reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

HEJ DZIEWCZYNKI

Ja po wizycie dzisiaj, wlasnie wrocilam i ogolnie wiesci takie sobie.

Z dzieckiem na szczescie wszystko w porzadku, jest duze na ponad 20 tygodni, wazy 400gram, wszystkie wymiary super, pokazywal mi nawet aorte.

Niestety szyjka macicy mi sie skrocila o kilka milimetrow i to nie jest dobry znak, dziecko uciska glowka na szyjke i troche mi ciazy, widac jakis lejek i lekarz mowi,ze to dosc wczesnie bo dopiero 20 tydzien i troche sie obawia.. fakt faktemm,ze ja ostatanie 3 tyg caly czas latam.. nono stop. Kazal mi lezec jak najwiecej, nawet nie siedziec tylko leezec, bo siedzenie to tak samo jak chodzenie..takze mam doline...:-( troche sie zmartwilam.. ide za 2 tyg na kontrole. mam nadzieje,ze to sie nie poglebi.. bo wtedy cos wspomnial o jakims szwie.

oporcz tego mam slabdsze wyniki krwi niska hemoglobine i mocz... zapisal mi jakies dodatkowe zelazo z kwasem foliowym + mam zrobic posiew moczu..

Eh..... no to nic pociesxzajacego,dobrze ze z dzidzia wszystko ok. Plci nie znam nadal.

Buziaki :eek:

reklama
Najeli kolorowych snów :)

Losek no trochę nieciekawe masz wieści dla nas :( kładź się dziewczyno natychmiast i leż jak najwięcej!! Ja wiem, że ślub, wesele, ale musisz dbać o siebie!! Mam nadzieję, że to tylko wynik tego ostatniego latania, a teraz jak odpoczniesz to wszystko wróci do normy i za dwa tygodnie się dowiesz, że wszystko w porządku!! trzymam mocno kciuki za Ciebie, odpoczywaj :*

Najeli uwielbiam twoje teksty :rofl2:

Losek leż do góry brzuszkiem i trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję że za dwa tygodnie już będzie po "alarmie" i wszystko się ładnie pozamyka.

Rechot nie daj się kochana.

AgaB może pokażesz się w nowej fryzurce ?

Paullla super że wyniki masz dobre. Oby tak zostało do końca ciąży :tak:

Kaasiorek84 trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :-)

Buziaczki Śnieżynki

Problem w tym dziewczyny że jak po zajętym dniu wchodzę na wątek Śnieżynek nie mam pojęcia o czym się pisze.... :p Musiałabym siedzieć co najmniej godzinę i czytać kilkanaście stron wstecz żeby się połapać..a niestety nie mam na to czasu...Poza tym jesteście tu już zapoznane.. Ciągle sobie odpisujecie ...a ja mam ciężko jak na razie się przyzwyczaić i poznać wszystkie bo na prawdę nie mam tyle czasu:-D Może kiedyś.... i wchodząc na forum ciężko jest się połapac w postach i temacie

najeli Też tak miałam.... Teraz traktuje BB jako dodatek do dnia...na początku mogłam siedzieć i czytać godzinami... A co do odpisywania na posty bardzo ciężko jest być takim duchem ,,pojawiam się i znikam" ignorancji nie zauważyłaś bo piszesz tu cały czas i każdy odpisuje.... na moim wątku też każdy odpisuje ponieważ siedze na nim non stop...Ale cieżko pisać w kilku wątkach naraz....

Ostatnia edycja:
Losek - nie martw się na pewno wszytko sie poukłada jak bedziesz nawet musiała leżeć pomyślimy nad instalacją kompa tak żebyś mogła być z nami.... a tak na poważnie to nie martw się wszytko bedzie dobrze

Problem w tym dziewczyny że jak po zajętym dniu wchodzę na wątek Śnieżynek nie mam pojęcia o czym się pisze.... :p Musiałabym siedzieć co najmniej godzinę i czytać kilkanaście stron wstecz żeby się połapać..a niestety nie mam na to czasu...Poza tym jesteście tu już zapoznane.. Ciągle sobie odpisujecie ...a ja mam ciężko jak na razie się przyzwyczaić i poznać wszystkie bo na prawdę nie mam tyle czasu:-D Może kiedyś.... i wchodząc na forum ciężko jest się połapac w postach i temacie
.
wyloozuj majciochy ja na początku czułam się jak 5 kolo u wozu teraz bez BB to dnia nie ma nie ma problemu zaglądaj pisz co u ciebie nie stresuj sie bo to cukier podnosi <hahaha> taki wiesz czarny żarcik :)

reklama
Do góry