reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
hmmmmm....20tym? to ty styczniowa jestes? cos przeoczylam? ;-) ja jestem w 18 a termin mam na poczatek lutego.

Tak ja mam +/- na 10.01 pewnie pozniej bo u mnie skomplikowane.. jestem styczniowka, kidys pisalam. Ale jestem tutaj od poczatku i nie mam zamiaru Was opuszczac :-p

tak tak ja juz 20ty... ponad... Dziecko juz wazy 400gram. :-D wic troche juz jest...

Ja z Wami nie mogę!! Czytam, nadrabiam, cieszę się, że jestem blisko końca, a tu nagle kolejna strona postów mi wyskakuje:-)

Anisen - cieszę się, że wszystko w porządku, super się mężuś zachował:-)

Shingle gratuluje wyczekanej Milenki:-)

Nic więcej chyba tutaj nie napiszę, w końcu i mnie zły humorek dopadł, w dodatku całą noc bolały mnie zatoki i mam dosyć wszystkiego! Idę zawinąć się w kołderkę z książką... Miłego dnia!

Tak ja mam +/- na 10.01 pewnie pozniej bo u mnie skomplikowane.. jestem styczniowka, kidys pisalam. Ale jestem tutaj od poczatku i nie mam zamiaru Was opuszczac :-p

tak tak ja juz 20ty... ponad... Dziecko juz wazy 400gram. :-D wic troche juz jest...
To już masz w brzuszku bardzo dużego czlowieczka:-) Jej ale super ja się nie mogę doczekać pomiarów mojej Kruszynki a to aż za 2 tygodnie:-( To parę cm mam przewagi:-) Na moje nieszczęście chciałabym mieć mniej tych cm...:-(

Ostatnia edycja:
;-)
To już masz w brzuszku bardzo dużego czlowieczka:-) Jej ale super ja się nie mogę doczekać pomiarów mojej Kruszynki a to aż za 2 tygodnie:-( To parę cm mam przewagi:-) Na moje nieszczęście chciałabym mieć mniej tych cm...:-(

NIe jest jeszcze tak zle, ja mam kolezanke ktora ma 186 i jest Mega laska! :-D Takze nie masz az tak duzo..a w H&M na pewno bys jakies spodnie na siebie znalazla bo tam sa dlugie...
tak sie wlasnie zastanawiam caly czas czy przy tym,ze jestesmy takie wysokie i nasi M pewnie wyzsi od nas .. czy nasze dzieci beda wieksza jak sie urodza...

Hmm.. ale chyba nie ma reguly ;-)

;-)

NIe jest jeszcze tak zle, ja mam kolezanke ktora ma 186 i jest Mega laska! :-D Takze nie masz az tak duzo..a w H&M na pewno bys jakies spodnie na siebie znalazla bo tam sa dlugie...
tak sie wlasnie zastanawiam caly czas czy przy tym,ze jestesmy takie wysokie i nasi M pewnie wyzsi od nas .. czy nasze dzieci beda wieksza jak sie urodza...

Hmm.. ale chyba nie ma reguly ;-)
O to faktycznie dużo:tak: Muszę uderzyć i poszperać do H&M niestety najbliższy jest w Rzeszowie to się wybiorę z mężusiem a co nie będę sama:-D Mam nadzieję że dzidziuś "wyjdzie" normalny:-D A tak poważnie to moi rodzice tez są wysocy a jak się urodziłam miałam normalne wymiary w okresie dojrzewania mnie tak wyciągnęło w górę:-) Myślę że z naszymi pociechami będzie podobnie;-)

dziewczyny co do stanów zapalnych to jest ponoć dość powszednie w naszym stanie ale nie groźne dla dzdzi jezli jest leczone, ja juz tez niestety jedno mam za sobą na samym poczatku ciąży (5-6 tydz.)

rechot świetne spodnie w szczególności jeansy bo nie mają taj wysokiej gumy chyba tez się skuszę

ale mnie dzisiaj ból głowy dopadł masakra ale zrobiłam sobie kawkę i już czuję lekką poprawę jeszcze pół godzinki i zmykam do domciu czas weekend rozpocząć macie jakieś plany?? ja wybieram się do znajomych wiec nie bedę tu zaglądać, więc trzymajcie się cieplutko wszystkie śniezynki:-)

dziewczyny co do stanów zapalnych to jest ponoć dość powszednie w naszym stanie ale nie groźne dla dzdzi jezli jest leczone, ja juz tez niestety jedno mam za sobą na samym poczatku ciąży (5-6 tydz.)

rechot świetne spodnie w szczególności jeansy bo nie mają taj wysokiej gumy chyba tez się skuszę

ale mnie dzisiaj ból głowy dopadł masakra ale zrobiłam sobie kawkę i już czuję lekką poprawę jeszcze pół godzinki i zmykam do domciu czas weekend rozpocząć macie jakieś plany?? ja wybieram się do znajomych wiec nie bedę tu zaglądać, więc trzymajcie się cieplutko wszystkie śniezynki:-)
i sie nisko guma zaczyna a mi brzuszek urósł nie na dole tylko od samej piiiiii he he he

reklama
rechot1sb to popatrz ile mamy wspólnego....ja też mam obronę we wrześniu, praca już złożona, tylko, że ja będę licencjat i też pedagogika.
Tylko ja kończę oligofrenopedagogikę, a Ty? Jaką pedagogikę?

Co do wzrostu, to ja myślałam, że należę do wysokich, ale przy Was jestem mała, bo mam 176cm, przy wadze 53kg, więc problem ze spodniami ogromny (długość nogi od kroku 93). Ale znalazłam babkę na Allegro, która szyje fajne spodnie ciążowe na wymiar, sama kupiłam u niej już 2 sztuki!

Ja się wyspałam! Od mojego ostatniego posta czyli ok godziny 13, do teraz czyli 18 spałam ja dzidziuś! Tego mi było trzeba! A teraz zrobię sobie kawkę (mam nadzieję, że bez rzyganka) i biorę się za sprzątanko!

Miłego popołudnia i do później!

Do góry