reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ja nadal się czuję jak piąte koło u wozu, ale dalej nachalnie się wciskam :-D

Kaasiorek dawaj znać koniecznie jutro co i jak!!

Zaczynam się przejmować Waszymi wizytami prawie jak własną :-D

Śpijcie dobrze brzuchatki, kolorowych snów!!

reklama
Melduję się po wizycie i po strasznie długim filmie (szczerze to ledwo średni był;-))
Dzidzior idealnie do wieku się rozwija to plus.Nawet ładnie do mamusi machał. Minus to to że mamusie zżera od środka, dostałam żelazo, bo hemoglobine mam już poniżej normy. Dostałam furaginum bo z sikaniem problem,. A tak chyba ok ;-). No i mam do 18.09 l4. Jeszcze opiernicz zebrałam, że chce tylko 2 tygodnie!!, a nei już normalnie od wizyty do wizyty. Jak to Pani doktor powiedziala: pomnika to mi tam nie postawią za to:-). Także jeszcze trochę, a dam się na ciągłe l4 namówić, bo już nie mam sil z nią walczyć;-);-):-):-D

Losek nic się nie martw, tylko leż ile się da :-). Czekamy na wieści, byle nie za często, no chyba ze potrafisz pisać na leżąco, albo chłopowi dyktuj to bedzie za Ciebie pisać.

Do jutra dziewczyny. Nie ma jak perspektywa niewstawania do roboty (bezcenna), za l4 zapłaci ZUS ;-)

Witam z rana nie mam zbyt dużo czasu bo muszę zmykać do pracy, u mnie za oknem bardzo gęsta mgła więc muszę wyjechać troszkę wczesniej bo pewnie ruch na drogach będzie spowolniony, dawno takiej gęstej mgły nie widziałam prawie zerowa widoczność
pozdrawiam, życzę miłego dnia, pewnie zajrze do was jak wrócę z pracy więc późnym popołudniem

Witam dziewczynki porannie u nas też jak narazie pogoda bez rewelacji wczoraj już nie miałąm czasu zeby do Was zajrzeć bo zaczyna się u mnie szał sprzątania gotowania pieczenia i na tyłku nie mogę usiedzieć. Mam potrzebę ciągłego robienia czegokolwiek.:tak:Ale jak juz nakarmie moją pszczółkę to zajrzę to poczytam co pisałyście i poodpisuję. Miłego dzionka.

Melduję się po wizycie i po strasznie długim filmie (szczerze to ledwo średni był;-))
Dzidzior idealnie do wieku się rozwija to plus.Nawet ładnie do mamusi machał. Minus to to że mamusie zżera od środka, dostałam żelazo, bo hemoglobine mam już poniżej normy. Dostałam furaginum bo z sikaniem problem,. A tak chyba ok ;-). No i mam do 18.09 l4. Jeszcze opiernicz zebrałam, że chce tylko 2 tygodnie!!, a nei już normalnie od wizyty do wizyty. Jak to Pani doktor powiedziala: pomnika to mi tam nie postawią za to:-). Także jeszcze trochę, a dam się na ciągłe l4 namówić, bo już nie mam sil z nią walczyć;-);-):-):-D

Losek nic się nie martw, tylko leż ile się da :-). Czekamy na wieści, byle nie za często, no chyba ze potrafisz pisać na leżąco, albo chłopowi dyktuj to bedzie za Ciebie pisać.

Do jutra dziewczyny. Nie ma jak perspektywa niewstawania do roboty (bezcenna), za l4 zapłaci ZUS ;-)
Super Pysia ze z dzidzią wszystko w porządku. Ja też biorę furagin, więc wiem że te problemy z siusiu sa paskudne, ale dobrze ze masz zwolnienie nabierzesz trochę sił odpoczniesz.

Witam z rana nie mam zbyt dużo czasu bo muszę zmykać do pracy, u mnie za oknem bardzo gęsta mgła więc muszę wyjechać troszkę wczesniej bo pewnie ruch na drogach będzie spowolniony, dawno takiej gęstej mgły nie widziałam prawie zerowa widoczność
pozdrawiam, życzę miłego dnia, pewnie zajrze do was jak wrócę z pracy więc późnym popołudniem
Miłego dzionka w pracy i po pracy.

I u nas pogoda nie najlepsza, ale nie jest źle :-)

Pysia super że z Dzidzią wszystko OK, a wyniki na pewno się poprawią po dodatkowym "zastrzyku" prochów :-)
Zobaczymy czy za dwa tygodnie nie pójdziesz po kolejne zwolnienie ;-)

Patitka podziwiam twój zapał do pracy.

A ja standardowo w pracy, ale siedzę jak na szpilkach, bo za g godzin i 50 minut mam wizytę :rofl2::rofl2:
Wczoraj poszłam do koleżanki i okazało się że jej Mama ma ciśnieniomierz. Po kawce, jak już mi minął ból głowy ciśnienie miałam 109/55, więc nie powinno być najgorzej... Muszę się przejść do Teścia - zdaje się że On też ma ciśnieniomierz, więc bym pożyczyła na trochę.

Miłego dzionka Śnieżynki

Dzień dobry Dziewczynki:-) Ja już w pracy siedzę:sorry: Kasiorek84 trzymam kciuki za wizytę:tak: Boże już jutro rano do lekarza tak się doczekać nie mogę:-D Strasznie się nie wyspałam jestem dzisiaj nieprzytomna:-( Ale mam na pocieszenie snikersa:-D Pysia miłego urlopiku:-D Losek uważaj na siebie i odpoczywaj:tak: Miłego przedpołudnia Kobitki:-D

reklama
Heeeeeelllooouuuu :-):-):-) A u mnie Słoneczko świeci :rofl2::rofl2:

Losek
trzymaj się cieplutko, nie przemęczaj, leż i....tyj :-):-) haha z tym tyciem to głupi żart:rofl2::-p, ale przybieraj prawidłowo na wadze :rofl2::-)

Pysia cieszę się, że z dzidziusiem wszystko superowo !

Kaasiorek84 nie denerwuj się, trzymam kciuki wraz z synkiem i czekamy na wieści !

Shingle również za Ciebie trzymamy bardzo mocno kciuki i czekamy na relacje !!:-):-)

Dziewczyny nie róbcie jaj i pochwalcie się, że będą córki :-):-) Bo jak już tyle chłopaków jest to skąd oni żony wezmą ?:-p:-p

Ehh ale miałam sen ! myślałam, że o 4 nad ranem zwariuje, łaziłam po mieszkaniu, suszyło mnie, a do tego albo mnie nery bolały, albo na nerw kulszowy mi coś naciskało, bo dół pleców to bym sobie najchętniej odcięła tak bolało...
a co do snu to śniło mi się, że miałam duży brzuch, podniosłam bluzkę i od piersi po uda miałam rozstępy ! Jeden obok drugiego, krwisto czerwone i takie głębokie rany, że mi mięso wychodziło !! BLEEE myślałam, że umrę jak się obudziłam! ble, ble, ble, ble, ble.....

Do góry