym,ze jestesmy takie wysokie i nasi M pewnie wyzsi od nas .. czy nasze dzieci beda wieksza jak sie urodza...
Hmm.. ale chyba nie ma reguly ;-)
i sie nisko guma zaczyna a mi brzuszek urósł nie na dole tylko od samej piiiiii he he hedziewczyny co do stanów zapalnych to jest ponoć dość powszednie w naszym stanie ale nie groźne dla dzdzi jezli jest leczone, ja juz tez niestety jedno mam za sobą na samym poczatku ciąży (5-6 tydz.)
rechot świetne spodnie w szczególności jeansy bo nie mają taj wysokiej gumy chyba tez się skuszę
ale mnie dzisiaj ból głowy dopadł masakra ale zrobiłam sobie kawkę i już czuję lekką poprawę jeszcze pół godzinki i zmykam do domciu czas weekend rozpocząć macie jakieś plany?? ja wybieram się do znajomych wiec nie bedę tu zaglądać, więc trzymajcie się cieplutko wszystkie śniezynki:-)