reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziękuje Ci za słowa otuchy:tak: No właśnie też dostałam ten Lactovaginal i ile go bierzesz bo mi kazała przez 6 dni na noc brać ale nie wiem czy to nie za mało:-( Bo w opakowaniu jest 10 tych globulek... Dziękuje ja też Was mocno całuje:-D
Generalnie ja czesto mam ten Lactovaginal w lodówce bo to są witaminki dla naszego organizmu;-) mój lekarz po wyleczonym stanie zapalnym kazał mi zuzyc całe opakowanie, potem jak jestem zdrowa to i tak powiedział, żebym od czasu do czasu np. raz w tygodniu to sobie zaaplikowała, bo to są pałeczki kwasu mlekowego, a tego nigdy nie za wiele;-) więc czasem to kupuję i uzywam:tak:

reklama
Generalnie ja czesto mam ten Lactovaginal w lodówce bo to są witaminki dla naszego organizmu;-) mój lekarz po wyleczonym stanie zapalnym kazał mi zuzyc całe opakowanie, potem jak jestem zdrowa to i tak powiedział, żebym od czasu do czasu np. raz w tygodniu to sobie zaaplikowała, bo to są pałeczki kwasu mlekowego, a tego nigdy nie za wiele;-) więc czasem to kupuję i uzywam:tak:
Wezmę przykład z Ciebie i też jak wyleczę to paskudztwo to profilaktycznie będę brała raz w tygodniu;-)

W koncu i ja do Was zajrzalam Lutóweczki :-)

Patrycja nie martw sie, skoro jakies pieroństwo Ci sie przyplatalo to z czasem sobie pojdzie-najwazniejsze, ze nic Cie przy tym nei boli :tak:Ja ogolnei mam taka tendencje do lapania infekcji na dole, ze mam zawsze minimum kilka razy w roku :sorry: W tej ciazy mialam juz dwa razy i lekarz powiedzial, ze nie jest to nic groznego, tyle tylko ze nieprzyjemne. Tyle ze ja mam zawsze silne uplawy i mega swedzenie, pieczenie i wogole boli jak cholera :sorry:Ale do przezycia. Wiec glowa do gory :-)

Anisen najlepszy pomysl jaki ja mam dzis na obiad to zejscie pietro nizej do tesciowej na golabki hihi :-D i to wlasnie zrobie :-pjakby jej nie bylo to jedlibysmy dzisiaj chyba jajecznice bo nic mi sie nie chce :zawstydzona/y: ale leje na to :-p

Rechot nie ma opcji zebys udusila maluszka spodniami :-D ale moze mu byc juz niewygodnie :tak: a teraz bedziemy juz tylko wieksze dlatego szybciutko wymieniaj garderobe ;-)

Julisia gratuluje ruchow dzidzi :-) ja w pierwszej ciazy poczulam dopiero w 21 tygodniu wiec Ty i tak masz super wczesnie w porownaniu ze mna :tak: tez bylam w tym tygodniu w reserved i ogladalm wlasnie nowa kolekcje-sliczne plaszczyki :-) ale ja boje sie kupowac tyle do przodu bo ni wiem jak bede wygladala :eek:

A ja sie dzisiaj kompletnie lenię-leżę w łózku i przegladam tylko BB :-p Męzus już w pracy i wroci dopeiro poznym wieczorem. Corcia na dole oglada bajki u dziadka a ja moge odetchnac. Tym bardziej ze pogoda dzisiaj jest fatalna, taka szarobura jesien, brrrr.... i łeb mi pęka z bólu... ehhhh.... :-(
A pozatym to na sama mysl, ze od poniedzialku stopniowo zaczynam prace to chce mi sie ryczec :-(

Witajcie Śnieżynki!
Dziś cieszę się z dnia wolnego, dlatego lenię się na maksa! hehe!

patrycja214 nie przejmuj się tym zapaleniem! można powiedzieć, że to normalnie. Ja już raz przechodziłam takie cuś w ciąży, a teraz podobno mam nadżerkę - skąd to dziadostwo się bierze, to nie wiem, ale nie jest to takie straszne, no i przede wszystkim nie zagraża dzidziuśkowi! Główka do góry!

