reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kochane moje Śnieżynki - pięknie Wam dziękuję :rofl2: Nawet nie wiecie jak się cieszymy ( wszyscy troje;-)).
Jeszcze raz

MamaSówka ogromnie się cieszę że już jesteś w domku i że czujesz się już dobrze. Trzymaj się kochana:-D

Maadgaa ja także nie znam się na wynikach, więc nie pomogę, ale trzymam kciuki żeby wszystko było OK :-)

AgaB czekam na fotki i tak sobie myślę może bym wpadła do Ciebie na gołąbki... ;-)

Najeli jak wejdziesz na stronę glitery.pl i stworzysz napis to po prawej stronie będziesz miała trzy kody do wyboru. Skopiuj "linka na forum" i wstaw tak jak suwaczek w sygnaturę ;-)

Wczoraj wieczorem leżę już sobie w łóżku (cały czas lekko oszołomiona) przychodzi mój M do sypialni, siada koło mnie i mówi " dobranoc dziewczynki :rofl2: śpijcie dobrze" i najpierw ja dostałam buziaka, a później Milenka :rofl2::rofl2:

Miłego dnia Brzuchatki :rofl2:

reklama
Shingle gratuluje Ci córeńki!:-D
Dzień Dobry Kochane:sorry: Ja dziś mam doła psychicznego ryczę sama do siebie przed monitorem:-( USG mam dopiero 18 września a 16 dzisiejszą cytologie której nie mogła mi zrobić bo mam ostre zapalenie:-( Kazała mi się nie przejmować bo to normalne tylko powiedzcie mi jak:-:)-:)-( Ledwo się tam powstrzymałam przed łzami a jak tylko wyszłam to już nie mogłam się opanować:-:)-:)-(

Miłego dnia Dziewczynki może chociaż dla Was będzie lepszy:sorry:

Ostatnia edycja:
Patrycja nie denerwuj się Kochana. Po globułkach wszystko wróci do normy...głowa do góry! a miałaś jakieś objawy tego zapalenia? ja mam od 2 dni silne upławy i nie wiem czy mam się niepokoić. Trzymaj się. buzi ogromne

HEJ

JA wczoraj caly dzien przelezalam - MASAKRA! wynudzialm sie na smierc a najgorsze jest to,ze wtedy czlowiek czuje sie jakby byl chory i mu sie udziela takie samopoczucie na caly dzien.. nic fajnego.

Dzisiaj od rana tez leze, ale ide na 12:30 do fryzjera bo juz mam takie ciemne wlosy ze szok, i w ogole stwierdzialam,ze troche tez musze sie ruszac bo jak bede caly czas lezala to bedzie super na wizycie nastepenej a potem zaczne chodzic i znowu sie pogorszy wiec musze jakos to wyposrodkowac... troche lezec ale troche tez pochodzic..

OD rana juz zjadlam 2 kromki chelbka ze slonecznikiem, sok ze swiezych pomranaczy i jogurt.. Zaczynam dbac o swoja diete maksymalnie.

Waga stoi w miejscu jak na razie moja waga wrocila do tej sprzed ciazy..brzuszek nie jest za duzy, bardziej w szpic , niz by sie rozrastal na boki..

Aha w pon ide jescze do drugiego lekarza, do tego na ktorego mam sie zdecydowac, jestem ciekawa czy tez zauwazy ta szyjke i czy cos mi powie.

Widzicie tak to jest dziwnie,ze kazdy z nas ma jakis inny problem, to cukrzyca, to maz denerwujacy, to zle samopoczucie, to nerka, to szyjka... takze zada z nas nie jest sama a co nas nie zabije to nas WZMOCNI!!

Buziaki!!

Patrycja nie denerwuj się Kochana. Po globułkach wszystko wróci do normy...głowa do góry! a miałaś jakieś objawy tego zapalenia? ja mam od 2 dni silne upławy i nie wiem czy mam się niepokoić. Trzymaj się. buzi ogromne
Żadnych bólów tylko właśnie większe upławy od tygodnia:-( Więc na wszelki wypadek idź i powiedz o tym swojemu gin. może akurat to nie to ale lepiej sprawdzić:-( Ja olałam ten objaw i mam za swoje:-(

