Anisen Życzę owocnej rozmowy z Dyrekcją no i zamelduj nam się w najbliższym możliwym czasie, abyśmy były na topie! :-) Powodzenia!
rechot1sb nie wiem co powiedzieć, bo nie wyobrażam sobie jak się musisz czuć! Nie jest to łatwe, ale pomyśl o tym małym szkrabiku...który ma tylko Ciebie, a dla niego przecież jesteś w stanie zrobić wszystko! Jesteś silna, wiem, że poradzisz sobie z tymi trudnościami!
_Pysia_ a masz dziś USG? pochwal się jak coś!
Też bym poszła już na zwolnienie, ale cóż... Na razie szukam dziewczyny na zastępstwo (nawet nie wiedziałam, że będzie tyle chętnych! szok!)
kaasiorek84 ja też miałam sen, o tym, że lekarz powiedział mi, że jestem mamą chłopczyka. I co? ADAŚ hehe, nigdy w sny nie wierzyłam, ale może coś w tym jest...
Daj znać koniecznie jak po wizycie!
A co do wizyty, to my kochana, kciuki trzymiemy każdego dnia, nawet jak wizyt nie ma! Ale pod warunkiem, że jesteśmy na bieżąco informowane! Coś za coś! hihi, od razu nam się pochwal jak było na wizycie!
Paullla dobrze, że wyniki są pozytywne! To jest najważniejsze! Ja idę w przyszłym tygodniu na badania, przed wizytą!
mantezowa wiem co to ciąża i praca jednocześnie, dlatego Cię rozumiem! Przejść na L4 nie jest tak łatwo, nie zawsze można... a praca wykańcza! No i nie zawsze mamy siłę by chodzić, a co dopiero by cokolwiek zrobić! Główka do góry, na pewno większość z nas już w grudniu będzie na zwolnieniu... A do grudnia chwilka, właściwie zaraz będziemy choinkę ubierać! (masakra! mnie się ciągnie miesiąc od wizyty do wizyty, a co dopiero do świąt! jakie ja tu brednie piszę!)
Dobranoc Śnieżynki, ja już lecę spać!
Do jutra!