Mama Sówka:) jak się cieszę, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie też remont rusza do przodu, jak dobrze pójdzie to dziś będą już ściany pomalowane, a w niedzielę lub w poniedziałek wykładzina no i teraz czekać na mebelki (komoda i tapczanik)- i pokój Adasia będzie gotowy! Potem chwila przerwy i ostatni pokój-nasza sypialnia.

Hm.. Mama Sówka dostała w końcu prysznic! Kochana, w końcu się wykąpiesz! Juupi! :-) hehe :]

Co do ubrań ciążowych, to ja mam dwie pary spodni - jestem wysoka i chuda, dlatego były szyte na miarę. Więcej nie kupuje, ciąże muszę przedziadować hehe.
Ale muszę Wam powiedzieć, że nie mogłam się oprzeć i kupiłam kombinezonik polarkowy dla Adasia! Fakt, używany na Allegro, ale co taki noworodek go użyje, dlatego się nie przejmuje! Śnieżnobiały....cud!

Idę się zdrzemnąć...bo się zmęczyłam leżeniem! Hehe... Buziaczki!!

Ja juz jestem i teraz znowu juz tylko lezenia mnie czeka do wieczora...:sorry:

Dziewczyny polecam cichu ciazowe w H&M sa super jeansy w modnym kroju, rurki i inne.. naparwde w ogole nie wygladaja jak ciazowe. Jednak sa tylko w niektorych sklepach.

Co dop ruchów to wydaje mi sie,ze za szybko chcialybyscie je poczuc... ja dopiero czuje takie prawdziwe od kilku dnia juz jestemw 20tym tygodniu takze niech Wam sie tak nie spieszy ;-)

o więc kupiłam sobie takie
SUPER MODNE JEANSY CIĄŻOWE - r. 46/48 !!! (722334447) - Aukcje internetowe Allegro
i takie
ELEGANCKO - WIZYTOWE SPODNIE CIĄŻOWE - r. 48 !!! (727103188) - Aukcje internetowe Allegro

i mam parę złoty w kieszeni

a tak w ogóle to w poniedziałek mam konsultacje mam nadzieję ostatnią u promotora z za 2 tyg się obronię i będę mgr. pedagożka.....jakie to cudowne.....po tylu latach męki....komisję biorę
Zazdroszczę Ci:sorry: jedyne co ze spodni mogę kupić na allegro to rybaczki długich spodni za chiny nie kupie:-( Jestem bardzo wysoka i znalezienie spodni dobrej długości graniczy z cudem:-p Na razie liczę cichutko że jak wybiorę się do Tarnowa albo Rzeszowa na zakupy to coś znajdę;-) Bo u mnie nie ma nic konkretnego ani ładnego:-(

Zazdroszczę Ci:sorry: jedyne co ze spodni mogę kupić na allegro to rybaczki długich spodni za chiny nie kupie:-( Jestem bardzo wysoka i znalezienie spodni dobrej długości graniczy z cudem:-p Na razie liczę cichutko że jak wybiorę się do Tarnowa albo Rzeszowa na zakupy to coś znajdę;-) Bo u mnie nie ma nic konkretnego ani ładnego:-(
no ja bym chciała nie być kurduplem bo pewnie te spodnie bede musiała podwinąć ale jak masz kłopoty ze spodniami to faktycznie nie zazdroszczę

Ja juz jestem i teraz znowu juz tylko lezenia mnie czeka do wieczora...:sorry:

Dziewczyny polecam cichu ciazowe w H&M sa super jeansy w modnym kroju, rurki i inne.. naparwde w ogole nie wygladaja jak ciazowe. Jednak sa tylko w niektorych sklepach.

Co dop ruchów to wydaje mi sie,ze za szybko chcialybyscie je poczuc... ja dopiero czuje takie prawdziwe od kilku dnia juz jestemw 20tym tygodniu takze niech Wam sie tak nie spieszy ;-)
hmmmmm....20tym? to ty styczniowa jestes? cos przeoczylam? ;-) ja jestem w 18 a termin mam na poczatek lutego.

reklama
Do góry