Witajcie kochane Śnieżynki:-) Dzień Doberek

Ja jestem zakręcona, że masakra:-p wczoraj już leżymy do spania, a ja mówię, że coś tam jeszcze muszę poszukać, bo mi się przypomniało:-D Mężuś patrzył na mnie jak na wariatkę:szok::-p a jeszcze chyba po godzinie przypomniało mi się, że przed wtorkową wizytą miałam jeszcze jedno badanie zrobić (coombs), a nie wiedziałam ile się na wynik czeka, więc powiedziałam, że musimy jechać dziś rano:-) od 6 już nie umiałam spać, bo w szpitalu też tak wstawałam i troszkę pogadaliśmy (heheh troszeczkę Mężusia obudziłam:-p) i pojechaliśmy :-D wynik na szczęście w poniedziałek, ale przy okazji zaciągnęłam Mężusia na badanie grupy krwi, bo on nie wie jaką ma, a zawsze się może przydać:tak: więc poranek był udany, a ja już strasznie dużo zjadłam i dobrze się czuję:-D aha posiew moczu wyszedł w porządku:-)

Przywieźli nam kabinę prysznicową, więc chłopaki dalej walczą w łazience:tak:

Jak tam wasze samopoczucie Śnieżynki???

...Dzień Dobry Kochane:sorry: Ja dziś mam doła psychicznego ryczę sama do siebie przed monitorem:-( USG mam dopiero 18 września a 16 dzisiejszą cytologie której nie mogła mi zrobić bo mam ostre zapalenie:-( Kazała mi się nie przejmować bo to normalne tylko powiedzcie mi jak:-:)-:)-( Ledwo się tam powstrzymałam przed łzami a jak tylko wyszłam to już nie mogłam się opanować:-:)-:)-(

...
Patrycja będzie dobrze, raz dwa wyleczysz to zapalenie. Ważne ze lekarka w porę to zobaczyła. Mi lekarz na każdej wizycie mówi ze teraz jesteśmy bardziej podatne na właśnie takie imprezki. Dlatego ze zwykłego płynu do higieny przerzuciłam się na Lactacyd i nosze ze soba stale nasączone nim husteczki.
Będzie dobrze :)
HEJ

JA wczoraj caly dzien przelezalam - MASAKRA! wynudzialm sie na smierc a najgorsze jest to,ze wtedy czlowiek czuje sie jakby byl chory i mu sie udziela takie samopoczucie na caly dzien.. nic fajnego.

Dzisiaj od rana tez leze, ale ide na 12:30 do fryzjera bo juz mam takie ciemne wlosy ze szok, i w ogole stwierdzialam,ze troche tez musze sie ruszac bo jak bede caly czas lezala to bedzie super na wizycie nastepenej a potem zaczne chodzic i znowu sie pogorszy wiec musze jakos to wyposrodkowac... troche lezec ale troche tez pochodzic..

OD rana juz zjadlam 2 kromki chelbka ze slonecznikiem, sok ze swiezych pomranaczy i jogurt.. Zaczynam dbac o swoja diete maksymalnie.

Waga stoi w miejscu jak na razie moja waga wrocila do tej sprzed ciazy..brzuszek nie jest za duzy, bardziej w szpic , niz by sie rozrastal na boki..

Aha w pon ide jescze do drugiego lekarza, do tego na ktorego mam sie zdecydowac, jestem ciekawa czy tez zauwazy ta szyjke i czy cos mi powie.

Widzicie tak to jest dziwnie,ze kazdy z nas ma jakis inny problem, to cukrzyca, to maz denerwujacy, to zle samopoczucie, to nerka, to szyjka... takze zada z nas nie jest sama a co nas nie zabije to nas WZMOCNI!!

Buziaki!!
Losek odrobinke chodź ale nie szarżuj. Wiecej lez niz chodz, bardziej odpoczywaj. Ok wiem ze nuda bo 2 tygodnie przelezałam prawie plackiem, jak na początku sie bałam ze strace dziecko (wstawałam tylko do ubikacji i zeby sie umyć wieczorem, nawet soki mi przynosili do łóżka) . Wszystko sie dobrze skonczyło, wiec mozna lezeć i nie oszaleć. Jakby trzeba było to bym lezała , wszystko dla zdrowia córeczki.

Prawda, kazda z nas ma cos. Ale szybko zapomnimy byle miec przy sobie tą maleńka istotkę.

Witajcie kochane Śnieżynki:-) Dzień Doberek

Ja jestem zakręcona, że masakra:-p wczoraj już leżymy do spania, a ja mówię, że coś tam jeszcze muszę poszukać, bo mi się przypomniało:-D Mężuś patrzył na mnie jak na wariatkę:szok::-p a jeszcze chyba po godzinie przypomniało mi się, że przed wtorkową wizytą miałam jeszcze jedno badanie zrobić (coombs), a nie wiedziałam ile się na wynik czeka, więc powiedziałam, że musimy jechać dziś rano:-) od 6 już nie umiałam spać, bo w szpitalu też tak wstawałam i troszkę pogadaliśmy (heheh troszeczkę Mężusia obudziłam:-p) i pojechaliśmy :-D wynik na szczęście w poniedziałek, ale przy okazji zaciągnęłam Mężusia na badanie grupy krwi, bo on nie wie jaką ma, a zawsze się może przydać:tak: więc poranek był udany, a ja już strasznie dużo zjadłam i dobrze się czuję:-D aha posiew moczu wyszedł w porządku:-)

Przywieźli nam kabinę prysznicową, więc chłopaki dalej walczą w łazience:tak:

Jak tam wasze samopoczucie Śnieżynki???

Mamo Sówko cieszę sie ze u Ciebie dobrze. Chłopaki niech walczą z łazienka a Ty mozesz sie pobawic w generała :-).
Od kiedy pije sok z dodatkiem zurawiny mam bardzo dobre wyniki moczu. Wcześniej bywało róznie. A moze to maleństwo mi zafundowało tą poprawę ;-). przechodziłam juz odmiedniczkowe zapalenie nerek, kolki nerkowe, miałam podejrzenie kłebuszkowego zapalenia. Zawsze było cos nie tak z moczem a teraz idealne wyniki.

U mnie dobrze, wręcz bardzo. zjadłam śniadanie. popijam kawą inką z duża ilo0scia mleka. Szkoda ze chłodno, ale musze isc do pracy, zaniesc zwolnienie, potem do banku. no i obiecałam mojemu męzusiowi ze wpadne do niego do pracy. Mamy podjechać zobaczyć 2 mieszkania do kupienia. Jedno mi sie juz nie podoba, bo drogo i do remontu. Mojemu tez sie nie widzi , ale zobaczymy, moze ten remont to nie bedzie np zrywanie podług i kafelków.
Co gotujecie dzis na obiad? poradźcie cos na szybko. Musze wyjsc o 13 z domu a do tego czasu umyś lodówke, ugotować obiad i odgruzować kuchnie ;-)

Patrycja będzie dobrze, raz dwa wyleczysz to zapalenie. Ważne ze lekarka w porę to zobaczyła. Mi lekarz na każdej wizycie mówi ze teraz jesteśmy bardziej podatne na właśnie takie imprezki. Dlatego ze zwykłego płynu do higieny przerzuciłam się na Lactacyd i nosze ze soba stale nasączone nim husteczki.
Będzie dobrze :)...
...U mnie dobrze, wręcz bardzo. zjadłam śniadanie. popijam kawą inką z duża ilo0scia mleka. Szkoda ze chłodno, ale musze isc do pracy, zaniesc zwolnienie, potem do banku. no i obiecałam mojemu męzusiowi ze wpadne do niego do pracy. Mamy podjechać zobaczyć 2 mieszkania do kupienia. Jedno mi sie juz nie podoba, bo drogo i do remontu. Mojemu tez sie nie widzi , ale zobaczymy, moze ten remont to nie bedzie np zrywanie podług i kafelków.
Co gotujecie dzis na obiad? poradźcie cos na szybko. Musze wyjsc o 13 z domu a do tego czasu umyś lodówke, ugotować obiad i odgruzować kuchnie ;-)
Też używam tego płynu ale chyba nie pomógł jakaś jestem podatna na to cholerstwo:-( Dziś się poddaję i nie robię obiadku nie mam siły:-( mama przyjdzie do nas popołudniu i przyniesie nam naleśniki z serkiem i ogórkową bo dzwoniła i już oznajmiła mi:blink: Powodzenia w wybieraniu mieszkanka;-) Wybierzcie najlepsze:tak:

Losek tylko nie szarżuj :-p

MamaSówka świetnie że tak dobrze się czujesz.

Anisen Ty nie masz pomysłu na obiad ? :szok: Jestem w szoku :-p A tak na poważnie to może spaghetti albo chinkę jakąś zrobisz.
Życzę powodzenia z mieszkaniem ;-)

A ja właśnie zjadłam śniadanie :-) Dzisiaj była Mozzarella z pomidorkiem :-) mniam...

reklama
:-)hej hej ja już od rana siedzę w pracy i tu miła niespodzianka bo pierwszy raz dzidzię poczułam :-):-):-) tak tak już jestem pewna że to ona ! ale świetne uczucie

Do góry